Annika Strandhälls bästa?


INRIKES. – Pettersson fattar inte. Har Annika Strandhäll (S) gått i opposition eller har hon glömt att socialdemokraterna står bakom januariavtalet?

Troligen går det för fort när Annika twittrar, men man kan inte begära för mycket, damen har bara 136.000 kronor i månaden i grundlön och tycker nog skillnaden till statsministerns 172.000 är för stor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Annika Strandhälls bästa?

 • Tony Ingman

  Hur pass klok är Per G Gyllenhammar? Att sätta ett barn till världen när han är över 70 år, är i och för sig lätt, men är det så smart utifrån barnets perspektiv”Hej lille vän, ja så du är ute och går med Farfar? Nej det är min Pappa”?

  Gilla

 • Hasse

  8000 kronor i månaden för fattigpensionär
  137000 kronor i månaden för Annikas och maffia gäng plus en drös förmåner som tex frivård och förtur på Karolinska , friköpt på kollektiv trafiken.
  Denna mycket sjuka människa lever i en helt annan värld .

  Gillad av 2 personer

 • white lady

  ”En stackars sjuk varelse” kallade Ungerns vicestatsminister Annika Strandhäll och med varje gång denna varelse öppnar munnen eller skriver nånting bekräftar hon bara att han har rätt. Hon borde avgå pga mentalsjukdom – förståndshandikapp och resten av den sjuka regeringen vi är drabbade av borde också avgå.

  Gilla

 • Zero8

  Vi skämtar och skojar över dessa personer men det värsta är att det är dessa pannknack som styr Sverige och det till en total kollaps

  Gilla

 • Olof.p

  De klyftor som växer är mellan politiker och väljare. Inte minst ekonomiskt.

  Gillad av 1 person

 • Tore

  Socialdemokrati ökar klyftorna i samhället, arbetare får högre skatt medan bidragen ökar för dom som slår dank på dagarna.
  Jag undrar om Annika Strandhäll har druckit ur samma flaska som Veronica. P det låter som det.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Äntligen!!!

  Så är Annika Strandhäll uppriktig om sin och socialdemokraternas politik.

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Känt fenomen, kallas för Brasklapp ”Därtill varit nött och tvungen”.

  Gilla

 • ossie

  Tyvärr ett hopplöst fall.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Man kan inte kräva läs och skrivförståelse inom vissa grupperingar i samhället, helst inte inom ett visst parti. Dom är jämställda med sin importerade röstboskap, dom har liksom missuppfattat meningen med jämställdhet

  Gilla

 • Don Carlos

  Den feministiska ockupant regimen förnekar sig inte. De går från klarhet till klarhet. Vinindränkta , THC påtända svampar till hjärnor vanstyr denna nation rakt ner i avgrunden.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: