Kompromiss är skillnaden mellan dom och vi…

ISLAM. Skillnaden mellan Mellanöstern och Norden är förmågan att kompromissa, att balansera för och nackdelar mot varandra så att båda parter kan acceptera en uppgörelse, inte perfekt men godtagbar.

Ett exempel: Två muslimska araber ska dela på en hundralapp, men de klarar inte av att se att motparten får hälften, en 50-lapp, utan börjar slåss för att båda ska ha allt. Det slutar med att ingen får något, dessutom har de under slagsmålet förstört en massa saker så nu är de skyldiga pengar.

Två nordbor i samma situation delar snabbt upp hundringen på varsin 50-lapp och fortsätter jobba så att de snart har flera hundra kronor var.

När araberna ser detta blir de avundsjuka, de flyttar till Norden och tycker att de har rätt till nordbornas pengar och välstånd, trots att de haft samma eller bättre förutsättningar att själv bygga sina liv.

-Pettersson konstaterar att tyvärr tycker politikerna i Norden att araberna har rätt till hälften av våra tillgångar och har gradvis börjat föra över våra surt förvärvade slantar till dem.

De har börjat införa Mellanösterns system som de kallar mångkultur. Vår flathet uppmuntrar muslimerna så de kommer inte att nöja sig med hälften utan vill ha allt, så då blir det som hemma hos dem, blodbad och ruiner. Mellanöstern kommer till oss…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Kompromiss är skillnaden mellan dom och vi…

 1. Fyllfinnen!!! Vad bra skrivet!!!!! Då kanske de dumma och okunniga i regeringen skulle vakna!!!!

 2. Muslimsk hårdnackad kompromisslöshet krävs också i Mellanöstern t. ex. när demokratin Israel erbjuder sina närmsta diktatoriska grannländer land mot fred. Då bemöts Israel så här …

  https://pbs.twimg.com/media/ArWcaGVCMAAeV0s.jpg

  Riksdagskvinnan Hillevi Larsson (S) visar stolt upp den palestinska flaggan + en plakett (Se bild nedan), vilka hon fått som present av palestinierna. Plaketten med dess karta visar staten Israel som helt utplånat.

  Kartans landområden består av den nuvarande palestinska Gaza-remsan + hela nuvarande staten Israel + nuvarande palestinska Västbanken, vilka sammanförts till ett framtida sammanhållet landområde som de palestinska myndigheterna kräver som en slutgiltig lösning.

  D v s alla medborgarna (judarna) som för lever på det nuvarande Israeliska territoriet har drivits ut ur sitt eget land av palestinierna för att drunkna i Medelhavet exakt enligt ståndpunkten som palestinierna fortfarande orubbligt och oförsonligt hävdar genom terrorist-regimerna bestående av Hamas i Gaza och Fatah & PLO på Västbanken.

  Den 30 november 2014 tog riksdagsledamoten Hillevi Larsson (S) emot diplomet på fotot nedan för sitt ”engagemang för Palestina”.

  https://i1.wp.com/2.bp.blogspot.com/-0JsFJQm7a9Y/ViYXNuE2cjI/AAAAAAAAArk/9mn2LoOe0I4/s1600/hl2.JPG

  Hillevi Larsson (S) backas naturligtvis upp till 100% av såväl utrikesminister Margot Wallström (S) som alla de övriga ministrarna i Stefan Löfvéns feminist-regering nr 2 vilken egenmäktigt styr och ställer i den s k ”humanitära stormakten” Sverige.

 3. I bland får vi besök av en släkting som precis som vi också har en hund. Vi, min fru och jag, har noterat att om det delas ut godis till hundarna så är vår hund mån om att även vår släktings hund får godis. Kanske han inte tycker att släktingens hund ska ha hälften, men en stor del ska även släktingens hund få.

 4. Halvera lönen för alla politiker i 5 år, har dom inte fått till en bättre ekonomi då sänker man med hälften igen i 5 år. Inte förrän då lyssnar dom på skattebetalarna, så länge dom har hög lön och fina pensionsavtal så sk*ter dom i allt

 5. Det kristna Norden är snart ett minne blott, vid valet 2022 när Löfvens 4/V-trojka har fått härja fritt så kommer man att se en stor skillnad mot idag !

Kommentera