Läser finansministern Twitter?

SKATTER. Centerledaren Annie Lööf hoppas på att finansminister Magdalena Andersson (S) läser twitter. Sanningen är nog att Stefan, Magdalena, Morgan, Margot och de andra struntar i Annie och Jan. 

Dagens Industri rapportera att Annie Lööf inte ska ha för stora förhoppningar. Ett minskat skattetryck är inte mitt syfte med skattereformen, sa finansminister Magdalena Andersson i gårdagens DI.

Centerledaren Annie Lööf berättade i förra veckan att syftet med den kommande skattereformen var att sänka skattetrycket.

”Min ingång är att vi behöver skatteintäkter för att säkra välfärden i den demografiska situation som vi befinner oss i”, säger Andersson (S).

-Pettersson tror att Annie Lööf och många andra har gått på Januariblåsningen, skatterna kommer att öka men inte för välfärden utan för att finansiera invandringen som Annie Lööf är för…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Läser finansministern Twitter?

  1. Vi kan åtminstone hoppas att väljarna bestraffar C och L hårt för detta.
    Till förmån för något icke-socialistiskt.

  2. Ladorna är ännu tommare efter 4 års kaos med invällning av 1 miljon analfabeter som vi försörjer med våra skattepengar som skulle gå till sjukvård , skola och försvar mm Och nu ska vi betala ännu mera skatt till ännu mera invandring ,dags att Svenska folket går man ur huset och demonstrerar utanför Rosenbad 🙁

  3. Nu får vi veta att Annies upphaussade opposition mot dem som hon skrivit kontrakt med kommer att utövas via Twitter, inte i riksdagen. Så vi som vägrar Twitter (motsv) ställs utanför kunskapen.

  4. Sossar höjer alltid skatter så dom kan höja sinna. Egna bidrag från oss
    ,Vad har dom gjort för oss vanliga arbetare
    som sliter 12 till 15 timmar varje dag.
    Säg 20 saker. Maggan

  5. Nu blir det en aning förvirrat ,var det inte genom en huvudlös import av arbetsvilliga och kravlösa individer som vi skulle klara av ”välfärden”enligt Löfven . Och nu kommer Magdalena och vill höja skatterna för att klara ”välfärden” , finns det olika välfärden eller ska den bli dubbel så dålig man kan ju börja undra .

    • Man håller sig frisk genom att jobba så länge som möjligt och vara aktiv heter det. Det är det som socialdemokraterna menar… På köpet försörjer du en till som fikar, tittar på TV och är hemma med barn och barnbarn hela dagarna, win-win😉

Kommentera