Teknikutveckling i Palestian

Palestinierna är inte bara kända som duktiga tunnelgrävare, dom är också framstående på stenkastning, med fler hyss för att jävlas med judarna i Israel.

För så där ett år sedan så kom dom på att man kunde sätta en liten sprängladdning eller nått som orsakade eldsvåda, under en gasfylld ballong.

Man har nu ”utvecklat ” metoden, man har forskat fram att om man sätter ihop flera ballonger så kan man sätta en större sprängladdning under ballongerna.

Det första försöket vart inte helt lyckat, elledningar i vägen!

FjärranÖsternRedaktören är helt övertygad om att den Svenska utrikesblondinen kommer att ta upp detta flagranta  brott mot luftfartsbestämmelserna i FN. Dom jävla judarna får naturligtvis inte sätta upp elledningar som stör legitim internationell luftfart!

10 thoughts on “Teknikutveckling i Palestian

  1. Margot är beredd till underkastelse inför Palestina. Sverige håller på att bli ett nytt Palestina med stenkastning, bomber och skjutningar. Varför hånar du och ditt parti då ditt fosterland som blivit så likt Palestina ? Konstigt. Kusligt.

  2. Snälla FjärranÖsternRedaktören, kalla han/henne inte för Svenska utrikesblondinen. En blondin får i alla fall mig att tänka på något positivt 🙂

    Han/hon ser mer ut om en kossa med ett strykjärn till nylle.

    • Namnet ”Palestina” kommer av att romarna som behärskade området vid vår tideräknings början ville straffa judarna efter Bar Kokhba-revolten år 132 till 135 och därför gav Judéen namnet Filisteen efter Goliats folk i syfte att förolämpa judarna. På modernt språk motsvarar det ”Shithole Countries”.

  3. Dom är kreativa , vad blir nästa steg ,använda en varmluftsballong och fylla korgen under med sprängämnen .

Kommentera