Straffa IS-terroristerna i internationell domstol och låt dem avtjäna straffen i Mellanöstern


ISLAM. Sverigedemokraterna vill att de kriminella muslimer som rest för att strida med eller hjälpa Islamska staten på annat sätt ska kunna straffas retroaktivt efter den lagstiftning som ännu inte den senfärdiga regeringen fått på plats. Detta trots att extrema muslimer började resa till Syrien och Irak redan år 2012.

Nürnberg, var de 13 rättegångar som hölls strax efter andra världskriget 1945-1949 i den tyska staden Nürnberg då ledande nazister och andra tyska krigsförbrytare rannsakades och dömdes av en internationell militärdomstol. Några nazister begick självmord, en del hängdes och andra dömdes till långa fängelsestraff. Den som överlevde längst var Rudolf Hess som avled 1987 vid 93 års ålder i Spandaufängelset i Berlin.

SD kritiseras naturligtvis för förslaget ”som verkar vara från en annan planet” enligt professor i straffrätt vid Uppsala universitet, Magnus Ulväng.

Nåväl, retroaktiva lagar har används för. I Sverige när det gäller skatter och efter 2:a världskriget i Nürnbergrättegångarna för att straffa nazister.

-Pettersson vet inte om det behövs retroaktiva lagar. Jag tycker vi borde komma långt med 19 kapitlet i brottsbalken som rör Sveriges säkerhet. 

I första hand är min åsikt dock att det ska upprättas en Internationell domstol, eller två, i Syrien och eller Irak. Där ska de kriminella mördarna, våldtäktsmännen, terroristerna och medlöparna dömas och avtjäna sina straff. Varje land ska betala för sina medborgare. Även de som redan har återvänt till Sverige ska prövas i domstolen.

Det gjordes med nazisterna och IS är vår tids nazister, fast värre.

Låt proffsen ta hand om sina egna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Straffa IS-terroristerna i internationell domstol och låt dem avtjäna straffen i Mellanöstern

 • Tore

  Kommer aldrig hända, Sverige utvisar inte om mördare och våldtäktsmän riskerar dödsstraff i hemlandet.
  Det är grunden i den humanistiska stormakten,
  Pissa på offren och värna om avskumet

  Gilla

 • Langmore

  Ja, de bör dömas i det land de begått i.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är helt säker på att SD inte får något gehör !!!!

  Gilla

 • Bertil.

  Sverige tar hem sina IS-terrorister och blandar dom med de övriga i Arlandas säkerhets kontrollanter.

  Gilla

 • ossie

  Bra förslag. krigsförbrytare från andra krig ställs ju inför rätta i Haag.

  Gilla

 • Caria-Fina

  Fast. Om dessa barbarer blir kvar där de kommer ifrån och hör hemma. Då kan de ju inte fortsätta den krigiska destabiliseringen och övertagandet av Europa som Soros globalister Betalat pengar för.

  Gilla

 • Zero8

  Senfärdig regeringen, ja det beror på Gymnasielagen blev klar på en vecka

  Gilla

 • Kurt

  Ha man ställt sig utanför civilisationen, ha man frånsagt sig rätten att bli behandlad efter de lagar som gäller i en civilisation. låt dem straffas efter de lagar som råder i de länder de ha härjad.
  Att först förkasta vår civilisation och hota att förinta den och ersätter med den med sin mördar kultur och nu kräver att bli skyddad av samma samhälle de ha hotat och fortfarande hotar att förstöra är bara patetisk. Låt dem och sina ynglar leva och straffas efter sina omhuldade Islamisk lagar i de länder brotten ha begåtts. Kanske då de lär sig.

  Gilla

 • Vargkvinnan

  Mycket klokt av SD!!!!! Må det hända!!!!!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: