Anders Lindberg vill prata om väktarvåldet

BROTTSLIGHET. Socialdemokraten och Aftonbladets Bagdad Bob vill prata om väktarvåldet. Det verkar som herr Lindberg tror på att Behman nedan slogs blodig av tre stora vakter helt utan anledning. -Pettersson vet inte vad som hände på sjukhuset men jag har svårt att tro att Behman är helt oskyldig.

Anders Lindberg kanske skulle skriva en annan ledare om de “ungdomar” som attackerar ordningsvakter och väktare och förklara vad det beror på. I ett samhälle utan dessa “ungdomar” kanske det inte behövdes så många vakter och jag kan inte minnas att det behövdes vakter alls på sjukhhus tidigare. Har du funderat på det Anders?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Anders Lindberg vill prata om väktarvåldet

  1. Jag skulle tro att 95% av all brottslighet i Sverige är Fredrik Reinfeldts och Stefan Lövens fel. Det är dom två herrarna som ligger bakom all grov brottslighet i Sverige genom att importera alla grova brottslingar i Europa till Sverige och stå för deras utgifter.

  2. A.L . tillhör inte begåvningsreserverna direkt och är således inte den vassaste kniven i lådan. Att han därför tar utlänningarnas parti, lär knappast vara någon nyhet.

  3. Anders Lindberg har alldeles rätt varför behövs väktare på sjukhus. Varför har det blivit så? Har Anders Lindberg någon förklaring till det? Har Anders Lindberg någon lösning på problemet?

    • Förmodligen är förklaringen så enkel som att väktare och ordningsvakter på sjukhus ska skydda allmänheten från SD och andra hemska högerpopulistiska anhängare !

  4. Har den karln sagt något vettigt någonsin.
    Undrar vad som gått fel med Anders, kan han fått trasiga leksaker och gått i syrrans kjolar när han var liten.

  5. Man ska alltid prata negativt om de som försöker skydda oss medborgare allt från polis till väktare, men ALDRIG ett ord om de som förstör och bråkar, börja där för en gång skull. Börja med att rannsaka de som bråkar och ställer till det, men nä klart man ska ska slå på de som försöker hjälpa oss. ALDRIG ett ont ord om de som börjar bråkar, var kommer de ifrån, varför de bråkar, detta är frågor som aldrig besvaras av PK-media.

Kommentera