Storbritannien terrorklassar Hizbollah


ISLAM. Storbritannien kommer att klassa hela libanesiska Hizbollah som en terrororganisation. – Hizbollah fortsätter med sina försök att skapa instabilitet i Mellanöstern – och vi kan inte längre skilja på den redan förbjudna militära grenen och det politiska partiet, säger inrikesminister Sajid Javid. – Vi har därför tagit beslutet att fördöma gruppen i sin helhet.

Den shiamuslimska rörelsen är sedan tidigare terrorklassad av USA, Nederländerna, Kanada med flera. EU terrorklassar enbart den väpnade grenen.

The Telegraph…

-Pettersson tycker att det är dags att terrorklassa islam, så slipper man hålla reda på alla grupper som Al-Qaida, IS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna och alla de andra mördarsekterna…Vad tror du om det Margot?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Storbritannien terrorklassar Hizbollah

 • Nils Dacke

  Wallström tycker det är mycket lättare att skälla på demokratiska stater som Israel och Ungern än att ta itu med diverse terrorstater och därtill hörande terrororganisationer. Att kommentera demokratiska stater istället för terrorstater ingår numera i sossepartiets s.k värdegrund.

  Gilla

 • SVENSK

  Hörs väl på namnet Hisp-bolla!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad säger och tycker bidragsmoder Margot Wallström om detta ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: