Några kommentarer Strandhäll (S)?

BARNAFÖDANDE. Det pågår en diplomatisk kris mellan Sverige och Ungern. Detta efter att Ungerns premiärminister Viktor Orban uppmanat ungrarna till att skaffa fler barn som alternativ till invandring och Sveriges socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) liknat detta vid 30-talet och underförstått Hitlers politik.

-Pettersson hörde dock inga sådana tankegångar när Norges statsminister Erna Solberg hade liknande tankegångar. Såg du inte detta Annika? Är det skillnad på ungrare och norrmän, på ungerska kvinnor och norska kvinnor?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Några kommentarer Strandhäll (S)?

 1. Ett intressant klipp på Youtube försvann nyligen. “En förbannad Hanif Bali pratade” med någon i MP . Troligtvis från SVT men vet inte säkert. Det låg uppe en stund men är nu blockerat av xxxx skäl. Hur gör man för att kunna se det?

 2. Det som låter som odemokratisk fascistisk polemik är Strandhälls orerande. Hon tycker att andra ska straffas när de väljer vilken väg de ska gå in i framtiden. Hon låter själv som en nazist eftersom hon inte vill tillåta andra att uttrycka sig.
  Det andra är att hon har samma acceptans för nazistiska muslimer som inte hade/har problem med att hylla Hitler och antisemetismen.

 3. “Gör fler barn” jag tror att norrmännen inte behöver en statsministerns råd i denna fråga.

 4. Sverige importerar istället mycket effektiva barnafödeskor, går man en dag ute på stan i vilken stad och ser alla gravida kvinnor med en hoper ungar runt en barnvagn då förstår man att Sveriges befolkning kommer att öka kraftfullt framöver !
  Vilket naturligtvis Annie Lööf tycker är positivt, hennes våta dröm är en befolkning på 30-40 miljoner invånare i Sverige.

 5. Är det någon som fortfarande bryr sig om vad kvinnorna i riksdag och regering säger? Det är bättre dom går hem. Ungern är ett föredöme. Skaffa fler barn – ett utmärkt alternativ till invandring av analfabeter. Eftersom Ungern inte heller sysslar med genustrams i skolorna kommer barnen att växa upp till normala människor. Jag skulle också vilja rekommendera en dubbel mur som skydd för skiten som annars kan slinka in. Heja Ungern och fy skäms för kärringarna och kossorna i svensk riksdag och regering.

 6. Annika Strandhäll, vad är det för självständighet kvinnor kämpat för? Att tvingas gå klädd i burka? Eller att bli bortgift till en arabiskt kusin? Att inte kunna vara ute med risk för att bli gruppvåldtagen?
  Tyvärr Annika du har missförstått som resten av dina okompetenta och outbildade partikamrater.
  Frihet är att kunna röra sig ute och känna sig trygg. Alla kvinnor i familjer jag känner vill ha egna barn, inte ekonomiska flyktingbarn som blir kriminella. De vill också själva bestämma vem de ska vara gifta med.
  En sista fråga Annika, hade du varit politiker om du inte hade fått miljonlön? Nej jag tänkte väl det.

 7. Eftersom Strandhäll refererar till 1930-talet – så låt oss minnas vad makarna Alva och Gunnar Myrdal – båda Socialdemokrater – skrev. De gav ut boken med titeln “Kris i befolkningsfrågan” och uppmanade svenska familjer att avla fler svenska barn. Så i det fallet var Socialdemokraterna cirka 80 år före Orban och Ungern.

 8. Socialdemokraterna vurmar för Somalier och har öppnat “arbetsförmedling” och Socialkontor i Mogadishu!!! UNGERN VÄRNAR SITT EGET LANDS MEDBORGARE! Såklart p.k. blir sura! HEJA UNGERN!!!

 9. Det var visserligen inte Annika Strandhäll som trumpetade när Erna S uppmanade norrmännen att skaffa fler barn, men någon var det.
  Karin Wanngård om jag minns rätt.
  Och det var ett hånskratt som levererades västerut.
  Våra politiker, myndighetschefer, journalister, kändisar och andra gör folk i många andra länder offentligt till åtlöje, det är en utomordentligt farlig situation! Någon som förväntar sig hjälp från något annat land när det brakar lös här?

 10. Den Ungerske utrikesministerns uttalande skedde naturligtvis i affekt, men är för den skull inte fel!

 11. Victor Orban är välkommen i Israel för den delen hela den Ungerska regeringen.
  Annika Strandhäll är inte den vasste kniven i lådan. Uttalandet är ägnat som propaganda för inrikes bruk i en intensiv kampanj för att brunsmeta alla som inte jublar över kuppregeringens politik. Att då smutskasta den ungerska regeringen förstår inte Annika Strandhäll att det också uppmärksammas av den Ungerska regeringen.

 12. Norges statsminister är ju kvinna och Annika Strandhäll kan ju som feminist inte offentligt angripa henne i denna fråga … även om Strandhäll i hemlighet innerst inne säkert betraktar även Erna Solberg som varande en “äkta” nazist som det osar 30-tal om.

 13. Strandhäll skadar Sverige.
  Dessutom har 70% av svenskarna inte valt denna regeringen.
  Men Sverige har liksom Venezuela demokrati.

 14. Hon måste avgå…Vi kan inte ha en sådan outbildad individ i regerigen…AVGÅ NU.
  Helst tycker jag du ska lämna landet.

  • Hon är som klippt och skuren för denna regering, nu tävlar hon mot Wallström om att bli Sveriges populäraste minister.
   Ska du bli omtyckt i Sverige så är detta rätt retorik, denna retorik finns även i djurlivet och då låter den-bääääää. Bääää

 15. Globalisterna och deras vasaller socialisterna har tvingat folk in i ett samhälle som de inte vill ha och som är människoovänligt. När sedan människor strävar mot en bättre tillvaro, nu tänker jag inte på de som vill ha ett livslångt all-inclusive på andras bekostnad, är det fel på dem och inte systemet. Eller som Bertholt Brecht sa: “Das Volk hat das Vertrauen der Regierung verscherzt. Wäre es da nicht doch einfacher, die Regierung löste das Volk auf und wählte ein anderes?” (Folket har tappat regeringens förtroende. Vore det inte enklare, om regeringen upplöste folket och valde ett annat?)

  • Senast var det i slutet av 1980-talet och början av 1990-talet. Stora skaror av vita Svenska barn gladde inte globalistertna som då startade en kris i början på 1990-talet som tvingade regeringen att försämra för bl a barnfamiljerna. Sen sjönk barnafödandet raskt igen!

Kommentera