”Jag gjorde det i Allahs namn”

”Jag stöder bara min religion” , En mordlysten muslim, ISIS-sympatiser som körde på 16 fotgängare på Melbournes Flinders Street, samt dödade en äldre man , sa att han ”gjorde det i Allahs namn”, vid  domstolen.

Saeed Noori körde med sin mammas SUV på 16 fotgängare utanför Flinders Street Station den 21 december 2017. Ett av hans offer var 83-årige Antonios ”Anton” Crocaris, som senare dog av sina skador.

LÄNK

Tidigare på Petterssons om denne mordlystne muslim HÄR

6 thoughts on “”Jag gjorde det i Allahs namn”

  1. Islam borde förbjudas och krimimaliseras.
    Islam bejakar dödande av kristna och eller icke-muslimer, samt till mycket annat vedervärdigt.

    Den här muhammedanen hänvisar till islam angående den brutala gärningen och han har helt rätt däri. Döda får han som ovan sagts göra enligt islam.

    Att krimimalisera skiten är det enda rätta. Passar inte det muhammedanerna så kan dom utöva sin religion i muslimska länder.

  2. Såklart han gör! Såklart han gjorde! DÄRFÖR MÅSTE ALLAH OCH ISLAM BEKÄMPAS OCH KROSSAS!!! FÖR ATT DET ÄR DJÄVULENS LÄRA!!! Religion är det inte, men han ser det så. Men det är frestelsens ondskefulla lära. Det var DEN och HAN, Jesus var utsatt för i öknen. För allah-kulten fanns lååååångt innan muhammed. Och den har inget med Gud och Bibeln att göra det minsta alls. Problemet är bara att PK-folket, som styr, inte inser detta. Men det är klart, de har ju marx-satan som förblindar deras klarsyn till ett grått töckenträsk. Snarare finner de groteska likheter i förintarpassion i denna sjuka lort, som kallas islam.

    https://www.biblegateway.com/passage/?search=Lukas+4&version=NUB&interface=amp

  3. Vi har sekten i vårt land!
    Vi bjuder sekten på allt!
    Vi ger sekten vår sjukvård!
    Vi ger sekten vår tandvård!
    Vi bjuder sekten på bostäder!

    VAD FÅR VI TILLBAKA?
    Vilken nytta har vi av sekten?
    Har vi råd att ha sekten kvar i Vårt Fosterland?
    När gör vi något åt problemet?

  4. Hur många sådana finns det här som är beredda att döda Svenskar i Allahs namn tror ni. Man ryser bara man tänker på det . Dessa är ju värre än parasiter som kommer hit och får bidrag från oss och sedan vill dom döda oss ,ta över vårat land och införa sharialagar . 🙁

Kommentera