Var rädd om dig Eko-Pippi


KLIMAT & MILJÖ. I december rapporterades att hysterin runt Greta ”Eko-Pippi” Thunbergs strejk för klimatet var ett PR-trix. Två månader senare kommunicerar SvD rapporten, skriver Resett.no.

Nu twittrar Rebecca Weidmo Uvell om slumpen och Pettersson har tidigare varnat för hur det gått med en annan barnstjärna.

En somalier i Sverige släpper ut 20-50 gånger mer koldioxid i Sverige än en somalier i Somalia och att ”flyktingar” regelbundet flyger hem…

 

 

…det verkar inte ha gått upp för Miljörörelsen…

Om Greta Thunberg på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Var rädd om dig Eko-Pippi

 • Tony

  Det är så löjligt så man vet inte om man ska gapflabba eller ta till lipen?
  Modern till Greta tycker det är VÄLDIGT ROLIGT att hennes skolkande dotter skrivit en bok som nu ska ges på fler Språk,men MALENA, vad kan din dotter om klimatet?????????????????????????????

  Gilla

 • Ture

  Det är alldeles för mycket publicitet kring både mor och dotter samt på tok för mycket politiskt korrekt sådan. Mamman har jag aldrig gillat, då jag uppfattat henne som leende och inställsam. Då hon började göra politiska uttalanden, sjönk hon ännu mera i anseende hos mig.

  Gilla

  • Realist

   Man ser i detta fall hur ”sociala medier” kör sina propaganda styrningar, resultatet av detta vill jag kalla ”Gretasyndromet” (kan jämföras med ”stockholmssyndromet”).
   Om ni undrar varför så läs om detta, Rebecca Uvell Widemo har tittat
   närmare på detta ”under”.

   Gilla

   • Realist

    PS; jag tycker väldigt synd om Greta som verkar vara utan ”uppmärksamhet” från sina föräldrar !!!

    Gilla

 • robbcos

  Klimatofober

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Greta har givetvis rätt. Men detta rättar vi inte till i en handvändning. Jag kör en miljödiesel o tänker göra det länge till. Sen blir det nog en hybrid. Elbilar tror jag inte på. Visst ska vi flyga men byta bränsle. Största miljöboven i Sörmland är SSAB. Om Pettersson o jag kör bil mellan Nyköping o Oxelösund påverkar inte det ett skit. Men visst har vi klimat förändringar.
  Men miljöaktivisterna har för brått. Detta tar nog över 50 år att rätta till.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Nu finns det ett nystartat spännande politiskt parti i Sverige som heter Partiet Vändpunkt (PV) bildat av avhoppare från Miljöpartiet och bland partiets reformer finns en ny klimatpolitik med kraftigt höjda skatter på koldioxidutsläpp och på uttag av naturresurser man vill också återinföra arvsskatt och förmögenhetsskatt !
  Blir något för den trygga svenska väljarkåren att lägga sina röster på i valet 2022.

  Gilla

 • Svensk lösen

  Mor och dotter, lika som bär.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Var rädd”, utgår jag ifrån att det ska stå i rubriken.

  Vilket Greta ska vara om sig själv. Nu verkar allt ligga på en nivå, där hon blir en bricka i ett agendaprojekt för andra människor.

  Att ta hand om vår natur och miljö ska vi alla vara med om att se till. Se på hur och vad vi konsumerar.

  Många människor har gjort detta i decennier, utan att man behöver göra det till en ”kommersiell” kampanj, av egointresse. Där man använder sig av barn ( sitt eget) på ett felaktigt sätt.

  Gilla

 • Tore

  Hon är en galionsfigur för pk-folket
  Falska hycklande lissmande som inte drar sig för att utnyttja sina barn för sina syften.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Medförfattaren ? Det är nog författaren som haft sitt barn i en PR kampanj för att få fram sin bok, vissa gör vad som helat för lite pengar. Skulle mamman levt i Asien hade hon väl sålt sitt barn

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Var rätt eller var rädd i titeln?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: