Stäng

Vi ska ringa och skriva brev till IS-terroristerna

TERRORISM. I Stockholm är Sverigedemokraterna kritiska till det grönblå styrets slapphänta hantering av återvändande jihadister. Socialborgarrådet Jan Jönsson (L) säger att man tänker söka upp IS-återvändare genom att ringa och skriva brev till dem.

– I Stockholm kommer vi att ha ett expertteam. Vi kommer att fortbilda socialsekreterare. Vi kommer också att jobba med uppsökande verksamhet där vi ringer och skriver brev till återvändare, säger Socialborgarrådet Jan Jönsson (L) till SVT. 

Mina damer och herrar, socialborgarråd Jan Jönsson (L) som får terroristerna att darra av skräck…

Facebook

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

19 reaktioner på “Vi ska ringa och skriva brev till IS-terroristerna

 1. Nu är det hårda tag! I Sverige är det olagligt att låta bli svara i telefon och att inte öppna sina brev. Krigshärdade muslimer som huggit av huvuden på sina motståndare och våldtagit hundratals av deras kvinnor står förstelnade av SKRÄCK när Jan Jönssons brev trillar i postlådan! Många begår självmord bara så dom inte behöver svara i telefon och höra Jan Jönssons manliga, dominanta och respektingivande stämma! Jag delar deras skräck, såg videon..när Jan Jönsson öppnade käften sket jag på mig.

 2. Denne Jan Jönsson borde söka medlemskap hos Fantomens fan-club. Där får han klistermärke, medlemskort och ett knogjärn av plast som han tror skall göra karl av honom.

 3. och så ordnade vi en ny tjänst för ännu en PK – idiot, som skall avlönas med skyhög lön för ett par brev utskick och några samtal till anonyma/skyddade svenskar.
  ajabaja i sverige följer vi lag och ordning oavsett hur många av huvningar ni begått i mellanöstern annar kommer Morgan och tar dig i örat

 4. Jag förstår att Jan Björklund snabbast möjligt ville lämna partiledarposten med tanke på att stolpskott som socialborgarrådet Jan Jönsson m fl finns i L-partiet på relativt höga poster.

  Hur de nu lyckats ta sig upp dit utan att bli stoppade, är och förblir en obegriplig gåta.

  1. Det är inte så konstigt att denne borgarråd vill omvända IS-återvändarna. Vi skall inte glömma att det var L-Ungdomsförbundet som propagerade för pedofili och nekrofili så varför inte komma överens med IS-terroristerna ? Det är så snälla pojkar och flickor !!!!!

 5. Jag föreslår att han åker ner och berättar för de fångna Is extremisterna hur lätt han tar på deras brott. Gör det gärna inför ögonen på dem som drabbats och bekämpat dem!

  Då slipper vi ännu en tolkig liberal i Stockholm.
  Jag kan inte förstå att vissa människors liv verkar väga lättare än andras. Svenskars och Syriers t.ex de verkar inte lika viktiga som muslimskat terroristiska grisar.

  Rita ut Muhammed som gris och häng upp den som affisch på alla anslagstavlor. Då får vi se hur många moderata och vettiga muslimer det finns. Ganska få gissar jag.

 6. Om dessa skarpa åtgärder inte skulle hjälpa, så föreslår jag att herr Jönsson tar kontakt personligen, Skype kan funka. Eller skicka det dansanta klippet, det kan säkert locka till skratt. Kanske till den milda grad att den nya IS-vännen råkar bränna av en skottsalva i eget huvud. 😉

 7. Vad trygg jag som Stockholmare nu känner mig. Nu när socialsekreterare ska ut och söka upp dessa stackars terrorister

  Undrar vad de kommer att erbjuda, som vi andra Stockholmare ska få äran att betala.

 8. ”Kära IS-krigare!

  Vi välkomnar er tillbaka efter er långa bortovaro, på era strapatsrika äventyr. Vi har saknat er mycket! Mycket pang-pang där borta har jag hört. Så det måste vara skönt för er att återvända, och slippa ta till vapen ständigt och jämt, för att få rätt. Här behöver ni ju bara hota, för att få som ni vill. Det är väl bra? Så ett varm välkommen ”hem”, kära IS-krigare, och god fortsatt lycka, i det land ni flytt från er själva till.
  GOOD LUCK!

  M v h

  Jan Jönsson ”

 9. Tycker att Jan Jönsson kan ta och flyga ner till sina blivande uppdragsgivare och riktigt få komma dom nära och krama om dom . Jag tror nog inte att om dom till äventyrs kommer till vårt arma land , att dom då svarar på brev eller telefonsamtal , utan mera ägnar sig åt andra aktiviteter samt lyfta en massa bidrag plus att dom håller Säpo fullt upptagna med att kolla dom .

 10. Det är de dummaste, mest naiva, irrationella och emotionella som tagit över Sverige. Det är surrealistiskt att följa med i vad som sker i Sverige.

  1. Fy fan vilken ynklig feminist.En flicka på 10 år har mer manliga könshormoner än vad denne borttappade pellejöns har.Jag skulle skämmas inför dom andra barnen om man skulle behöva lämna in han på dagis. Inte konstigt att det går åt helvete för Sverige när man låter sådana gå fritt ute i samhället. Hur fan kan man bli sån???

Kommentera

%d bloggare gillar detta: