Tre ska bort

Vet ni vad Nalin Pekgül, Carina Hägg och Ann-Sofie Hermansson har gemensamt förutom sitt kön?

Alla tre har gått ut och öppet fördömt islamismen och därefter kastats ut i den socialdemokratiska kylan. Säger väl en del om sossarna av idag.

 

13 thoughts on “Tre ska bort

  1. Jag är hatad av sossar för att jag pratar med SD o läser Petterssons blogg. I Nyköping o Oxelösund fick SD bara 10 procent. Jag vill ha svar av politiker i min fråga. Endast en insatt sd kille har svarat. Det hat jag ofta skriver finns kommer oftast från S. Tråkigt!. Önskar därmed Pettersson o hans läsare TREVLIG HELG!

    • Roland.
      Vår käre Bert sa något väldigt bra tycker jag. Sluta hata börja prata.
      Det skulle kanske kunna lösa mycket.

  2. Ja och Simförbundets ordf. fick också sparken,efter att öppet ha försvarat det som finns kvar,av svensk kultur ! Islamisterna tager över allt mer i Abzurdien….

  3. Det bekräftar det många redan trodde. Partiet är helt galet och de som företräder det kan flytta till MENA och stanna där!

  4. Sossepartiet av idag tillsammans med stor del av regimmedia och svenska kyrkan är en nyttig idiot för den extremistiska islamismen. De säger naturligtvis något helt annat men inser att de är helt uppkörda. Säpo bordet naturligtvis hålla kolla på dessa förrädare.

    • Borde inte ”säpo” bli något i Svenska Folkets tjänst. Liksom MSB osv
      Folkförrädare borde det varnas för med hesa fredrik varända dag i samband med böneutropen…

    • Var försiktiga.
      Det kan bli så att islamisterna övertar det socialdemokratiska partiet inifrån.
      Det skulle inte vara första gången som man tar makten på det viset här i världen.

Kommentera