Izabella, 15, Sveriges problem bara kommer att bli värre om vi inte sätter stopp på mångkulturen


MÅNGKULTUR. Izabella Nilsson Jarvandi, en ung kvinna med svensk-iransk bakgrund, har vuxit upp i ett av Göteborgs ”utanförskapsområden”. Här berättar hon utifrån sina egna erfarenheter om hur dessa enklaver visar på mångkulturens misslyckande.

Varje dag ser jag folk på sociala och alternativa medier skriva om hur försöket att uppnå drömmen om en mångkultur missgynnar svenskar. Vår kultur får ofta komma i andra hand och många har svårt att se ljust på framtiden, då statistiken säger att vi kan komma att bli en minoritet i vårt eget land. Vi är redan en minoritet ur ett globalt perspektiv och jag måste erkänna att det skrämmer även mig att vi enligt många politiker förväntas ta ansvar för tiotals miljoner människor från andra länder. Inte minst när vi redan har våra egna problem att ta itu med, som till exempel den ökande brottsligheten och bristerna inom sjukvården.

Faktum är dock att den utveckling vi fått bevittna missgynnar alla, även invandrarna och i synnerhet de som dumpats i olika förorter. Man har bildat en alldeles egen kultur som ligger väldigt långt ifrån den svenska. Numera är inte ens språket sig likt!

Läs vidare på Nya Tider…


21 responses to “Izabella, 15, Sveriges problem bara kommer att bli värre om vi inte sätter stopp på mångkulturen

 • Kenth Andersson

  Sverige kommer ALDRIG att sätta stopp för mångkultur och nu är det ändå minst 40 år försent !

  Gilla

 • ruben

  Bra tal och bra sagt i intervjun. Hon talar om konkreta och akuta situationer i många EU-länder, som folk varje dag blir och blivit smärtsamt påminda om. Som få ledande politiker idag visar hennes engagemang på omtanke om länders egna medborgares livsutrymme och välfärd. En välfärd och livsrum, som de själva arbetat och bidragit till men dagligen attackeras och minskar tack vare blinda globalister med överdriven och skadlig flyktingpolitik. Hon är sällsynt ung men jag blir hoppfull. Det finns så mycket att rätta till, för allas bästa.

  Gilla

  • ruben

   ”Bra tal och bra sagt i intervjun.” var egentligen kommentar om Billy Boys videolänk tidigare här i tråden. Tack för den!

   Gilla

 • Tore

  Ursäkta om jag är en dryg jävel, men det var ju fel att utnyttja barn fallet greta, men Isabella går bra.

  Gillad av 1 person

  • svenskfinnaren

   Det är ingen som styr Izabella! Ingen som står bakom kulisserna och driver på där. Hon går ju helt emot strömmen. Det krävs mod för det! Särskilt när man är så ung som hon, men med starka ideal.

   Och vi är inte som den lögnaktiga PK-vänstern, som i propagandasyfte lyfter fram Greta. För det är bara att se hur journalisterna lyfter fram lidande barn i flyktingläger o s v. BARA i propagandasyfte, för att få sympatier för sin sak. Och Greta, är ju barn till den politiska vänstermänniskan Malena Ehrnman. Det säger ju allt, vem som ligger bakom, och har indoktrinerat, manipulerat och styrt Greta. Dessutom går hon ju i den vänsterpopulistiska mittfåran. Ingen ansträngning alls, alltså från hennes sida sätt. Bara att gå på allt som propagerat och bli en docka och verktyg för vänsterfolket. En galjonsfigur, utan egen vilja.

   Annat är det med Izabella, som är tvungen att idealistiskt slåss mot hela etablissemanget för sin sak. Och det gör man inte, om man inte verkligen tror på det, och är engagerat i det själv, utan yttre påverkan och styrning. FÖR VEM VILL DET I DEN ÅLDERN, om det bara är jobbigt, och andra försöker tvinga en. Men är det lätt och populistiskt däremot, som för Greta, så behöver man inte ha några ideal eller egna ståndpunkter för att ge sig in om andra pressar och pushar en. När hela miljön är som en sektliknande anda. Men skulle det vara som för Izabella skulle en så ung flicka sätta sig på tvären, om hon inte hade starka ideal och en stark egen vilja. När omgivningens dom mestadels är så hård, till det hon gör.

   Gilla

 • Alex

  För mig är hon fortfarande ett barn som läser det nån vuxen har skrivit till henne utan att hon riktigt förstår.

  Sorgligt att barn används som fotsoldater i politiken.

  Gilla

 • Langmore

  Sveriges problem kommer att bli värre om vi inte i grunden reformerar skolan. Det är i skolan vi lär oss hur det svenska samhället fungerar.

  Gilla

 • Tore

  Hon är själv en del av mångfalden.

  Gilla

  • Stenbock

   Jo men inte alla är förstånds-handikappade,eller kriminella !
   Känner faktiskt många kloka personer,som integrerat sig….
   F.ö. tycks våra inhemska ungdomar,redan ha förstörts i skolan.
   Ett vanligt mönster inom Socialismen.

   Gilla

   • Tore

    Så mångfalden ska hjälpa oss att bli av med mångfalden, fan klarar vi ingenting längre.

    Gilla

 • Weronica Selby

  Heja heja att nagra unga borjar vakna men nu maste hon vara forsiktig

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Det finns en bra lösning på problemen. Ta bort bidragen och ersätt dem med skatteavdrag. Då tvingas alla att ta ett jobb och då kommer invandrare konfronteras mer med svenskar. Om vi ersätter barnbidragen med barnskatteavdrag som delas lika mellan mannen och kvinnan så måste kvinnan också ut att jobba, kanske bara på halvtid om det är en stor familj, men även kvinnan måste jobba och träffa svenskar och därmed lära sig språket.

  Gilla

 • G54

  Här har dom något som verkligen är värt att skolstrejka för.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Våran Greta Thunberg. 🙂

  Gilla

 • Billy Boy

  Jonas Nilsson intervjuar Izabella Nilsson Jarvandi. Hon är 15 åringen från Göteborg som fick nog av samhällsutvecklingen och valde att börja organisera torgmöten mot det maktmissbruk som genomsyras av politikerkåren.

  Gilla

 • SVENSK

  Starkt gjort, hon går emot strömmen, vilket är mycket tuffare och svårare!

  Gilla

  • Stenbock

   Henne stöttar Stenbock,trots hennes unga ålder ! Nu kommer vi aldrig någonsin få läsa i PK-organen,om den ovanligt kloka flickan,
   ej hellre kommer ni som tittar på Abzurdsk STATS-TV,få se några bilder !!
   Profeten enl. vänsterpacket är Greta…..

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: