Cynism att utnyttja ung miljöapostel


INSÄNDARE. Världens ledare flockas nu runt den unga miljöaposteln Greta Thunberg för att putsa på den egna finishen. Det är samma gamla skenheliga populism som när statsminister Göran Persson generat dansade med kossan Doris i ett barnprogram.

Greta Thunberg, bild från Wikipedia

Knappast förvånande dyker det nu upp varumärkesbyggare som skamlöst vill förvandla den unga svenska damen ifråga till en kommersiell produkt att tjäna pengar på. Det är aldrig acceptabelt att utnyttja barn. Låt Greta Thunberg vara den tonåring hon är och odla sitt miljöengagemang utanför världens alla TV-kameror och media. Där har naturligtvis föräldrarna det största ansvaret. För att inte säga hela ansvaret.

Ego lego


21 responses to “Cynism att utnyttja ung miljöapostel

 • Argus

  ”Ordet ”apostel” kommer från grekiskans apostolos vilket betyder ‘utsänd’ eller ‘sändebud'” (Wikipedia)

  Hmmm… Undrar vem eller vilka som sänt ut Greta?

  Gilla

 • Mm

  Sociala myndigheter måste omhänderta detta barn. Hennes föräldrar verkar inte kunna skydda barnet ej heller se till att hon avslutar sin obligatoriska skolgång på ett korrekt sätt.

  Gilla

 • Fjodor

  Skulle någon byr sig om Greta Thunberg om hon var 20 år äldre?
  Naturligtvis inte.
  Där har du din framtid Greta. Outbildad klimatalarmist.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Hon har hjärntvättats till ändamålet av klimathotshotarfascisterna. Inympats med världsundergångstema. ALLT för att få fokus bort från ALLT lidande och förfall och samhällsdöd i vårt land, av vänsterpackets goebbleistiska propagandamaskineri. ”Skådespel för folket”. Att skylla på en yttre påstådd fiktiv FIENDE, för att slippa ta itu med de inre problemen och skiten. MYCKET KLASSISKT!!! Vad skulle dagens 7-politiker annars ha att komma med för oss medborgare, än detta väderkvarnsvingefabricerade klimathot. Svar: ABSOLUT INGENTING!!! Och det är ju det de inkompetenta totalförstörarna är livrädda för, intill sina märgpipor!

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Alla dessa bokstavssjukdommar,vem är det som hittade på det ?Dom är bara till
  för att göda läkarna och hålla folk på mattan.Var rätt stökig som barn i 50 talet. ldag skulle jag haft många bokstäver, fick lite stryk ibland sen var ingenting med det.Trots allt klarade mig relativt bra i livet.Jag sägger det ,gå inte på allt skit sedan blir du stämplad för resten av livet.

  Gilla

  • Tore

   Det har gått mode i att ha diagnos, det går alldeles att skylla på sin diagnos när man gjort något dumt.
   Nää jag har diagnos så Skyll inte på mej.

   Gilla

 • Tony

  Det är patetiskt att både se och höra,att hon skolkar från skolan och säger att hon är orolig för klimatet gör vare sig henne eller hennes skamlösa föräldrar till några klimatexperter, speciellt när det finns folk som kan förklara svängningarna i klimatet.

  Gilla

 • valentin

  Med en sådan mor kan man få vilka sjukdomar som helst i alfabetisk ordning sa en lärarkollega och vän

  Gilla

 • Broder Tuck.

  Hon lider av ADHD bildelar.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Flesta föräldrar skyddar sina barn från offentligheten. Stackars Greta hon skulle må bättre av att upptäcka tonåristidens skönhet och vara lite själv.Önskar all lycka till henne i livet.

  Gilla

 • Mike E

  Att världens ledare skulle flockas runt det svenska autistiska barnet Greta Thunberg är det vanliga chauvinistiska önsketänkandet från lågutbildade svenska journalister och de röd-gröna, där världens ögon är riktade mot lilla Sverige.
  Ser, hör och läser nästan uteslutande amerikansk och brittisk TV, radio & media och har aldrig hört hennes namn nämnas där (utom kanske av brittiska ultragröna BBC och brittiska vänsterextrema The Guardian när lilla Greta skolkade för klimatet).
  Hör för den delen aldrig något om lilla Sverige på amerikansk TV (Tucker Carlson på Fox News har dock haft Sverige uppe som freakshow angående antisemitismen och massinvandringen från Mellanöstern).
  Korkade narcissistiska svenska journalister drömmer om att Sverige minglar med världens stormakter och älskar att sprida denna fantasi. Pinsamt att höra på.
  Undrar förresten om den där Greta Thunberg inte lider av Downs syndrom. Hennes ansiktsdrag ser sådana ut. Men hon är väl allt för välfungerande för det.

  Gilla

 • Tore

  I en intervju med ernman av expressen säger hon att hennes döttrar har diagnos och hon själv, det kanske förklarar att spärrar saknas.
  Varför ska slask kändisar alltid blanda in sina barn?
  Det finns en känd släkt som går över lik för att få med alla barn i kändisskap den har ett italienskt efternamn.

  Gilla

 • Anders

  Kan inte någon anmäla föräldrarna till socialnämden?

  Gilla

  • Kent

   De är superpk så det är det inte frågan om. Hade de istället varit SD politiker med samma behandling av sitt barn så hade pressen drevat värre än foxhounds och alla myndigheter som kunnat uppbringas hade varit engagerade.

   Gilla

 • Dick

  Det har gått över styr med denna ung flickas miljöengagemang, då hon till och med prioriterar bort sin egen skolgång och sin egen framtid till förmån för miljön. Det hela känns dessutom väldigt tillgjort och krystat och jag får känslan av att det är hennes egen familj som ligger bakom landseringen av den egna dottern. Se bara på flickans mamma som under senare år, mera, har agerat politiker än operasångerska.

  Låt flickan fullfölja sina studier och själv välja ståndpunkt när tiden är mogen för henne!

  Gilla

 • Richard Jarlestam

  Vilka hemska föräldrar som så cyniskt utnyttjar och kränker sitt barns naturliga utveckling. Hemskt!

  Gilla

 • ossie

  Dom tjärnar nog pengar på detta.

  Gilla

 • Stenbock

  Ännu ett slående varumärke,till de tidigare ”made in Abzurdien” ! 😉

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: