Helt blåst som majoriteten av alla…

Under inlägget ”Strandhäll, faktiskt mestadels fel”, har signaturen Suzie skrivit en utmärkt kommentar som förtjänas att lyftas fram. 

”Helt blåst som majoriteten av alla dagens sossar, de är bara lydiga nyttiga idioter åt ”the hidden hand”. Sveriges feministiska regim för en kvinnofientlig politik och det har sosseriet gjort i decennier. Svenska kvinnor skall ut på arbetsmarknaden,göra karriär och tjäna pengar och betala världens högsta och flesta skatter. Hitte-på-skatterna blir bara galnare för varje år.

 

Redan på 60 talet jobbade socialisterna hårt för att driva ut kvinnorna på arbetsmarknaden,skaffa p-piller, familjebildning motarbetades redan då och resultatet ser vi idag, en familjefientlig politik, galna marxistfeminister som föraktar och hatar vita män, abort används som preventivmedel, många kvinnor sätter sina egna nöjen, intressen och behov före sina barns.

Vi som ville vara hemma med våra barn när de var små blev motarbetade och varnade för kvinnofällan, helt sjukt! Svenska kvinnor har inte haft något val att vara hemma med sina barn de första åren om man inte haft en god ekonomi / haft en man med god inkomst, socialiststaten hatar familjen som är det viktigaste för barnen och därför har man slagit sönder och splittrat familjen i Sverige och lyckats bra tyvärr.

Svenska barn mår mycket dåligt, känner sig deprimerade,är otrygga och ensamma enligt flera undersökningar, detta är priset som barnen fått betala för den kvinno- och familjefientliga socialistiska politiken som bedrivs.

I Ungern tänker man och agerar klokt och familjevänligt och tänker på barnens bästa. Hedervärt! Svenska kvinnor skall helst inte föda barn alls idag, de skräms med klimathot och allehanda propaganda mot barnafödande och familjebildning.

Däremot går det bra att importera en ideologi som hatar allt vi i västvärlden står för och kämpat för. Dessa importmänniskor tillåts föda barn i parti och minut och få enormt höga bidrag för detta, medan det ställs noll krav på dessa kvinnor att de måste arbeta och bidra till vårt samhälle och välfärden. Dessa människor får så höga bidrag, så att de vill inte arbeta. Dessutom tillhör det deras kultur att kvinnorna arbetar inte utan föder många barn och är hemma.

Jag har ringt och pratat med integrationspersoner inom kommunen och frågat om detta och de bekräftar att det inte går att få ut dessa kvinnor med heltäckande tält på arbetsmarknadsåtgärder överhuvudtaget då de föder barn hela tiden. Inga svenska hårt arbetande kvinnor är i närheten av så höga bidrag när de vill bilda familj och föda barn, vad i h-vete är det för politisk agenda tror ni?

Folkutbyte helt klart.”

Suzie

16 thoughts on “Helt blåst som majoriteten av alla…

  1. Förutom att jag anser det inte ens ska finnas några arbetskrav på de nyanlända utan endast nästa tur hem igen så håller jag med i allt.
    Det är underbart att se det fortfarande finns svenska kvinnor som Suzie, det gör mig stolt och det händer inte ofta idag, att man känner stolthet över något i Sverige.

  2. Min sambo och jag tycker att det är fantastiskt att få vara med våra barn. Till skillnad från feministerna som ser det som ett straff.
    -Varför ska kvinnorna behöva vara hemma med barnen, kan de säga.
    -Ja du, har du den inställningen ska du inte skaffa barn.
    Min sambo och jag vill båda vara hemma med barnen så mycket det bara går.
    I sommar funderar vi på att ta några veckor tjänstledigt för att maxa tiden med familjen. Men så är man etnisk svensk också. Annars hade man kunnat vara ledig hela sommarlovet med bra betalt.

  3. Och som lök på laxen straffar man dom kvinnor som var hemma och FOSTRADE sina barn till dugliga skattebetalare genom att ge dom Europas uslaste pensioner när dom blivit pensionärer. Sverige är i många avseende en stor skam.

  4. Och nu har feministmarxist maffian hittat en ny måltavla – sexrobotar. I o f s tycker jag denna typ av robotar verkar lite paniskt och inte sååå lite kinky. Har svårt och ta in scenen.
    Men feministmarxist maffian låter dildos, strap-on och vibratorer vara i fred.

    • Haha, tänker att med risk att bli dömd för oaksamhet för att man inte dokumenterade att man var överens så kanske en sexrobot inte är så udda val trots allt.
      Vem vill gå omkring och vara rädd för en anmälan för att kvinnan ångrade sig 7 år senare?

      Tänker på alla ungdomar som är tillsammans och överens tills den dagen killen dumpar tjejen och hon vill ge igen.

      Men visst, sexrobot känns väldigt avlägset.

  5. Ungern gör nu efter Polen och satsar helt på familjen.
    I Polen har man genomfört alla reformer som Ungen nu anammar.
    Det kommer att bli framtidsländerna i Europa, företagen och jobben flyttar dit, politikerna genomför allt som folken röstat för.
    Kan någon förklara varför våra svenska politiker vill allt som folket inte vill.
    IS-folket är enligt Säpo synnerligen farliga och svenskarna folket vill liksom Danskar, Engelsmän inte ha dom.
    Just därför skall Sverige ta emot eländet.
    Strandell, Löfvén och Morgan är helt överens, varför?
    Men faktiskt, 70% av Svenska folket har inte röstat på denna regeringen, men vi har trots allt demokrati, liksom Venezuela.

  6. Ja, helt sant. Kunde inte sagt det bättre själv.
    Har skrapat på ytan på yngre kvinnliga kollegor och de erkänner att de gärna hade stannat hemma med barnen i stället för att tvingas ut och göra karriär.
    Som jag alltid hävdat. Allt är Alva Myrdals fel. Det sägs ju dessutom att hon var en usel morsa. Lär ha fått mycken kritik av sonen Jan i hans bok, som jag inte läst.
    Förvisso behövdes viss kvinnokraft åren efter andra världskriget då Sverige startade sin uppbyggnad, men sedan har det gått över styr.

  7. Suzie hittar verkligen bulls eye. Numer är det vi svenskar som skall försörja alla invandrare men vad händer när detta inte går längre, när stora delar av befolkningen inte arbetar??? Höja skatterna??? Men om detta inte går längre, vad gör man då??? Blir det en resa tillbaka till medeltiden eller vad??? Man börjar undra hur alla politiker tänker. Vi är inte så långt borta innan den totala kollapsen av vårt samhälle. Vi kan stå inför en total anarki när allt har havererat. Blir det att slåss för ens egen överlevnad eller vad. Till och med Gaza kommer att vara ett modernt och fungerande samhälle jämfört med vårt. Varifrån kommer vi få bidrag???
    Domedags profetsia, bedöm själva

    • Jag funderar mycket på var våra politiker kommer ta vägen när den dagen kommer.
      Kommer de flytta till något paradis i Västindien eller? För inte kommer de väl bo kvar i Sverige.

  8. Oj, det var ord och inga visor.
    Kan påståendena bekräftas så bör nog regeringen både darra och förklara sig.

Kommentera