Malmö borde inte få stå värd för några internationella evenemang

ANTISEMITISM. Malmö har inte gjort upp med sina problem med antisemitism, och borde därför inte få stå värd för några internationella arrangemang. Det skriver Rabbi Abraham Cooper vid Simon Wiesenthal-centret i USA med anledning av Eurovision song contest.

Abraham Cooper citerar rapportering från israeliska Jerusalem Post, där judar i Malmö vittnar om otrygghet, och berättar att han själv varit på besök i staden 2010.

”Det stod klart för oss att de ansvariga i Sveriges tredje största stad var ovilliga att göra något åt det svåra läget”, skriver Cooper, rabbin, biträdande dekanus och ansvarig för internationellt socialt arbete vid Simon Wiesenthal Center, ordförande för USA:s kommission för internationell religionsfrihet.

-Pettersson säger att Malmö och den Socialdemokratiska rörelsen alltid varit duktiga på att underblåsa antisemitismen och de fortsätter än idag.

Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), kommunstyrelsens ordförande i Malmö har tackar nej till att se finalen på plats i Malmö arena. I stället ska damen ta en sväng förbi Eurovision Village där andra artister uppträder. Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) säger att det inte är ett politiskt ställningstagande men självklart är det en markering mot Israels deltagande i finalen. Malmö har arrangerat Eurovison och Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) är Malmö högsta representant!

Filmen: Socialdemokraternas 1:a maj tåg för några år sedan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Malmö borde inte få stå värd för några internationella evenemang

  1. Malmö – Sveriges största importerade hjälpkommun (S). Fasa ut försörjningsbidraget på 7 miljarder och låt van(S)innet stå på egna ben.

  2. Illmar Reepalu borde smörjas in i ansiktet med brinnande brandgelé, så kan han springa runt i natten och lysa upp sin vackra stad med sitt anlete.

  3. Sätt upp ett ogenomträngligt stängsel mot denna djävulens stad, och erkänn det som förlorat land.

    Packa in blattarna från det övriga landet i detta nordiska Gaza.

    11
  4. Jag delar påståendet i rubriken, tyvärr har de vänsterblivna gjort detta mot Sverige. Och att tro på någon som helst icke muslimsk folkfest i Malmö är som att tro på tomten. Malmö ska varken ha bidrag eller representera Sverige enligt mig. Sverige åt riktiga svenskar och arabländer som finns( ej Palestina) bör ta hand om sina muslimer. Det blir bäst så.

    11
  5. Maömö är inte antisemitiskt tycker jag. Däremot bor de många araber där som inte verkar kunna skilja på Israel och judar.

    7
    1
  6. Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) drar in 6 miljarder extra till det ”muslimska” Malmö. Självklart är hon en lysande stjärna inom det islamistiska (S).

    Tant Brun (S) kommer att belöna henne efter 2026 valet. Då byter Malmö namn till MUHAMMEDÖ.

    20
  7. Valde man Malmö för att kunna visa upp så mycket antisemitism man bara kan för omvärlden?

    26
    1
  8. Jag säger som Evert, Malmö var en gång en mycket trevlig stad att vistas i, men i dagens läge skulle jag tänka nig för både & två gånger om jag skulle återvända till staden, tyvärr.

    41
  9. Att placera Eurovision i Malmö bland Hamasanhängare i Sveriges muslimska huvudstad är nog värsta misstaget.
    För övrigt har hela Eurovision festivalen blivit ett jävla bögjippo med hot och hat.
    Tänker närmast på Nederländernas bidrag.
    Även här är det nog bara tillbaka till det traditionella som gäller annars är detta jippo snart överspelat.
    Religon krig musik hör inte ihop.

    52
    1
  10. Vad den idioten anser är inte intressant. Wiserdals anser dom turerna som isen sattes på karolinska institutet med en massa konspireanda judar var bara för mycke. Så vad denna feta nazze jägare roar sig med och tycker är synnerligen ointressant..

    Däremot ger ja Israel fullt stöd till den upprensing bland jihadiste i Gaza.
    Dessutom finns det anledning att tro att det finns en koppling mellan Putin och ukriana. Och Gaza. Och ja ser det fullständigt meningslöst att attakera Israel dom stöd åt putins krigföring I ukriana.

    5
    5
  11. Tråkigt att Malmö som en gång var en trevlig arbetarstad har förvandlats till ett muslimskt kalifat.

    60
  12. Lrs, Simon Wiesenthal Center, en internationell judisk organisation, bestämmer naturligtvis inte var EBU har sina tävlingar, men de har precis som andra rätt att yttra sig och ha synpunkter på Malmös arrangemang.

    ”Borde inte få” är så som jag begriper det ett tyckande och ett önskemål.

    28
    2
  13. Jag har framtidsforskat! (Forskning lärde jag mig redan på lågstadiet, så jag vet hur det går till.)
    Malmö kommer inom ett 25-50 år att beskriva sig som ett litet, välmående land sedan urminnes tider befolkat av muslimer och därefter ockuperat av ett bestialiskt Sverige.

    40
    1
  14. SVT lade arrangemanget i Malmö av ren vänsterblivenhet. Vill man slippa all form av utländsk inblandning så borde man lagt arrangemanget norrut där inte så många från icke-skidåkande länder och nationer har slagit sig ner.

    Vi befinner oss nu i året 2024, är det inte dags att kasta avgudadyrkan på historiens soptipp? Det är inte många religioner som är människovänliga. Etiken och moralen i evangelierna är berömvärda men resten av Bibeln, framförallt Gamla testamentet, är en orgie i ondska. Kristendomen står i kontrast med de andra abrahamitiska religionerna. Kristendomen är inkluderande, de andra är exkluderande. De flesta i Sverige är kristna men inte religiösa. Så även jag.

    30
    1
  15. Självklart tackar Jammeh nej. Det är hennes väljarbas som demonstrerar på gatorna i Malmö

    58
    1
    • Tänk om dessutom Israel skulle vinna. Då måste hon applådera och gratulera i direktsändning. Den risken törs hon inte ta.

      13
  16. ”Borde inte få…” bestämmer vem?
    Malmösituationen är pinsam men en opinionsorganisation i USA har ingen som helst talan angående var EBU förlägger sina arrangemang.

    16
    8

Kommentera