Belgien ska ta hem barnen – lämnar kvar mammorna

ISLAM. Belgien tänker skilja barn från mödrar som har anslutit sig till terrogruppen IS. Barnen ska därefter föras hem, skriver The Independent.

Frågan om europeiska IS-anhängares barn har väckt stor debatt i flera länder. I Belgien slog en domstol förra året fast att två kvinnor som rest till Syrien för att gå med i IS var tvungna att följa med om barnen skulle föras hem. Det beslutet har nu rivits upp av en högre instans.

Enligt Belgiens justitiedepartement ska man försöka föra hem alla barn som är yngre än tio år gamla – och lämna kvar deras mammor i de flyktingläger där de befinner sig efter terrorgruppens fall. Barn äldre än tio år ska behandlas från fall till fall.

– Barn ska inte straffas för sina föräldrars handlingar, säger justitieministern Koen Geens.

-Pettersson menar att ta barnen från föräldrarna borde ske betydligt oftare, det ser vi i förorterna och bland dem som strejkar från skolan att många föräldrar klarar inte sitt ansvar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Belgien ska ta hem barnen – lämnar kvar mammorna

 1. Redan som 4-åringar är IS-barn fullt skolade och indoktrinerade muslimer (både pojkar och flickor). Efter detta kan de inte utan enorma resurser “återställas”.
  Ca 7-åriga IS-barn är redan väl tränade jihadister i vapenhantering etc. Ett flertal av dem har genomgått den speciella jihadistutbildningen för att radera en naturlig empati för liv, där det i9ngår att skära halsen av olika djur i stegrad grad, där några har examinerats genom att skära halsen av en “otrogen”. Så långt kommen är det omöjligt att återställa dessa barn.

  Notera att INGEN IS-kvinna ångar sitt ställningstagande. Samma gäller äldre barn – tvärtom – de anser sig vara på väg mot “seger”.

  ATT TA IN FÄDER, MÖDRAR resp IS-BARN INNEBÄR FÖRBEREDELSER TILL MORD PÅ 100-TALS/1000-TALS EUROPÉER.

  • I Sverige/Europa pågår liknande träning av framtida jihadister för att radera empati gentemot andra människor. Detta är vad MSM/Public Service kallar för bilbränder, skolmisshandel, skjutningar (en del av dem), skolbränder och inte minst (grupp-) våldtäkter – vilka eg är TERRORISTATTENTAT – och även orsaken till att man försöker tysta mesta möjliga av händelserna och dölja mesta möjliga av händelsernas registrering i statistik. Gräsrötterna – de framtida offren – skall inte störas i sin sömn – ännu.

   När jihadisterna utfört några terroristattentat, så kan de lätt förmås att delta i massavrättningar av den typ IS utfört i t ex Syrien. MEN NU GÄLLER DET SVERIGE!

 2. Måste hålla med flera här. Barnen ska vara kvar hos mammorna. Chansen är så pass stor att det bara kommer att bli en massa problem med dessa ungar senare i livet. Fast finns det någon som vill adoptera, ja då kanske.

  Efter att ha levt flera år tillsammans med en kvinna som bedrivit djur avel, vet jag hur viktigt det är med bra föräldrar. Tror faktiskt att det gäller även oss människor.Och i dessa fall är det säkerligen inte alls några bra föräldrar.

  Det är inte Belgarnas fel att mamman valt att ansluta sig till IS. det var hennes eget val. Då får hon också ta ansvar för sina barn, det ska inte Belgien göra.

 3. Dessa IS-föräldrar använder sina barn som känslomässig gisslan och vill använda sina avkommor att åka snålskjuts på för att komma tillbaka till sina tidigare värdländer. Ta hit barnen och låt föräldrarna stanna kvar och ruttna bort. Barnen har inte intellektuella färdigheter att ha valt livet som IS-bastarder. Låt sedan dessa barn bli bortadopterade så fort som möjligt för att glömma sitt ursprung. Det är lika skämmigt för dem som om de skulle vara barn till nazistbödlar.

 4. Barnen har föräldrarnas DNA så de växer upp till att bli samma lågintelligenta individer utan impulskontroll!
  Men det är ju socialism som råder i Europa och då gäller ju den galna iden att alla individer är identiska.

 5. Jaha…och vad tror händer när barnen blivit 18-år och föräldrarna har tutat i barnen, att Belgien tog barnen ifrån dom?
  Tror ni barnen tackar Belgien, eller tror ni att barnen kommer att straffa Belgien med dessa belgiska invånare !?

  ”Det går ta araber ifrån islamismen, men det går aldrig att ta islamismen ifrån araberna”

  Idiotin är total !

 6. Pettersson:
  Med risk med att bli “långrandig”,berömmer jag din åsikt,och ansluter mig ! Speciellt bland/för de nya “svenska” föräldrarna….
  Varför inte göra som mycket annat de kopierat från DDR ? Här fanns mängder med s.k. Barnhem…

Kommentera