Strandhäll, faktiskt mestadels fel

INRIKES. Annika Strandhäll är socialdemokrat och socialförsäkringsminister med den vanliga karriären, facket, politiken, hög lön. I Pettersson värld är Strandhäll mest känd för att twittra fortare än någon tänker.

Nyligen twittrande Strandhäll att Ungerns familjepolitik var alarmerande för att man vill uppmuntra ungerska kvinnor att föda barn ”Politiken osar 30-tal och som högerpopulist behöver man skapa dimridåer för vad den här typen av politik gör med den självständighet kvinnor kämpat för” som alternativ till invandring. Alltså samma politik som socialdemokraterna tidigare uppmuntrat.

Detta väckte stor ilska i Ungern, bland annat kallade Ungerns vice premiärminister Zsolt Semjen Strandhäll för ”en stackars sjuk varelse”. 

-Pettersson konstaterar att personangrepp inte är tillåtet mot socialdemokrater, däremot får socialdemokrater som är “goda” kalla folk vad det vill, inklusive Ungerns politiker, Åkesson och Trump…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 thoughts on “Strandhäll, faktiskt mestadels fel

 1. Varför är så många svenska kvinnor så obotligt sjuka i huvet? Man får skämmas var och varannan dag när dessa dysfunktionella vänstertalibaner går loss, Margot ena dan, Annie en annan gång,Annika går loss ständigt på sociala medier, ta mobilen/iPaden ifrån Annika tills hon kan uppföra sig.
  Det är många länder som undrar vad som händer här hemma.
  Rena dårhuset, och ständigt så framträder nya stolpskott, som kärringen på Amnesty som vill att Sverige ska försörja varje tiggarzigenare och bygga bostäder till dem.

  Klart att det sprider sig i många länder hur naiva svenska beslutsfattare agerar, här finns bidrag och plats för alla.
  Och de stackars is-resenärerna som mördat och våldtagit behöver såklart bidrag , bostäder och gratis sjukvård/tandvård.
  Hur fan är det möjligt?
  Aldrig att sånt lallande inträffar i övriga norden.
  Sverige hela världens socialbyrå,men svenska hemlösa fattiga skiter samhället i. Fy fan. När ska den trögtfattade svensken vakna ur sin koma ?
  Släng ut förrädarna ur riksdagen till att börja med Och sedan en Nürnbergrättegång mot folkförräddarna.
  Vi måste tänka på våra barn och barnbarn. Vilket helvete de kommer få om inte detta stoppas med all islamisering och vänster skit.

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ..så många svenska kvinnor så obotligt sjuka i huvet? 
   ..trögfattade svensken vakna ur sin koma….
   Och allt annat
   👏👏👏👏

 2. Ett tips till utländska politiker; bry er inte om vad de svenska politikerna uttalar sig om eller säger, de är så korkade att de begriper inte bättre!

 3. Det är sannolikt bara Sverige som kan visa upp en sådan juvenilaktig kompetens inom sin regim.
  Eftersom hon inte tyck begripa själv att hon borde avgå, så borde hon sparkas, hon tänker ju ingenting på SVERIGE och det SVENSKA folket!

 4. I vilket Annat Land som helst, tex Spanien, så hade hon redan varit sparkad och bortglömd…sannolikt samma dag som hon Kvittrade.

 5. Strandhäll har en del problem, men det är iofs en merit att bli minister i en sosseledd diktatur. Gud var lite sen med att ge Annika en hjärna så vi får ha överseende med denna kvinna,hon är inte den vassaste kniven i lådan

 6. Tja vad skall man säga ?? Idioter finns lite varstans,,inte minst bland de grön/röda skribenterna. Såg just att den årligen återkommande El Nino,som hemsökt S-Amerikas västkust sedan jordens tillkomst,i år kommer att innebära varmare väder i Abzurdistan !!
  Min gamle farfar som dog redan för 60 år sedan,brukade kunna förespå när regn var i ankommande. Han kände det i sitt högra knä…..

 7. Till Strandhälls försvar kan väl sägas att hon är mer korkad än sjuk.
  Men hur kan en sådan människa ha utnämnts till minister i en regering?

  • Enkelt, det var det bästa och smartaste dom kunde hitta.

   Somliga klagar på att Somalier har lågt IQ, jag säger bara vem betalar semesterresorna till deras hemländer, dom eller vi?

   Och vart skall vi åka, när vi åker “hem”?

   Jag är förvånad att landet nästan fortfarande fungerar, trots att vi skänker bort i trakterna av 600 miljarder varje år till ingenting.

 8. Något ljushuvud är hon definitivt inte, och antalet nog lätträknat i den
  socialdemokratiska tunga maktkorruptionen.

  De tycks helt förhäxade av Åkesson och Trump men totalt okunniga
  om innebörden i begreppet INKONSEKVENS:

  bristande följdriktighet, självmotsägelse, inre motsägelse, ologiskhet, brist på logik, oförenlighet, avvikelse, avsteg

 9. Har inte begåvningsreserven Strandhäll gjort hemläxan om Socialdemokraternas egna historia som bland annat inrymmer skapandet av ett rashygieniskt institut !
  Lätt att glömma sitt egna förflutna men enkelt att anklaga andra för både det ena och det andra.
  Men vad kan man förvänta sig av Strandhäll cch Company ?

 10. Kärringen tror att Sverige är ett föredöme men resten av världen håller inte med, vi är ett varnande exempel när Sverige förs på tal.

 11. Jag reagerade över hur programledarna, tillsammans med den inbjuda tyckaren slätade över Strandälls Twitter och fick Orban att framstå som dålig attityd.

 12. Å detta var inte fel. Sossarna har ju framgångsrikt naziststämplat sina motståndare i Sverige. Detta var nog ett test för att se om det är möjligt att naziststämpla sina europeiska motståndare till EU-valet. Få se nu om Stefan Löfven vågar att stämpla europeer sim nazister till EU-valet.

  • Mats Knutsson SVT intervjuade Stefan Löfven (S) den 14 feb 2019. Det var en ännu mer motbjudande Löfven än förut som åter visade tydlig panik när han repeterade uttalanden åtminstone 3 – 4 gånger om SD att det är ett parti med nazistiska rötter.

   Löfven ombads också förklara varför han gått med på att slopa värnskatten när S i valrörelsen lovade väljarna att inte sänka skatterna för höginkomsttagarna när pengarna behövs till pensionärerna och andra lågavlönade grupper i samhället.

   Han sade också (som också Magdalena Andersson nämnt) åtminstone 4 gånger att finanssektorn skall bidra till statens skatteinkomster.

   Löfven förklarade att politiken som januariavtalet står för är “Rätt väg”.

   Länk nedan till SVTPlay-video med c:a 16 minuter ostrukturerat svammel och dravel från Stefan Löfven.

   Mats möter Stefan Löfven

   https://www.svtplay.se/video/21102832/mats-moter/mats-moter-sasong-1-mats-moter-stefan-lofven?start=auto&tab=2019

   Att katastrofen Löfven tilldelat ministerposter till nollan Strandhäll m fl feminister i regeringen kan ju bara sluta med ett totalt haveri.

 13. Helt blåst som majoriteten av alla dagens sossar,de är bara lydiga nyttiga idioter åt “the hidden hand”
  Sveriges feministiska regim för en kvinnofientlig politik och det har sosseriet gjort i decennier. Svenska kvinnor skall ut på arbetsmarknaden,göra karriär och tjäna pengar och betala världens högsta och flesta skatter ,hittepåskatterna bara blir galnare för varje år.Redan på 60 talet jobbade socialisterna hårt för att driva ut kvinnorna på arbetsmarknaden,skaffa p-piller,familjebildning motarbetades redan då och resultatet ser vi idag, en familjefientlig politik,galna marxist-feminister som föraktar och hatar vita män,abort används som preventivmedel,många kvinnor sätter sina egna nöjen,intressen och behov före sina barns.
  Vi som ville vara hemma med våra barn när de var små blev motarbetade och varnade för kvinnofällan, helt sjukt ! svenska kvinnor har inte haft något val att vara hemma med sina barn de första åren om man inte haft en god ekonomi /haft en man med god inkomst,socialiststaten hatar familjen som är det viktigaste för barnen och därför har man slagit sönder och splittrat familjen i Sverige och lyckats bra tyvärr.Svenska barn mår jättedåligt,känner sig deprimerade,är otrygga och ensamma enligt flera undersökningar, detta är priset som barnen fått betala för den kvinno och familjefientliga socialistiska politiken som bedrivs.I Ungern tänker man och agerar klokt och familjevänligt och tänker på barnens bästa,hedervärt.
  Svenska kvinnor skall helst inte föda barn alls idag,de skräms med klimathot och allehanda propaganda mot barnafödande och familjebildning,däremot går det bra att importera en ideologi som hatar allt vi i västvärlden står för och kämpat för, dessa importmänniskor tillåts föda barn i parti och minut och få jättehöga bidrag för det och det ställs noll krav på dessa kvinnor att de måste arbeta och bidra till vårt samhälle och välfärden,dessa människor får så höga bidrag så de vill inte arbeta,dessutom tillhör det deras kultur att kvinnorna arbetar inte utan föder många barn och är hemma .Jag har ringt och pratat med integrationspersoner inom kommunen och frågat om detta och de bekräftar att det inte går att få ut dessa kvinnor med heltäckande tält på arbetsmaknadsåtgärder överhuvudtageet då föder barn hela tiden, inga svenska hårt arbetande kvinnor är inärheten av så höga bidrag när de vill bilda familj och föda barn, vad i h-vete är det för politisk agenda tror ni?
  Folkutbyte helt klart.

 14. Ett gott råd till Orban, håll feministerna i Ungern porta från makt, annars blir det som i Sverige. Feministetna styrs enbart av känslor och sådant de tycker synd om. Ekonomi är ett skällsord för dem. Oss vanlig hederliga skattebetalare har feministetna inte mycket till övers för.

 15. Hennes huvud uppgift är att sköta svensk sjukförsäkring. Här jävlas hon bara med dom sjukskrivna då hon till varje pris vill få ner sjuktalen. Inte speciellt kristet.

  • Folk blir heller inte friskare utav att man genom politiska beslut friskskriver dem.
   Det blir så när beslutsfattare saknar verklighetsförankring och distanserat sig ifrån befolkningen.

  • I göteborgaren Annika Strandhälls uppväxtregion Västra Götaland har man ställt cancerpatienterna i kö utan att ge dem operation. Då dör de i förtid. Detta är tydligen Göteborgs-sossarnas sätt att sänka utgifterna i Försäkringskassan åt minister Strandhäll. Döda patienter lyfter inga pengar från Försäkringskassan.

   Citat

   110 SVT Text Onsdag 20 feb 2019
   INRIKES PUBLICERAD 20 FEBRUARI

   Få får cancerbehandling i tid

   Nästan ingen av landets regioner
   klarar de nya standardiserade vård-
   förloppen vid cancerbehandling, enligt
   en ny rapport från Cancerfonden.

   Under 2017 klarade ingen av landets
   regioner målet om att prostatacancer
   ska opereras inom två månader.

   Bara 3 av 21 av regionerna klarade
   målet om att bröstcancer ska opereras
   inom 28 dagar.

   Därtill är skillnaderna stora. Bara
   27 procent av patienterna i Västra
   Götaland får vård i tid, i Kronoberg
   får hela 97 procent vård i tid.

   Slut citat

   I valet den 9:e september 2018 förlorade sossarna stort i sjukvårdsfrågorna i regionerna ute i landet. Väljarna övergav sossarna och röstade i stället på nybildade lokala sjukvårdspartier.

 16. Svenskarna oavsett parti har rätt att kräva att statsministern omger sig med omdömesgilla ministrar.

 17. Ja givetvis angriper då SVT då Ungerns försvar för sin politik,
  inte Annika Strandhälls korkade uttalande som är orsak till att
  dom reagerar. Det är inte en dag för tidigt att denna dam blir upplyst om att hennas storhet är begränsad till Sossepartiet.
  Vad har för övrigt Sverige med att göra hur Ungern sköter sin familjepolitik?? Sopa rent framför egna dörren först Annika Strandhäll!

Kommentera