Är det någon som läst Magda Gads rapportering från Afghanistan som fortfarande tycker att vi ska ta emot ensamkommande pojkar (män)?


INVANDRING. ”Är det någon som läst Magda Gads rapportering från Afghanistan som fortfarande tycker att vi ska ta emot ensamkommande pojkar (män)?” Det undrar Mackleanskolans nya rektor Mattias Liedholm i ett Facebookinlägg som nu får kritik.”Som rektor bör man dela skolans värdegrund”, säger en förälder.

I början av november tillträdde Mattias Liedholm tjänsten som rektor på Mackleanskolan, för att nu till hösten övergå till rektor för nya Prästamosseskolan.

Nu uppmärksammas han för ett inlägg han i december delade på Facebook. I inlägget skrev han: ”Är det någon som läst Magda Gads rapportering från Afghanistan som fortfarande tycker vi ska ta emot ensamkommande afghanska pojkar (män)?. Lägg de pengarna på att stödja kvinnor på plats eller flyg hit de mest behövande kvinnorna.”

Sedan följer en länk till en artikelserie som handlar om kvinnors situation i Afghanistan, om barnäktenskap och olika typer av övergrepp begångna av män.

-Pettersson misstänker att dt inte bara är Magda Gads rapportering som fått herr Liedholm att ändra inställning, rektorn har varit med på bloggen tidigare, då älskade han och hans familj mångkulturen men efter, läs gärnaModerat ”svennejävel” misshandlad av gäng

Läs vidare på Ystad Lokaltidning…

Läs gärna om Magda Gad på bloggen…

-Pettersson säger att den som inte håller med rektorn borde fundera ett extra varv…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Är det någon som läst Magda Gads rapportering från Afghanistan som fortfarande tycker att vi ska ta emot ensamkommande pojkar (män)?

 • Daniel.

  Att behöva få på käften innan man förstår vad mångkultur betyder.
  Börjar han bli orolig för sin dotter?
  Först är han Arab-kramare, sedan går det överstyr.
  Och han förväntar sig att vi skall leva i skiten.

  Gilla

 • Tanten

  Ang. Magda Gad. Hon är verkligen modig med sina reportage om verklighetens Afghanistan. Antar att hon har flera livvakter med sig i det vidriga landet.
  Förstår inte på vilka grunder dessa ”män” får komma hit och bli försörjda av oss. Jag som gammal pensionär är alltså med och försörjer djuriska våldtäktsmän.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad spelar det för roll vad man som infödd äkta svensk tycker i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

  Gilla

 • Jack

  Varför inte låna 1 000 000 000 000kr till och skicka till Afghanistan, Annie Lööf?

  Gilla

 • Blodsven

  Att hyckla om att man älskar mångkultur, men inte vara redo för verkligheten så….

  Gilla

 • ossie

  Förlåt dessa barn för de vet ju inte att våldtäkter är förbjudet i Sverige.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Och ingen tycks heller upplysa pensionsräddarna om att det är förbjudet att ge sig på alla tvåbenta i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
   Vad tyst det är numera från den populistiska vänsterextrema Metoo-klubben.

   Gilla

 • Nicklas

  Ja hård erfarenhet kan få vem som helst att byta politisk åskådning.

  Gilla

 • Tomas Omaely

  Sverige stödjer inte (de riktiga) barnen och kvinnorna i (de muslimska) övhåls länderna runt om i världen.

  Gilla

 • Kralj Tvrtko

  Har sett reportagen med Magda och håller fullständigt med Mattias . Det är kvinnorna som behöver vår hjälp på plats eller hjälp att ta sig hit . Inte unga skäggiga män i krigsför ålder som utger sig för att vara barn så att de kan få en gräddfil in i Sverige med vår inkompetenta s.k feministiska regerings hjälp. Samma feministiska regering som med sin import av dessa ” stackars barn ” bidragit till den enorma ökningen av sexualbrott i vårt en gång så trygga land utan hänsyn till sina kvinnliga medborgare samtidigt som de gör allt för att slå ifrån sig sanningen genom att beskylla alla sanningssägare för rasister och fortsätter att bidra till förfallet av Moder Svea .

  Gilla

 • S Eriksson

  Värdegrund står över de flesta lagar och förordningar för att inte tala om förnuft och logik. Min uppfattning, tyvärr.

  Gilla

 • Inconvenient Observations

  Är inte förvånad att Mattias Liedholm är kritisk till invandring numera. Han blev ju rejält misshandlad i somras av ett gäng invandrare som först försökte ge sig på hans söner.

  https://inconvenientobservations.wordpress.com/2018/08/06/man-beaten-up-by-immigrants/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: