Kina säger att deras “förebyggande” arbete i Xinjiangs interneringsläger bör applåderas

Kinas terrorism- och av radikaliseringsinsats i provinsen Xianjiang bör applåderas för att man skapat en ny metod för att ta itu med problemet, med integrering av muslimer och försök att förebygga utbrott av terrorattentat.

Regeringen säger att lägren är omskolnings och utbildningsanläggningar och har varit mycket framgångsrika, när det gäller att stoppa utbrott av muhammedansk mordlystnad.

“Xinjiangs ansträngningar mot terrorism och extremism har skapat ett nytt sätt att lösa problemen och orsaken till det svåra globala problemet med muslimsk terrorism.”

“Kina kommer fortsätta med sitt bidrag till den globala kampen mot terrorism.” Det som Kina gjort är viktigt för resten av världen i kampen mot terrorism, och att den “framgångsrika erfarenheten i Xinjiang var värt att studera “, tillade ministern.

LÄNK

Tidigare på Petterssons Blogg om Kinas satsning på att integrera och utbilda sin muhammedanska befolkning, HÄR

 

5 thoughts on “Kina säger att deras “förebyggande” arbete i Xinjiangs interneringsläger bör applåderas

  1. Och dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige applåderar politikerna sina stackars utsatta ghetton !

  2. Detta borde Europas länder taga efter…
    Såg f.ö. i eftermiddags när Presidenten Junker,steg ur sitt plan i Egypten. Troligen hade planet under vägs haft svår turbulens,eftersom den gamle alkoholisten,vinglade fram bland araberna,som hälsade välkommen ! 😉

  3. sådana idioter som utlöser en bomb där för dem helt okända människor faller offer, sådana individer bör inte ha mänskliga rättigheter när dom beter sig som (o)djur?

Kommentera