Tunisisk jihadist och återvändare från Syrien döms till livstids fängelse för dåd mot Judiska museet

ISLAM. Den tunisiske jihadisten, med franskt medborgarskap, Mehdi Nemmouche har dömts till livstids fängelse för terrordådet mot Judiska museet i Bryssel i maj 2014. Fyra personer sköts ihjäl i attacken: Två israeliska turister, en fransk volontär och en belgisk receptionist.

Åklagarna har kallat Mehdi Nemmouche både fegis och psykopat under förhandlingarna. Enligt rätten har han inte visat någon ånger efter dådet och hans sista ord till juryn innan de skulle utdöma hans straff var ”livet går vidare”.

Mehdi_Nemmouche, återvändande terrorist från Syrien.

TIDIGARE 2014-06-02. Brysselterroristen gripen. Naturligtvis jihadist…

Bryssel judiska Museét under terrorattack av tunisisk Jihadist med franskt pass, nyss hemkommen från Syrien
Bryssel judiska Museét under terrorattack av en tunisisk muslim med franskt pass, nyss hemkommen från Jihad i Syrien

Mannen bakom terrordådet mot Judiska Muséet i Bryssel för en vecka sedan har gripits i Marseille.Det var en 29-årig tunisier med franskt pass, Mehdi Nemmouche.

Mannen har ett kriminellt förflutet. Senast dömdes han till två års fängelse för väpnat rån 2006. Han är också känd av polisen som våldsinriktad islamist. Förra året gjorde denne muslim jihad till Syrien.

Nyss hemkommen från Syrien begår muslimen terrordådet i Bryssel, där han mördar fyra judar. Europas säkerhetstjänster har de senaste månaderna börjat uppmärksamma det nya hotet från de tusentals utländska jihadisterna i Syrien, som i de flesta fall är muslimska troende i mittfåran…

Uppenbarligen tänker många av dem återvända till Europa och fortsätta sin terroristverksamhet. När får vi nästa terrorbomb i Stockholm? Till det krävs bara en enda muslim, som anser sin ras vara förmer än andra raser, en äkta fullblodsrasist och tillika nazist.

I samarbete med JIHAD I MALMÖ    Tidigare på Petterssons HÄR

JPUpdates

Europe Israel News

BBC

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Kommentera