Belgien ska ta hem barnen – lämnar kvar mammorna


ISLAM. Belgien tänker skilja barn från mödrar som har anslutit sig till terrogruppen IS. Barnen ska därefter föras hem, skriver The Independent.

Frågan om europeiska IS-anhängares barn har väckt stor debatt i flera länder. I Belgien slog en domstol förra året fast att två kvinnor som rest till Syrien för att gå med i IS var tvungna att följa med om barnen skulle föras hem. Det beslutet har nu rivits upp av en högre instans.

Enligt Belgiens justitiedepartement ska man försöka föra hem alla barn som är yngre än tio år gamla – och lämna kvar deras mammor i de flyktingläger där de befinner sig efter terrorgruppens fall. Barn äldre än tio år ska behandlas från fall till fall.

– Barn ska inte straffas för sina föräldrars handlingar, säger justitieministern Koen Geens.

-Pettersson menar att ta barnen från föräldrarna borde ske betydligt oftare, det ser vi i förorterna och bland dem som strejkar från skolan att många föräldrar klarar inte sitt ansvar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Belgien ska ta hem barnen – lämnar kvar mammorna

 • Roland Salomonsson

  Redan som 4-åringar är IS-barn fullt skolade och indoktrinerade muslimer (både pojkar och flickor). Efter detta kan de inte utan enorma resurser ”återställas”.
  Ca 7-åriga IS-barn är redan väl tränade jihadister i vapenhantering etc. Ett flertal av dem har genomgått den speciella jihadistutbildningen för att radera en naturlig empati för liv, där det i9ngår att skära halsen av olika djur i stegrad grad, där några har examinerats genom att skära halsen av en ”otrogen”. Så långt kommen är det omöjligt att återställa dessa barn.

  Notera att INGEN IS-kvinna ångar sitt ställningstagande. Samma gäller äldre barn – tvärtom – de anser sig vara på väg mot ”seger”.

  ATT TA IN FÄDER, MÖDRAR resp IS-BARN INNEBÄR FÖRBEREDELSER TILL MORD PÅ 100-TALS/1000-TALS EUROPÉER.

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   I Sverige/Europa pågår liknande träning av framtida jihadister för att radera empati gentemot andra människor. Detta är vad MSM/Public Service kallar för bilbränder, skolmisshandel, skjutningar (en del av dem), skolbränder och inte minst (grupp-) våldtäkter – vilka eg är TERRORISTATTENTAT – och även orsaken till att man försöker tysta mesta möjliga av händelserna och dölja mesta möjliga av händelsernas registrering i statistik. Gräsrötterna – de framtida offren – skall inte störas i sin sömn – ännu.

   När jihadisterna utfört några terroristattentat, så kan de lätt förmås att delta i massavrättningar av den typ IS utfört i t ex Syrien. MEN NU GÄLLER DET SVERIGE!

   Gilla

  • Stenbock


   Kan det vara en sådan undervisning,som sker på bilden ovan ?

   Gilla

 • Onkel Björn

  Måste hålla med flera här. Barnen ska vara kvar hos mammorna. Chansen är så pass stor att det bara kommer att bli en massa problem med dessa ungar senare i livet. Fast finns det någon som vill adoptera, ja då kanske.

  Efter att ha levt flera år tillsammans med en kvinna som bedrivit djur avel, vet jag hur viktigt det är med bra föräldrar. Tror faktiskt att det gäller även oss människor.Och i dessa fall är det säkerligen inte alls några bra föräldrar.

  Det är inte Belgarnas fel att mamman valt att ansluta sig till IS. det var hennes eget val. Då får hon också ta ansvar för sina barn, det ska inte Belgien göra.

  Gilla

 • Monica

  Dessa IS-föräldrar använder sina barn som känslomässig gisslan och vill använda sina avkommor att åka snålskjuts på för att komma tillbaka till sina tidigare värdländer. Ta hit barnen och låt föräldrarna stanna kvar och ruttna bort. Barnen har inte intellektuella färdigheter att ha valt livet som IS-bastarder. Låt sedan dessa barn bli bortadopterade så fort som möjligt för att glömma sitt ursprung. Det är lika skämmigt för dem som om de skulle vara barn till nazistbödlar.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Blir fint sen när barnen skall hämnas!

  Gilla

 • Tunnelbanan TUUUUUUUUUUUUUUUUT TUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

  Låt alla stanna i flyktinglägren som tafatta idioter. Mammorna har visat vad de går för och barnen hör heller inte hemma i väst. Men jag håller med, det är inte barnens fel. Där har de rätt.

  Men, vi mäktar inte med mer skit nu, strömmen av flyktingar måste gå åt motsatt håll från Europa. Detta är trots allt vår egna kontinent.

  Gilla

 • Mike E

  Barnen har föräldrarnas DNA så de växer upp till att bli samma lågintelligenta individer utan impulskontroll!
  Men det är ju socialism som råder i Europa och då gäller ju den galna iden att alla individer är identiska.

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Jaha…och vad tror händer när barnen blivit 18-år och föräldrarna har tutat i barnen, att Belgien tog barnen ifrån dom?
  Tror ni barnen tackar Belgien, eller tror ni att barnen kommer att straffa Belgien med dessa belgiska invånare !?

  ”Det går ta araber ifrån islamismen, men det går aldrig att ta islamismen ifrån araberna”

  Idiotin är total !

  Gilla

 • Stenbock

  Pettersson:
  Med risk med att bli ”långrandig”,berömmer jag din åsikt,och ansluter mig ! Speciellt bland/för de nya ”svenska” föräldrarna….
  Varför inte göra som mycket annat de kopierat från DDR ? Här fanns mängder med s.k. Barnhem…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: