Jag förstår inte vad LO menar, kan någon förklara?

EU-VALET 2019. -Pettersson begriper inte, kan man rösta på LO i EU-valet eller vad menas?

12 thoughts on “Jag förstår inte vad LO menar, kan någon förklara?

    • Fucket gjorde allt när jag var ung företagare för att försvåra och göra min vardag så svår o dyr som möjligt. Idag 30 år senare har de integrerats med sossarna till den grad att de tror sig vara Partiet. Mitt förakt mot dessa urtidsödlor är enormt.

  1. Förklaringen är så enkel att LO och SAP bara är olika delar av samma maffia.

    Så när svetsaren som aldrig blir min statsminister, för att travestera Dinamarca, talar om att det i första hand är arbetsmarknadens parter som ska göra upp vad det nu än gäller på arbetsmarknaden så säger han egentligen att ”det är våran sfär och där ska ingen utomstående ha insyn”.

  2. IDIOTIN ÄR VERKLIGEN TOTALT FULLSTÄNDIG !

    LO är Socialdemokraternas guldkalv, som gör allt för att förblinda och undanhålla verkligheten för folket….säger att de värnar om arbetarna.
    Är det därför arbetarna får högre skatter medans de är med och bidrar till lägre/ eller inga skatter för de riktigt rika, samt brottsligheten ökar för var dag med deras kumpans motto: EN VINST FÖR SAMHÄLLET !

    LO – Hycklarnas högborg.

  3. Vad har facket gjort och lo kollektivet gjort? Vilken trygghet har skapat miljontals arbetare ? Absolut ingenting, förutom för thorvadsonm en stor övergödad. Lo boss.
    Hur är tryggheten för alla fattigpensionär.
    Var har ni skapat en bra pension till dessa.
    Svara du övergödda thorvadsonm.
    Var de inte 100000 tusen i månaden.
    Vilken pension får du som inte vad arbete är.Svara era fega skitar

KommenteraAvbryt svar