Mordförsök, kvinna rånad och knivskuren i Malmö


BROTTSLIGHET. En kvinna i 60-årsåldern har rånats och knivskadats i Beijers park i Malmö, uppger polisen för flera medier. Hon ska ha överfallits av två män vid 07-tiden.

Socialdemokraterna har varit största parti och styrt Malmö i över 100 år. Undrar om de fått som dom vill? 

Kvinnan har knivsticksskador på övre delen av kroppen samt på benen. Flera polispatruller finns på platsen för eftersök av de båda gärningspersonerna. Målägande är omhändertagen av ambulanspersonal.

Anledningen till överfallet är okänt. Enligt uppgift ska dom inte vara bekanta med varandra.

Kvinnan transporteras med ambulans till sjukhus och förhör mm kommer att genomföras med henne så snart möjligt. Polispatrullerna i området prioriterar eftersök av gärningspersonerna.

Brottsrubriceringen justeras till mord alt dråp försök pga kvinnans skador och efter att det initiala målsägandeförhöret har genomförts. Kvinnans skador är inte livshotande men bedöms som allvarliga och hon vårdas på sjukhus i Malmö. Ingen är ännu gripen för gärningen.

Tips / iaktagelser mottages tacksamt via tfn 114 14.

Polisen

-Pettersson noterar, inget signalement trots uppenbart farliga män…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Mordförsök, kvinna rånad och knivskuren i Malmö

 • Macke

  Nog går skånepolisen ut med signalement allt.
  Vad sägs om signalementen polisen kan gå ut med och på den tredje.

  Samnytt nämner:
  ”Ungdomsgäng fick inte ta med cykel – misshandlade busschaufför med slag och sparkar”

  ”Enligt Polisen deltog tre män i överfallet och en av gärningsmännen beskrivs som cirka 180 centimeter lång med mörkt hår. Den andra mannen uppges bära en mörkblå eller lila täckjacka och den tredje hade en cykel med sig.

  – Det är det signalement vi kan gå ut med, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

  https://samnytt.se/ungdomsgang-fick-inte-ta-med-cykel-misshandlade-busschauffor-med-slag-och-sparkar/

  Gilla

 • Br

  Låt mig gissa! De bor i Rosengård!?

  Gilla

 • Stefan Löfven

  Vill bara tillägga, till bilden på mig, om Trygghets programmet. Kan inte hitta vart jag lagt det.. nån som vet vart programmet finns någonstans?? Vet att jag lånade ut det till Annie Lööf, men hon säger att hon inte vet vad Trygghet betyder. Hopplöst att vara Statsminister i detta land..

  Gilla

 • Tony

  Ifall den mannen hade haft vett att skämmas så skulle han varit rödare i nyllet än vad färgen på partisymbolen är? Han står ogenerat och blåljuger folket rakt upp i ansikten om att tryggheten ökar trots att alla kan se motsatsen!

  Gilla

  • Billy Boy

   Texten på Socialdemokraternas valfolder om trygghetsprogrammet i Sverige på bild ovan säger ju ingenting om att den omnämnda tryggheten uttryckligen skulle gälla för hela folket.

   Nej, trygghetsprogrammet omfattar i första hand endast Stefan Löfven (på bild) och den närmaste inre kretsen av hans partitrogna m fl. De åtnjuter alla fullgott skydd 24/7 från Säpo, Polisen m fl.

   Vanligt folk ute på gator och torg kan inte förvänta sig något skydd eller trygghet öht från politikerna, ordningsmakten eller andra myndigheter. Gemene man / kvinna får försöka klara sig själva så gott det går i det mångkriminella träsket som nu brett ut sig i hela Sverige.

   Gilla

 • Kurt

  Ni ha fel allihopa den naturliga förklaringen till saknad signalement måste bero på offrets temporära synförlust.
  Det som förbrylla mig är att detta inte händer när det handlar om en etnisk Svensk gärningsman då ta det inte lång tid innan signalementet är ute

  Gilla

 • ruben

  Varför inga signalement? Gör polisen sitt jobb på effektivaste och snabbaste sättet för att lösa brott och lagföra brottslingar? Eller har de verkligen det uppdraget att skydda brottslingar? I så fall kan det inte vara ett lagligt uppdrag? Jag förstår inte varför det är så här i Sverige.

  Gilla

 • ruben

  Var det trolljägare eller näthatsgranskare? Den jagade tycks ha varit i rätt ålder för dem. Varför inga signalement? Är inte polis skyldig att snabbast möjligt utföra sina åtgärder på effektivaste sätt, för att lagföra brottslingar? Man kan ju tro att polisen har fått i uppdrag att skydda brottslingar. I så fall kan det vara ett uppdrag, som är olagligt. De var väldigt snabba i Stockholm att skjuta ihjäl en svensk pojke med Downs syndrom. Visst kan olyckliga saker hända i liknande fall kan jag förstå också, men viljan att eliminera en misstänkt livsfarlig brottsling var nu på topp när det tyvärr inte behövdes. Dessutom var några av poliserna nyutbildade, men det borde inte göra någon skillnad, vad jag vet. Det naturliga är att polisen ska skydda allmänheten från brottslingar, men i svenska samhället verkar omtanken vara den omvända. Jag vet inte varför. Det liknar ibland misstänkt diskriminering av svenskar och det ska inte få ske.

  Gilla

 • Nizze

  När polisen utlämnar signalementet får det ju motsatt effekt än den önskade. Alla som kan läsa misstänker invandrare!

  Gilla

 • Göran

  I varje annat friskt land skulle ett signalement varit ute! Inkl ev bilder från övervakningskameror! När polisledningen hjälper gärningsmännen att undkomma via hemligstämplade signalement känns det för djävligt!
  De är lika kriminella som de skyldiga import-kriminella rasistaporna!
  Hur rubriceras det?
  ”Medhjälp till flykt”?
  ”Medhjälp till flykt och maximalt sannolikt fortsatt grov brottslighet o ännu fler oskyldiga som får sina liv förstörda.”
  Rättare sagt oskyldiga med ”fel” Svenska utseende!

  Denna sjuka och kriminella ockupationsjuridik kostar för många människoliv!
  Polisledningen bör en vacker dag ställas till svars!
  Människor med ansvar för andras liv, som är så sjukligt handfallna, tafatta och korrupta!
  De borde få prya hos fungerande organisationer som inte behandlar importerade mördare och våldtäktsmän som ”Herrefolk” med juridisk immunitet!

  Gilla

 • Bobby

  Personligen så skyller jag på SD. Det har nyligen kommit till allmän kännedom, via vänstern, att SD är orsaken till detta. Jag vill tacka vänstern, känner mig nyfödd och upplyst. Känner mig bättre än förr. Känner mig bättre än alla. Utan vänstern och dessa nya fakta så var den gamla jag mycket benägen till ett rasistiskt tankesätt när jag fick kännedom om sånahär brott. SKÄMS SD !! SKÄMS !!!!! PS. Klimatet, globala uppvärmningen spelar också en stor roll i sånahär saker. Jag är nu ganska övertygad om, tack vare vänsterns informering, att SD har något med det att göra också.

  Gilla

  • Tony

   Ja alla som inte deltagit i detta narrspel är skyldiga till hur landet skövlas och våldtas, alla utom dom som regerat dom sista 25 åren, även Media är helt oskyldiga, dom har ju haft fullt upp med att hålla efter folket och värdegrunden, ni vet allas lika värde e.t.c?

   Gilla

 • Fjölet

  hur jävla långt skall det behöva gå, det finns ju inget stopp
  knivar pistoler rån mord
  NU får f.. i mig va slut på skiten, ingen går säker, inte ens när man skall gå till arbete skola
  eller dagis.
  va är det politiker inte förstår
  STOPPA det här NU
  skicka ut skräpet

  Gilla

 • Stenbock

  Misstänker att det är de S-Europeiska kriminella barnen ( boende i tyska Ruhr-området),som i Abzurdien går under namnet,”Marockanska gatubarn” ! En zigenarart som är papperslösa,men äger knivar….

  Gilla

 • Kent

  Inget signalement är också ett signalement.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: