All In *Uppdaterat

Ni märker säkert att islam får allt mer utrymme i det svenska samhället och att invandrarkvinnor allt oftare symboliseras av muslimska kvinnor i religiösa attribut.

Många raljerar över den oro allt fler känner över islams inflytande i Sverige och över den oro att antalet muslimer kommer att öka så kraftigt att religionen tar över allt mer av det publika utrymmet. Raljera ni, men när islam vuxit sig så stor att religionen blir en dominerande aktör i Sverige, kanske hånflinet fastnar i halsen.

SVT mina vänner.

Uppdaterat 2019-03-21

Samhällsnytt avslöjar nu pikanta detaljer kring den i religiöst attribut klädda nyhetsuppläsaren och SVT:s tillkortakommande. Minns gärna orden vi bl.a. hörde i den norska dokumentären Det muslimska brödraskapet. “Islam ska dominera världen och det sker redan genom högt barnafödande och infiltration av myndigheter”. Man fnös då. Fnyser man nu?

Läs gärna de här svaren på SVT:s kontaktforum. Där står bl.a.

33 thoughts on “All In *Uppdaterat

 1. Nu tar muslimerna över nyhetsuppläsandet, då åker några andra uppläsare ut.
  Journalisternas eget fel, att de byts ut. De har ju själva förespråkat islam.
  Dom brukar bli författare när de tvingas sluta.
  Inte bara inom SSU som muslimerna tar över.

 2. What took you so long? Ingen hade erfarenhet av manniskor som invaderar Sverige nu ingen kunde tro, om man ar snall sa blir man snallt bemott

 3. Jag har hela mitt liv känt mig aningen avog mot religioner, inte velat att deras tro och värderingar skall påverka mitt liv. Men vad gör man, vi lever i ett fritt land, där folk får tro på vad de vill. Och konstiga kläder, jag tror de tröttnar småningom och gör de inte det, så inte är det min huvudvärk.

  • Om du är Asa-troende och bär en Tors hammare trakasserad du och baktalas av t ex EXPO, gå in och läs vad de skriver om de som bär Tors hammare!
   EXPO arbetar för en islamisering!

 4. Jag tror det här att lyfta fram muslimer i uniform, tillåta moskébyggen och utrop från minareter, är vänsterns sätt att mobba och trackasera ickesocialister. De känner absolut en viss tillfredställelse och maktberusning när deras tilltag genomförs utan att protester får gehör, på annat sätt en att den protesterande blir överöst med en massa obehagliga epitet.

 5. Svar till Onkel Björn; Eldfesten är inte muslimsk. Perser (Iranier) samt kurder firar denna fest som är äldre än islam. Eldfesten är en slags nyårsfest som har med vårdagjämningen att göra. Många iranier och även en del kurder vill inte ha med islam att göra. Tänk på Khomeinis återkomst till Iran1979 då han vred Iran tillbaks i utvecklingen. Många iranier flydde hit som inte ville befatta sig med hans medeltida muslimska teokrati.

  • Du har rätt Monica. jag var alldeles för snabb att blanda ihop arabiska seder i min bestörtning över att den skulle hållas på just Skansen.
   Jag vet att vi har många kristna araber i landet. Tycker ändå att det är fel att upplåta just Skansen till arabiska högtider. Låt Skansen stå för det svenska.

 6. Inte muslimernas fel ! Det är vårat fel som tillåter det att ske . Inga andra röstar i detta land . Att sen våra sk folkvalda styrs av Bilderberg och liknande är ju inte direkt till våran fördel . Mvh Sjöström

 7. Jag är inte troende för fem öre men jag funderar faktiskt på att tatuera ett med diverse ornament för att visa vilka värderingar jag har i den här galna världen.

 8. SVT visar sin makt nu och vad de går för, när de anställda nu har livstids statlig bidragsförsörjning. Det är därför detta kommer nu!

  • De blir arga vid frågor från ägarna som är alla vi skattebetalare och man vägrar svara. De borde behandlas så som ägarna behandlade Nuder.

 9. De ansvariga är ju som sagt alla Regimmedier, Regimtrogna medier, Regimen, Riksdagen samt alla imbeciller som röstar så att landet kommer att Islamiseras och förstöras totalt!

 10. Har skrivit det tidigare och upprepar. Landet Sverige jag flyttade från under 80-talet,fanns inte kvar när jag återvände 2004 på hösten !
  Under de 15 år som sedan gått,har vansinnet 10-faldigast. Nu är Stenbock för gammal att på nytt utvandra,och får istället vänta på en befrielse av annan art.
  Slutligen är jag helt oförstående till er,som fortfarande tittar på Abzurdsk propaganda-TV !

  • Ska samtidigt ge ett exempel på de förändringar som skett genom åren. När jag lämnade landet Sverige uppfattades vi som lite efterblivna och man skrattade bak ryggen åt oss.
   I dag förvånas det på fria delen av klotet,över dårhuset Abzurdistan.
   I dagens utgåva av Kronen gör man sig lustiga över Profeten Greta:
   https://www.krone.at/1887382
   Så långt har det gått,att även de närmst stående länderna i Europa idag,öppet hånar oss !
   Mitt exempel ovan är enbart från en dag,och ett av alla länder som betraktar oss som “annorlunda”…..

 11. Tack och lov slipper jag att se detta då jag sedan ett halvår helt bojkottar alla TV kanaler från statsmedia inkl TV4
  Jag tittar inte ens på dessa klipp då jag med lite fantasi från det jag läser inser vad det handlar om.
  Svenska nyhetsuppläsare kommer snart att låta som Nordkoreas nyhetsuppläsare som prisar staten och statschefen i samtliga inslag

  Vi vet hur mycket Fake-News som produceras här och att allt som går emot STATEN utlämnas så varför bry sig.
  Så länge svenskarna sitter som dresserade cirkushundar och lapar i sig av husbondens röst kommer detta bara att eskalera.

  Inte konstigt att 82% röstar för 7-klövern med den indoktrineringen

  Enda sättet är att dränera träsket är att minska deras tittarsiffror och istället öka stödet till alternativa media. På så sätt kan dessa kan öka sin rapportering från dårhuset Sverige med verkliga händelser

 12. Tänk vilket ramaskri det skulle blivit om Jan Scherman suttit med kippa i alla program han medverkat i. Acceptansen är inte lika för alla religioner.

 13. Det är inte så att regeringen är aningslös när det gäller slöja och böneutrop i minaret. Det är bara så att regeringen vill ha en islamisering. Och att tillåta detta är ett led i den islamiseringen. Och det står klar och tydligt angivet i Barcelonaavtalet.

  Bara en sån sak som att man gör annonser om en skola som riktar sig till allmänheten där alla, och åter alla är muslimska kvinnor och flickor och har slöja. Hur i h-e har den kommunen som gjort det tänkt? Är man så hatisk mot svenska folket att man måste demonstrera detta så tydligt? Eller är man bara så PK och vill ställa in sig i ledet?

 14. Om max 20 år har en helt annan religion helt tagit över i Sverige och vi det naiva och konflikträdda svenska folket fattar som vanligt ingenting !

 15. Snart styr muslimerna Sverige och då kommer svenskar, judar och alla andra få betala, men främst kommer muslimen (som vanligt) ge sig på juden. Muslimerna hatar visserligen kristna och ateister också men judarna är deras värsta ärkefiende och snart kommer vi få mer terrorattacker riktade mot dem som vi sett i de andra länderna.

  Jag mår illa då jag känner att det är lönlöst att motsätta sig den trista utvecklingen. Någon som tyckte att hon var bra på klippet ovan? Säkert kvoterades hon in för sitt kön och sin religion. Säkert kommer hon prestera 5% av en manlig svensk dito.

  Grattis alla svenskar, snart lever vi som slavar i vårt eget land.

 16. Nu är Tobias Billström nöjd. Det var han som höll i partipiskan i riksdagen och tvingade alla moderater att acceptera skattefinansiering av SVT/SR utan nya krav på opartiskhet eller rationaliseringar. Som tidigare Malmöbo så hade han bara behövt se på andra sidan Öresundsbron hur kloka politiker gjorde i Danmark.

 17. Inte ens i Indonesien, med 86% muslimer, ser det ut på det sättet. Hijab kan en reporter ha om hon intervjuar utomhus men aldrig i en studio.

 18. Religiösa attribut i offentliga miljöer, som t.ex, här i svensk skattefinansierad media. Är alltså helt OK?

  Innebär inte ett sekulärt samhälle, som bygger på jämställdhet, att religionsfriheten gör, att man har rätt att slippa sådant?

  • Nej det gör det inte. Vi lever i ett fritt land, det innebär även att vidskepelse är tillåtet. Och hur skulle det vara tvärtom, som i Iran med garden som kollar kvinnors klädsel.

 19. Såg på samnytt att årets upplaga av den muslimska högtiden, eldfesten, nu ska flytta in på Skansen. Skansen av alla ställen i detta land. Den Svenska kulturhistoriska högborgen ska nu bli festplats för muslimer. Dessutom gratis entré.

  Vem har egentligen gett tillstånd för detta.?

  • Eldfesten är flera tusen år gammal, och sekulär. Jag tycker inte nödvändigtvis att den skall firas på Skansen, men att kalla högtiden för muslimsk är fel.

  • Eldfesten är en förfest till persiska nyårsfirandet och vårens ankomst
   på vårdagjämningen (19 mars).
   Varför har Skansen fri entré till just denna?
   När Skansen annars tar avgift i entré under årets samtliga dagar, även på vårat valborgs- / första maj- och nyårsfirandet.

 20. Man tror inte att det är sant. Reporter i religiös klädsel. Tänk om någon fanatisk kristen hade satt på sig ett stort kors.
  Den svenska nationen är verkligen illa ute nu. Efter treochetthalvt år till med den skräckministär som regerar landet i dag är Sverige säkert bortom all räddning. Arma land!

  • Mja, det har sagts i tio år nu. ‘Nästa val är ett ödesval, sen är det försent!’.

Kommentera