Stäng

Hur är detta möjligt i landet med världens första feministiska regering?

ISLAM. På en friskola i Göteborg bär flera kvinnliga lärare niqab, könsseparerad undervisning förekommer och flickorna har ett ämne där de sitter längst bak och lyssnar på en lärare som påpekar att kvinnor bör synas så lite som möjligt i samhället, twittrar Magda Gad

-Pettersson tillhör dem som tycker Sverigedemokraterna inte talar nog med klarspråk ibland, men Jimmie Åkesson försöker i varje fall ibland. I Järva 2018 vågade han prata om islam och barnäktenskap, slöjtvång för småflickor i förskolan med mera. Synd att inga andra partier vågar prata med Jimmie…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “Hur är detta möjligt i landet med världens första feministiska regering?

 1. Förstår inte vad ni debatterar!
  Socialdemokraterna sålde Sverige till muslimerna, Muslimska Brödraskapet (Saudi Arabien?) redan 1999 när de skrev kontraktet,
  som är alltjämt gällande, om att bidra till att Sverige islamiseras.

  Största landsförräderiet mot Sverige i modern tid?
  Inte ens SÄPO svarar på fråga om detta kontrakt!
  Jag har skrivit men får inget svar!

  Någon mer än jag som inte fattar att en, enda svensk röstar på S?
  Var tog ”Me Too” vägen?
  Är de upptagna av besök på ”förläggningar”?

 2. Det beror nog på att som regeringen själva säger så består den bara av kärringar.
  FEMININ= KVINNLIG.
  MASKULIN= MANLIG:

 3. Allt är möjligt i dagens moral, etik, respektlösa vänsterextrema och heligt mångkulturella Sverige !

 4. Det är ju bra att det blir uppenbart att dom nya feministerna inte är feminister.

  Så länge dom nya feministerna tillåter och blundar för detta så vet man på en gång att det inte är riktiga feminister.

 5. Kan garantera att någon gång i framtiden kommer alla hjärntvättade idioter i detta land vakna upp ur koman och undra chockande vad var det som hände ? Hur kunde detta ske ? När deras barn blir lidande för deras handlingar !!!!!

  1. Absolut det är även jag övertygad om, men den dagen så är jag övertygad om att det är försent. Och anledningen till att jag tror detta beror på det jag sätt alla dom länder runt om i världen som nu mera styrs av islam och innan detta så var dessa länder precis som vi här i Sverige. Godtrogna öppna för alla typer av människor som kom till vårat land, ifrågasatte aldrig vad för människor som kom utan utgick ifrån att alla människor är goda och vill inget annat än hjälpa till att bidra här i Sverige. Men tyvärr om sanningen ska fram så är inte alla människor goda utan det finns väldigt många onda människor som inget annat än vill rasera och förstöra allt som kommer i deras väg. Men innan våra politiker kommer till denna insikt så kan Sverige precis som alla dom länder runt om i världen vara förlorat.

 6. Inga problem så läng som muslimerna röstar på sossarna, men om de röstat något annat parti så hade nog skolan mist sitt tillstånd.

 7. SD talar inte tillräckligt klarspråk ?
  Nej, SD har sedan inträdet i riksdagen blivit alltmer utslätat parti, att höra gruppledaren Mattias Karlsson säga att SD strävar efter att bli ett antirasistiskt mittenparti gör inte saken bättre.
  Tuffar inte J.Å och hans SD till sig så har riksdagen inom kort en 8 klöver.
  Blir definitivt en röst på AFS även i valet 2022, är det enda partiet som talar klarspråk.

 8. Fast det är ju det som är feminism, Underkastelse till islam
  Det märks allt mer vad denna irrlära går ut på.
  Och det kan vi tacka bilderberger gruppen för.

 9. Så länge vi Sverigevänner är emot Islam och dess värderingar så kommer den feministiska regeringen tycka tvärt om . Om vi istället skulle omfamna Islam och Sharia , tycka att bra om kvinnan ställer sig vid spisen igen och bara håller käften . Tycka att det är bäst om mannen bestämmer och är överhuvud för familjen . Ja , ni förstår !
  Då mina vänner ………….
  Då blir det spännande i detta land .

 10. Jag trodde att de var detta samhälle vår feministiska regering ville ha, för ABSOLUT ingen från regeringen har sagt ett ord om att det är fel.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: