Stäng

Österrike inför asylstopp

INVANDRING. Österrike meddelar att man från och med månadsskiftet stramar åt sin invandringspolitik ytterligare och i princip stoppar möjligheten att söka asyl i landet. ”Det kommer i Österrike från och med den 1 mars inte längre att finnas några mottagningscentra för migranter, endast återvandringscentra” tillkännagav inrikesminister Herbert Kickl (FPÖ) vid en presskonferens på måndagen.

Kickl förtydligade att målet är att ”i princip ingen ska kunna söka asyl i Österrike”. Tillkännagivandet kan ses nedan i textad version. Från Samnytt. 

-Pettersson väntar på Annika Strandhälls (S) protester på twitter men hon kanske inte klarar fler problem. Men fler borde följa efter, ingen mottagning, bara återvandringscenter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Österrike inför asylstopp

  1. Bra jobbat Österrike, lycka till !
    Sverige tar emot dem istället vi får aldrig nog Folkhemmet ska enligt 7 klövern och dess trygga väljarkår till varje pris avkristnas och utplånas, vilket bara är en tidsfråga.

  2. Ha, ha , ha ,ha Blir ju jättekul att följa när detta blir gemensam EU-politik och vår landsfader Löfven har ju efterlyst en gemensam politik under många år så han blir säkert glad.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: