Vad vill S egentligen?

Vad är Socialdemokraternas egentliga politik? Någon som vet?

Frågan accentueras efter migrationsminister Morgan Johanssons utspel idag.

Socialdemokraterna gick till val på skärpta asylregler där löften om EU:s lägstanivå, försörjningskrav, samt ordning och reda ingick.

Först bröt man mot löftet om ordning och reda när man gick Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Centerpartiet till mötes och införlivade den s.k. gymnasielagen där närmare 10 000 afghanska unga män ges chansen att stanna i Sverige om de genomför sina studier.

Sedan gick man samma partier till mötes genom att frångå löftet om EU:s miniminivå och försörjningskravet på de som vill ta hit sina anhöriga.

För att klamra sig kvar vid makten, så gick man även Mp, C och V tillmötes genom att införa nya asylskäl som exempelvis sjukdom och ensamhet. Detta tillsammans med generösare former av anhöriginvandring. Migrationsverkets tidigare prognos tillsammans med koalitionens mer generösa regler kan ge Sverige ett tillskott på 500 000 nya asyl- och anhöriginvandrare fram till 2021. Tror någon att detta löser alla de problem det svenska samhället brottas med och som politikerna är väl medvetna om?

Idag säger Morgan Johansson att utrymmet för en större och mer generös migrationspolitik är begränsad. Svensk asylpolitik är ett stort jävla skämt och Morgan Johansson bemöter detta faktum med orden…

“Vi analyserar frågan, jag tittar med stort intresse på den”

Herregud Morgan, detta borde Socialdemokraterna gjort för decennier sedan. Den migrationspolitik som både S&M dragit på Sverige är på väg att rasera det samhälle generationer av infödda och invandrade svenskar byggt upp. Vem i hela friden tror på att en massiv migration från u-länder och främmande kulturer tar Sverige framåt? På punkt efter punkt belyser omvärlden Sverige i negativa ordalag och kom aldrig och säg att detta inte kan härledas till en obegriplig, oansvarig och kraftigt överdimensionerad migration…

Aftonbladet (unvis)

 

20 thoughts on “Vad vill S egentligen?

 1. Var är Jimmie nu för tiden. Knyter han också näven i fickan, som alla andra verkar göra ? När kommer tiden “lite längre fram” ? När får vi vara med om att storma bastiljen ? Det kokar i mig. Gör det detsamma i dig ?

 2. Jo dom vill Islamisera landet?? Alltså ett av dom mest tekniskt avancerade länderna i Världen vill Sossarna köra tillbaka till 500 talets tänk??

  • Stefan, den psykopaten, påminner mycket om Mr. Bean. Den vandrande Katastrofen. “Gör Ingenting – så kan ingenting gå fel” !!!!!!

 3. Morgan och kompani struntar i konsekvenserna och kostnaderna det drabbar inte dem personligen.
  De har fri beskattningsrätt av det svenska folket så det är bara att hämta pengarna i svenskens plånbok och köpa makt där den går att köpa. Sen får vi också ett förstört samhälle som bonus.

 4. Har ni inte fattat vad sossarna vill? Ta ut feta löner och arvoden. Det är det viktigaste skälet att regera. Hur sossarna sedan beslutar om oss svenskar är underordnat.
  Ex pensionärerna får påökt med 100-260kr/mån. Politiker i riksdagen får påökt med 3000-4000kr/mån. De sänkte sedan skatten får sin egen inkomstklass.
  Sedan kommer mutan från globalisterna för att vi skapar fler konsumenter av flyktingarna. Reinfeldt får tvåsiffrigt miljonbelopp varje år.
  Gissa vem som betalar kalaset?

 5. ” … införa nya asylskäl som exempelvis sjukdom och ensamhet”

  Vilka sjukdomar eller vilken / vilka varianter av ensamhet skall kunna ge rätt till asyl i Sverige? Hur många kan det totalt komma att handla om per år? Kommer t ex “epidemi-sjukdomen apatiska barn” att dyka upp igen?

  “Familjeåterföreningen kan bli ett problem, enligt ministern, om det leder till att många söker sig till Sverige för att vi har den lagstiftningen.

  – Men Migrationsverket bedömer att “pull-effekten” blir ytterst liten – 500 i år, 1 000 nästa år.”

  Hur kan Migrationsverket redan nu bedöma “pull-effekten” och uppskatta antalet?

  Hur många ytterligare undantagsbeslut liknande den s k “gymnasielagen för c:a 10 000 som redan fått avslag” kommer regeringen att ta per år framöver?

  Uppfinningsrikedomen bland migranterna att åberopa allt fler skruvade och obevisade skäl för att få stanna och bli försörjda i Sverige kommer inte att avta så länge som regelverken i Sverige avviker det allra minsta från villkoren i övriga Europeiska länder.

  Detta var bara några ytterst få synpunkter som jag kom på i hastigheten i denna enormt stora, komplexa och ödesdigra fråga.

  Migrationsminister Morgan Johanssons utspel idag i Aftonbladet lämnar fältet helt vidöppet och väcker ännu mer oro inför framtiden. Hans syfte var tydligen att försöka lugna folket, men det misslyckades han totalt med.

 6. I senaste valet valde svenska folket bort MP som fick 3,8%.
  Genom valfusk tilldelades de 4% och ingår nu i Riksdagen.
  Inte nog med det, de sitter även i Sveriges regering.
  Svenska folket valde Alliansen som fick 40%.
  Och SD som fick 19%. De har trots dessa 59% inte något inflytande.
  Det finns folk i Riksdagen som påstår att vi har demokrati, och en del folk som tror på detta.
  Tankarna går lätt till Maduro som säger att han är deras ledare trots att folket inte röstade på honom, för Maduro säger liksom vi att de har demokrati.

 7. Vi kan konstatera att alla asylinvandrare ar smartare aven utan skola an vara politiker, dom kommer och tar for sig och dom som leder bara serverar

 8. Sossarna vill fylla sina fickor sen kommer deras fanatiska längtan att stoppa sd från att rädda det som räddas kan.
  Tyvärr är Svensken för dum för att förstå det.
  En regering som vill fylla sitt land med extremister vill ingen väl.

 9. Total dårskap! De förröder även det ytterst lilla vi nu har kvar av vårt land. Men det det är väl det de vill, i socialismens helhjärtade pöbelnamn. Jag säger bara en sak: HELT FRI INVANDRING AV JUDAR FRÅN ISRAEL TILL PALESTINA, MARGOT OCH CO! “VA DÅ RÅ, ÄR NI RASISTER!”

Kommentera