12 thoughts on “Vi borde ha en staty av Hitler

 1. Synd att STV:s blinda och fanatiskt stenhårda censur nu även nått fram och tagit över Petterson:s blogg.

 2. Skitbra ide’ jag tycker absolut att dom ska resa en staty av Hitler ju större desto bättre sen ska jag luta mig tillbaka och lyssna på hur dom vänsterblivna ska bortförklara det kan inte annat än bli en sanslös show.

 3. Då borde de även resa en av Stalin, av precis samma orsak. Skillnaden är att i Sovjetunionen använde man ordet sionist som beteckning för alla judar.

   • Nu var ju “Ryska” revolutionen, och Sovjet, judisk skapelser. Detta är väldokumenterat, och det var allmänt känt vid den tidpunkten. Du kan till exempel läsa “The Jewish Century” av Yuri Slezkine (judisk professor i historia från Berkely i Kalifornien). Eller nobelpris vinnaren Alexander Solzjenitsyns “200 years together”.
    Vidare så var antisemetism belagt med dödsstraff i tidiga Sovjet.
    Av någon konstig anledningen så har allt detta vetande fallit ner i minneshålet efter andra världskrigets slut, men faktum kvarstår dock. Så ditt påstående om att ett sexsiffrigt antal judar skulle ha avrättats i Sovjet blir nog mycket svårt att belägga.

 4. Det är alltid segraren som skriver historia och då kan det bli lite hur som helst när målet och avsikten är viktigare än fakta.
  Även om sanningen om Hitler nu raderas med ljusets hastighet så finns det fortfarande vederhäftig information att tillgå.
  Hur många känner förresten till att judarna förklarade krig mot Tyskland?
  https://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html
  Sök och Du vill finna och då kanske Hitler också kommer att omvärderas en dag!

Kommentera