Suzie kommenterar: Avslag för krav på svenska

Nedan en kommentar från Suzie, lätt redigerad, på inlägget Avslag för krav på svenska

Icke skyddsbehövande asylsökande får uppehållstillstånd i Sverige, tar hit sina gamla föräldrar från hemlandet men tar inte själv hand om sina föräldrar. Nej då, deras föräldrar får höga äfs-bidrag, gratis sjukvård, gratis tandvård, gratis medicin, gratis hemtjänst m.m., vilket inga svenska pensionärer får. Trots ett hårt långt yrkesliv med världens högsta skatter. Dessa invandrares föräldrar får dessutom förtur till plats på äldreboende om så önskas, medan deras vuxna barn tar hand om en stor del av inkomsten från äfs-bidraget. 

Har pratat med hemtjänstpersonal som berättat att de helst inte går hem till ”bekännare av den fredliga humana” ideologin, detta p g a att de blir behandlade nedlåtande. Som slavar och krävs på att göra saker som icke ingår i avtalet med kommunen etc, De beter sig som överlägsna herrefolk helt enkelt, de är kvinnorna alltså, som beter sig så illa. Männen håller sig i bakgrunden då hemtjänstpersonalen kommer.

Detta har pågått länge men är nu svårt att dölja tack vare alternativa media och enstaka anonyma som berättar. MSM är stort skyldiga till det gigantiska folkutbytet som pågår i Sverige, och som de aldrig hade tänkt berätta för svenska folket.  Att sätta utlänningar från alla världens shithole-countries före sin egen laglydiga, strävsamma och arbetsamma befolkning, som dessutom tvingas betala för sin egen undergång är inget annat än ren ondska. Svenska folket är det enda i sitt slag som frivilligt helt utan motstånd låter underkasta sig en av regimen inbjuden ockupationsmakt och även betalar för det. Tragiskt värre!

Suzie

11 thoughts on “Suzie kommenterar: Avslag för krav på svenska

 1. Ja vad ska man säga, har läst alla inslag om äldrevården Pettersson har lagt ut, väldigt bra gjort Pettersson. Känns skönt att någon “vågar” ta idet, man känner en total uppgivelse, misär, maktlöshet, tycker det är fruktansvärt orättvist mot våra äldre, man undrar vart det tagit vägen med vår välfärd. Vem det är som vill förstöra en gång “världens bästa välfärd” och vad får de ut av det? Sen undrar jag vart våra skattepengar går, vi har världens högsta skattetryck, snart världens sämsta välfärd, omsorg och skola, så vart fan går pengarna till. Förstår inte vanligt folk vart vi är påväg? Det går inte att komma till Sverige och bara “få” en massa, man MÅSTE även bidra till systemet, passar inte det så tycker jag att man ska lämna Sverige. För just nu går det väldigt fort utför, känns inget bra alls.

 2. Stämmer verkligen detta? Kan det testas med någon metod, är det sant så är det väl sensationellt sprängstoff. Det borde skapa en folkstorm som kan fälla vilken regeringen som helst.
  Men utan tvivel är man inte klok . Som Povel R sade.

 3. Det är, som en form av självskadebeteende. När det tagit greppet, så förnekar den sig själv. Någon måste sätta stopp för den här farliga masshysterin och se till att folk vaknar. Stäng ned Migrationsverket genast och gör det till ett återvandringsverk innan det är för sent. Jag såg att när man behöver så många fler tandläkare, så tar man dem från Portugal. Så när vi behöver välutbildad arbetskraft blir det invandrare från Portugal? Polletterna ramlade ner. Det blev ingen lönsamhet längre fram. Varför var bara SD upplyst om det tidigare? Välutbildade flyktingar från Mena-länderna var sällsynta undantag. Det kaos 7-klövern orsakat Sverige kommer att stå Sverige dyrt under lång tid.

  • ruben. Det vore väldigt bra om man kunde få våran statsminister att definiera och förklara vad “lite längre fram” innebär.
   Jag håller med Alice T i hennes kloka konstateranden om att välfärden är i allvarlig fara .

 4. Det är klart man blir förbannad och vill slänga ut dom jävla parasiterna när man läser något som det här. Det går helt enkelt inte att hålla god ton i kommentarsfältet. Och varför skulle man göra det???

 5. Ja det går snabbt utför nu…
  Regeringsförslag på höjd pensionsålder (för svenska skattebetalare). Först till 62 år 2020 och sedan ytterligare höjning till 63 o 64 år 2023 o 2024.
  Nästa förslag blir väl införande av ättestupa (för etniska svenskar).

 6. Varför ska den svenske fattigpensionär en ha förmåner som har jobbat o slitit fysiska krävande jobb i kanske ha förmåner?
  A nej bättre att kuroppta politiker får dessa pengarna.vi ska kräks skiten det tycker Stefan Löfven.

 7. Klockrent, det är långt ifrån majoritetens vilja, då kan man fråga sig om demokratin verkligen fungerar.

  • Men, har inte majoriteten röstat på något av 7-klöverns partierna?

   Eller är det så illa att folk går och röstar och inte har en aning om vad det är de röstar på. I viket fall som helst får de skylla sig själva. Ska man rösta så får man banne mig tänka till lite.

Kommentera