”Migrationen kan fortsätta att utveckla Sverige.”

INVANDRING. ”Migrationen kan fortsätta att utveckla Sverige.” “Som ny migrationspolitisk talesperson för Miljöpartiet arbetar jag för en humanare flyktingpolitik”, skriver Rasmus Ling i en debattartikel på Sydsvenskan. 

…Vi som lever här ska vara glada att Sverige är ett land dit människor vill flytta och dra nytta av det. Visst finns det utmaningar och svårigheter, men genom att skapa möjligheter och se människor som kommit hit som driftiga individer, kan migrationen fortsätta att utveckla Sverige…skriver herr Ling vidare…och fortsätter …Sverige är i behov av sjuksköterskor, lärare och socionomer. Det gör att vi som redan lever här måste ta tillvara på människor som sökt sig hit…

-Pettersson säger att blott Sverige, svenska miljöpartister har. Undrar om Rasmus kan förklara varför vi inte redan har överflöd på sjuksköterskor, lärare och socionomer….???

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 thoughts on “”Migrationen kan fortsätta att utveckla Sverige.”

 1. Ha ha ha, man häpnar över den totala dårskapen!

  Vem vill ha det utvecklandet av VÅRT land. Eller det nyttodragandet av det. Det har vi fått nog av idag!!!

  “Utmaningar och svårigheter”, är bara förnamnet. Säg det till alla våldtagna och terroriserande. Eller de som fått bostaden eller bilen förstörd. Alla bedrägerier och rånerier som gamla utsätts för. Säg det till dem, att det är DE som är flyktingarnas MÖJLIGHETER. SÄG DET TILL DEM, Mr. Kasperdocka. Eller…nu vet jag. Det är ju MAD:s Alfred E. Neuman. ELLER HUR? DET SÄGER JU ALLT! 🙂

  Att vi måste ta tillvara på alla förvirrade idioter som tagit sig hit. Ja, det vet vi, så mycket sattyg de “busungarna” hittar på.

  Ja, han ser ut som en kasperdocka eller MAD:s Alfred E. Neuman, som Löven har på sin hand. Han är bara inte verklig!

 2. Skulle vilja höra honom precisera exakt vad det nya folket har utvecklat i vårat land !!! Den enda utvecklingen vi får är till det sämre ! Vill vi ha sådana människor i vårat land som vill göra Sverige sämre för kommande generationer ???Utvisa honom ur landet omedelbart !!!!!

 3. Rasmus Ling = Idiot !!! Han kan ju ta det face to face med alla våldtäkts offer i detta land som har blivit drabbade pga likvärdiga idioter som han . Hur kan totalt verkligshets frånvarande personer få styra vårat Sverige !!! Hur i helvete kan det bara finnas människor som röstar för detta ?????

 4. Man måste “översätta” Orwellska “tvärtomspråket” och då vet alla att i verkligheten så finns det inget utvecklande med invandring till arbetslöshet, kriminalitét, (grupp-) våldtäkter, balkongflygningar, rån skjutningar etc. Vi vet också att det utvecklande innebär att idag är Sveriges BNP/Capita -1 till 0% om man läser genom S-propagandans lögner. Sveriges välståndsresurser sjunker snabbare än stenar. Och nu skall Sverige ta in minst 200000 årligen i invandrare barbarer. På 2-3 år innebär detta att BNP/Capita blir -2 till -1%.

  För att S i desperation riktigt skall kunna trixa med dessa siffror, så skall Sverige bygga höghastighetståg, som inte kommer att köra snabbare än dagens tåg om de nya skall fortsätta stanna vid varje mjölkpall. Så vad skall resenärer från andra orter än Malmö/Lund, Göteborg, Jönköping resp Stockholm resa med? Finessen med “investeringen” (beordrad av globalisterna i EU), är att finansieringen tvingar staten att stjäla resterande av pensionsfonderna regeringen Person inte redan stulit. Men dessa “omsättningar” räddar samtidigt Sveriges BNP/Capita till ca 2026, sedan börjar Sveriges fall ned mot en u-landsnivå i ekonomi.

 5. Ännu en förrädare som ingen kan vågar eller kommer att kunna göra något åt !
  Denna politiker kommer i lugn och ro med Löfven, Lövin, Fridolin, Lööf, Björklund och dörrmattan Sjöstedt att kunna idka sitt förräderi mot Folkhemmet och det infödda svenska folket.
  Sista spiken i kistan 2019-2022 !!!!!!!!

 6. Samme pajas typ som Hanif Bali gjorde hackmat av i OP Live i torsdags. Pinsam idiot som de flesta MP stolpskott. De är minst sagt samhällsfarliga.

 7. Ska vi vara glada!

  Mycket ska man höra! Om jag bjuder på kalas där alla får äta och dricka hur mycket dom vill, hur dom än beter sig, så ska jag alltså vara glad om någon kommer!

 8. Skrämande reportage från SwbbTV om hur våra äldre behandlades på deras äldreboende på Södermalm i Stockholm.
  Tala om att skylla på att Toaletterna är 5! cm för små.

  Det tredje och sista avsnittet nämns om en av de på boendet som inte klarade av flytten, efter ändast 4! dagar fick hon därefter en stroke som hon inte klarade.
  Lyssna där på tjejerna med deras argument om boendesituationen.
  Den första som hävdar att de på boendet kan även få det till det bättre. Samt att invandringen inte är något probl, för det är inte sant.
  Den andre tjejen med bondesituationen, att alla har rätt att få någonstans att bo, man sätter inte grupp mot grupp utan det är individer.

  SwebbTV:
  Reportage i tre delar från kommunens infomöte på Dianagården
  på Östermalm den 21 februari.

  Äldreboendet läggs ner eftersom toaletterna är 5 cm för små.
  De gamla blir avhysta och stället omvandlas till migrantboende.

  Del 1 – Andrea Ström (M), stadsdelsnämndens ordförande (19 min)
  Del 2 – Anna Mölgård, Stockholms bostadssamordnare för nyanlända
  samt Christina Klang, Östermalms stadsdelsdirektör (12 min)
  Del 3 – Diskussion mellan medborgare i mötet, (13 min)
  https://www.swebbtv.se/

 9. Det verkar inte ens täcka behoven som invandrarna genererar.

  Att stolpskott som Ling kan stå och sprida floskler beror på att vi har en brist på riktiga journalister och att media inte gillar vekligheten.

 10. Antagligen är jag fruktansvärt trångsynt men jag ser inga utvecklings möjligheter alls varken på kortsikt eller långsikt. Hade det varit ren arbetsinvandring så ser jag många möjligheter, när det gäller specialkompetens för många företag och som Sverige är behov av, men de pratar han inte om.

  • Specialkompetens hade vi kunnat utbilda själva om vi hade haft fungerande skola. Och då hade andra länder kunnat behålla den specialkompetens de utbildat och så innerligt behöver.

 11. EXTRA: Österrikes inrikesminister Herbert Kickl (FPÖ) meddelar i en presskonferens idag att från 1 mars kommer ingen längre att kunna söka asyl i landet. Endast återvandringscentrum kommer att finnas.
  På tyska:

  06:25 – 25 feb. 2019

  Ifall ovan är korrekt så visar Österrike vägen framöver och det är underbara nyheter. Det ryktas också att Strandhäll och Lööf har fått ett nervöst sammanbrott.

  • För att de har hjärnskador, titta på bilderna av de rättrådiga feministiska kvinnorna. Allt talar för allvarliga skador, speciellt om du hör dem pladdra.

 12. Jaså det ska vi vara glada över?
  Skulle inte tro det, jag har inga gemensamma band med de där och det är inget jag under några omständigheter vill ha för den delen.
  Det kallas att tvinga sig på andra och dessutom komma med krav på att vi ska respektera dem, aldrig!

 13. Det bästa av allt vore väl att man skriver varje år på deklarationen hur många % av lönen man vill bistå med till mångkulturen, då blir det rättvist för alla skattebetalare även att ingen blir åsidosatt eller glömd. Varför ska vi betala för något vi inte vill ha, och dom som vill ha hit dom får betala för det. Mer rättvist än så kan det inte bli

  Enda svaret till Ling är väl att ta dina egna pengar till dina egna ide´r, använd inte andras pengar till egna intressen. Inom alla andra yrken utom politiker, räknas det som stöld och man blir uppsagd med omedelbar verkan

 14. Räcker gott att se dumflinet och de naiva ögonen, för att begripa att denne pajas inte har en aning om att leva i verkligheten…

 15. Från ”pratvärlden” utan minsta förankring i verkligheten!

  Utveckla?

  Månne läge att tillämpa lagen om tillfälligt omhändertagande?

 16. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Eftersom Miljöpartiets företrädare inte besitter den rätta kunskapen och anser kunskapen kommer från tredje värden innebär det endast att de är naiva. Att Sverige är attraktivt för olika bidragstagare borde var och en inse. Att kompetens inte kan importeras från mer eller mindre U- länder är det dog endast Miljöpartister som tror på

Kommentera