Sverige är fullt med människor som inte vill göra rätt för sig och en del vill skada oss

SVERIGE. När jag växte upp, liksom min pappa och farfar före mig var det fult att ligga andra till last. Då hette det – gör först din plikt, kräv sedan din rätt. Nu är Sverige fullt av politiker och journalister som inte fattat att det ändrat sig och landet är fullt med folk som inte vill göra rätt för sig och utnyttjar varje möjlighet att stjäla för de godtrogna. 

Identitetsfabriker med fabricerade pass och id-handlingar omsätter mångmiljonbelopp. Volymen är så pass utbredd att svenska myndigheter inte mäktar med, enligt terrorforskaren Magnus Ranstorp.

Att personer i Sverige använder sig av falska identiteter är vanligt förekommande och ett stort säkerhetsproblem som blivit mer utbrett med tiden. Det menar terrorforskaren Magnus Ranstorp.

Mängder med organiserade människor utnyttjar luckor i allt från välfärdssystemen till svagheter i koordineringen mellan myndigheter för att begå ekonomiska brott och förbereda vålds- och terrorbrott.

Läs vidare på Metro…

De hånskrattar åt oss
Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Sverige är fullt med människor som inte vill göra rätt för sig och en del vill skada oss

 1. ” … myndigheter mäktar inte med …”

  Löfven-regeringen 2014 – 2018 orsakade polisbristen avsiktligt redan 2014.

  Delcitat (Från SvD 15 nov, 2017)

  Stora polisavhopp ingick i regeringens kalkyl

  Polisen befinner sig i en djup personalkris. Utryckningsverksamheten klarar inte kraven på minimibemanning.

  Men regeringen var redan 2014 inställd på att det inte gjorde något om man förlorade tusen poliser på omorganisationen, kan SvD avslöja.

  På ett möte i mitten av december 2014, två veckor innan den stora omorganisationen trädde i kraft, fick flera polischefer veta att det inte var så viktigt hur många poliser det fanns.

  ”19 000 eller 20 000 poliser spelar ingen roll”, sa Anders Ygeman (S) då till landets samlade polischefer, uppger källor för SvD. (Publicerat 15 nov, 2017)

  Slut delcitat

  Läs gärna hela reportaget på länken nedan

  https://www.svd.se/stora-polisavhopp-ingick-i-regeringens-kalkyl

  31 augusti 2016:

  https://pbs.twimg.com/media/DETIa9gXoAAFmVK.jpg

  Sedan dess har kriminaliteten ÖKAT samtidigt som ännu fler poliser fortsätter att säga upp sig.

 2. Man kan leva lyxliv med 7-8 socialbidrag per månad. Om inte annat så är muslimer smarta när det gäller sånahär saker, riktiga proffs. Bara att lyfta på hatten. Själv är jag så trött efter jobbet att jag inte orkar syssla med såntdär, åker och handlar, tankar bilen, kommer hem och betalar alla mina räkningar innan jag somnar på soffan. Alla är vi olika.

  • Det måste vara skönt att vara så trög att man inte bryr sig om att man betalar parasiter deras lyxliv.
   Har du något släktskap med finansminister Maggan Andersson

 3. Olagligförklara ratificeringen av New York-protokollet från 1967 och börja återkalla medborgarskap och repatriera.

 4. Ahmed med tolv olika identiteter han röstar än så länge på såssarna med alla identiteter. En man tolv röster. Därför är såssarna inte intresserade av att röra i varbölden.
  Men detta kommer att förändras när man skapar egna partier. Så har socialdemokraterna skapat ett monster bortom all räddning.

 5. Den insnöade riksåsnan Svensken vill tydligen ha det så här.
  Det visar valresultatet år efter år och ingen har blivit lurad eller förd bakom ljuset att rösta på invandrar vänliga partier.
  Sånt prat är bara rent skit snack.
  Svensken vet vad han/hon röstar på.

 6. Nej, vi behöver inte bli bättre på att identifiera personer, vi måste inse att vi måste stoppa allt inflöde totalt. Därefter repatriera alla som inte bidrar över genomsnittet, annars är de endast en belastning… NU!

  I alla andra lösningar är vi snart minoritet i vårt EGET LAND…

  • Men först måste vi ta itu med det verkliga problemet, det största hotet mot Sverige och den enda orsaken till varför vi har det svårt ekonomiskt och varför Sverige är otryggt: NAZISMEN!

 7. Behöver vi vara förvånade?

  I kontraktet, som socialdemokraterna har med muslimerna/islam från 1999
  (Saudi Arabien?) och som alltjämt är gällande, står ju att de ska bidra till
  att Sverige islamiseras.

  En sådan omställning skapar många tillfällen av kaos.
  En sådan omställning kostar människoliv, ägarförändringar, och
  uppoffringar från ursprungliga, svenska befolkningen.
  När ”övergången” är slutförd är vi slavar under muslimerna och är
  utan bekymmer, för då äger vi ingenting.
  Våra döttrar blir ”väl omhändertagna” av muslimerna och allt blit frid
  och fröjd!

  Studera kontraktet; Pettersson har refererat till det flera gånger!
  Studera kontraktet; läs på: ”socialdemokraterna kontrakt 1999”!
  Studeta kontraktet; – och finn att vi är på väg, steg för steg!
  Studera kontraktet; – och glöm allt du kämpat för i livet!

  Du kommer att bli lika rädd som jag är!

 8. Migrationsverkets registrering och kontroll av asyl- och anhöriginvandring är väl ett skämt? Vi har utbrott av mässling på sjukhus och bilbränder nu i Gävle bl.a. Asylsjukan sprider sig i Sverige. Nyval är en bra idé.

 9. ”Myndigheter mäktar inte med”. Varför? Detta har pågått de senaste 30 åren. Beror det på tystnad eller mörkläggelse från myndigheter/politiker? Anser ansvariga politiker att detta är ett ”icke problem”? Kalkylerar de med ” viss svinn får man räkna med”? Kan det bero på okunskap, lättja, problem med läsförståelse, mörkande, omyndigförklaring av myndigheter eller allt sammantaget hos de som sitter i ” styrhytten”?

Kommentera