Kan inte statsminister Löfven göra något rätt?

ISLAM. Sverige kommer inte att hjälpa personer som anslutit sig till terrorgruppen IS att komma tillbaka till Sverige. Det meddelar statsminister Stefan Löfven enligt OMNI/TT. – Nej. Vi har varit väldigt tydliga med det, säger Löfven som just nu är i Egypten för ett toppmöte.

Han påpekar också att de som rest till IS-områden har gjort det mot UD:s uttryckliga rekommendation. – De som ändå gör det ska inte räkna med någon konsulär hjälp från Sverige, säger Löfven, som dock öppnar för att barn till IS-medlemmar kan få hjälp.

-Pettersson noterar att Löfven (S) vägrar hjälpa terroristerna inte för att de är terrorister, mördare, våldtäktsmän, mänskliga svin och en fara för Sverige utan för att de rest till områden som UD avråder från att resa till. Alltså på grund av praktiska svårigheter att hjälpa. Ordnar de resan själva så är de välkomna enligt herr Löfven.

Nedan ser ni de länder eller delar av länder som svenska UD avråder oss att resa till. Det är knappt 50 stycken. I den absoluta majoriteten är muslimer inblandade i konflikterna, men som ni vet så har det inget med islam att göra enligt PK…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Kan inte statsminister Löfven göra något rätt?

 1. En statsminister kan nog bli svetsare men en svetsare kan inte bli statsminister På riktigt alltså Sen kan man ju alltid låtsas vara en stor ledare som Stefan Löfven

 2. I modern tid säger Löfven När börjar modern tid När Löfven blir född När han blir sosialist eller de var han redan vid födseln tydligen Eller börjar modern tid när Löfven börjar förstöra fosterlandet och lovar de som blir kvar åt muslimerna i utbyte mot röster Om de e oklart när den moderna tiden börjar så e de klart när den moderna tiden slutar Ja då när sverige är en muslimsk stat Då har också största delen av befolkningen fåt de dom röstat på

 3. Jag noterar och så “ingen konsulär hjälp” enligt Lövfen . Uttrycket oroar för det innebär att om de tar sig hit själva så måste dom få skyddat boende och kan leva på bidrag i all evighet samt tillverka vapen och bomber för våra skattepengar!

 4. Ytterligare sjukt.

  Ta hit barnen….HALLÅ !!! ( håller med till 100% , att är det riktiga barn 😳 så är de oftast oskyldiga ),
  När väl barnen är här, så måste deras IS-pappa och IS-mamma och IS-släktingar ( oftast 50 personer som är släkt ) också komma hit, på sk. anhöriginvandring.
  Sverige kommer ju aldrig stoppa barnen ifrån sin släkt !
  Inte så att barnen kan skickas till släkten….nej, då…släkten ska till Sverige……..SJUKT !!!
  Ni hör…hur sjukt det är…vill ni fortfarande bli ”lurade”!?

 5. Han sa faktiskt (om nu inte rapport, som jag tittade på, har redigerat) att Sverige inte kommer att ge någon konsulär hjälp. Allt så väl. Men han sa inget om ifall de är välkomna hit eller ej. Gissar att de är välkomna och att bidragsbordet står dukat med både bostad och livslång försörjning.

  Så kan ju de förvirrade och stackars terroristerna vila upp sig ett tag innan de börjar planera nya dåd. Kanske ett nytt kalifat i Sverige?

 6. Avråda att åka till Thailand? Nope! Jag är hellre i Thailand än Sverige. Vettiga kvinnor finns där oxå.

 7. Observera att återigen så pratar dom enbart om de IS-terrorister som har svenskt medborgarskap. Vad gör vi med alla IS-terrorister som kommer slänga sina pass och papper för att söka asyl i Europa (Sverige)

 8. Vadå stänger dörren?

  Gränskontroll värd namnet utövas inte.

  Företrädare för fem partier tävlar i att skicka ut inbjudningar till allt och alla.

 9. Det kanske är politiskt känsligt att säga att det är för att de är terrorister (C och MP kan bli arga då) så man behöver nog göra lite “sosse-omskrivningar” (och det är ju något som sossarna för övrigt är bra på).

 10. Många av de uppräknade länderna avråds inte att åka till generellt utan bara i delar där muslimerna härjar.
  Märkligt samband när de är så fredliga och humana.

 11. För en gångs skull så håller jag med honom men hur det verkligen blir det återstår ju att se. Om kommunisten och rödskrikan vill ha hem dessa monster så blir det nog så.

  • Naturligtvis!
   Det finns ju inget värre än SD och deras väljare enligt deras logik.
   Oavsett vad terroristerna än hittat på är den verkliga synden och det värsta brottet av alla att rösta på SD.

Kommentera