26 thoughts on “Thuna Gretberg, ett verkligt problembarn

 1. Typiskt av bloggen att blanda ihop olika företeelser som inte har med varandra att göra. Miljön är en sak, våldet mot kvinnor en annan. Ironin flödar men en saklig diskussion om problemen saknas. Och kommentatorerna hånar och skrattar.

  • Ja du Langmore det kallas för diskussion, lite ironi blandat med allvar.
   Sen har du nog 5000 tidigare inlägg som tar upp just dessa problem om kvinnovåld och miljön du nämner så nog har dom har diskuterats.

  • Om det var mitt flickebarn som dessutom har någon form av “autism” så SKULLE JAG ALDRIG UTSÄTTA FLICKEBARNET FÖR DETTA !

 2. Apropå runka av omskuren penis i början av texten. Preskriptionstiden För sexbrott mot barn har tagits bort. Leta reda på muslimgrabbens föräldrar och ställ den inför rätta. Barnsexbrott borde leda till utvisning på livstid.

 3. att Erlena uttnytjar sin dotter i Globalisternas fulspel om klimahotet+andra kulturmarxistiska ideal är skrämmande,mamman är en verklig “attentionhore” så att säga.

 4. Skrämmande kul, läskigt slut. Gillar pekningen av Poli(s) och hur myndigheterna blivit partiets kontrollpolis. Får åka till Petter Viktigs Torg i Stockholm i morgon för att köpa boken…

 5. Nej jag skämtar inte Pettersson. Dessa två diggar jag. Men jag kör ju diesel bil, så Greta gillar nog inte mig.

 6. Var detta Katerina Janouch senaste “barnboksprojekt” som hon efterlyste en illustratör till, för några månader sedan?

  • Just det, finns ingen anledning att ge dem ett handtag som bespottar dig.
   Endast de som förtjänar räddas, de övriga struntar jag högaktningsfullt i.
   Bryr mig inte heller ett spår om klimatet, varför skulle man?

Kommentera