En person knivskuren under storbråk i Uppsala


BROTTSLIGHET. En man har blivit knivskuren i samband med ett stort slagsmål på Stora torget i Uppsala på onsdagen. Polisen har frihetsberövat ett flertal personer.

Reklamombudsmannen har hjälpt polisen med ett standardsignalement de kan använda.

– Vi fick inte det som att ett tiotal personer slogs, säger Pelle Nellberg, presstalesperson i region Mitt. Eventuellt har man använt sig av någon form av tillhyggen, men Pelle Nellberg kan inte säga mer än att en kniv har varit inblandad.

På plats påträffades nämligen en knivskada man som har förts till sjukhus i ambulans. Det är oklart hur illa skadad han är.

Ett flertal personer har frihetsberövats, men Pelle Nellberg kan i nuläget inte säga hur många eller på vilka grunder. – Vi kommer att utreda ärendet och kan inte ge några vidare kommentarer i nuläget, säger Nellberg. Brottsrubricering i nuläget är grov misshandel alternativt försök till mord.

Polisen

-Pettersson undrar om det är värt att rapportera, det är en vanlig vardag i det nya Uppsala. Igår var det stenkastning mot väktare på Bandstolsvägen, väpnat rån på Sernanders väg, en man blev knivskuren på Valthornsvägen, en 85-årig kvinna blev bestulen hemma på S:t Persgatan och… ja, ja, det är vardag i det nya Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “En person knivskuren under storbråk i Uppsala

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: