Moderat ”svennejävel” misshandlad av gäng

BROTTSLIGHET. En man i 45-årsåldern fick föras till sjukhus efter att ett gäng anfallit honom och hans son under söndagskvällen. Någon form av bråk ska ha uppstått på Pantarholmskajen i Karlskrona under söndagkvällen som ledde till misshandeln.

Flera gärningsmän ska ha misshandlat tre personer. Två killar i 15- och 18-årsåldern och en man i 45-årsåldern. Efter misshandeln ska gärningsmännen sen ha försvunnit från platsen i flera bilar.

Polis och ambulans anlände och mannen fick föras till sjukhus med skador i ansiktet efter misshandeln.

Polisen vet i nuläget inte varför misshandeln skedde, men ska ha bra vittnesuppgifter och har goda förhoppningar om att kunna gå vidare med ärendet. Enligt polisen ska de tre målsägarna vara släkt.

-Pettersson läser ovanstående utom rubriken på SVT, där står dock inte att den misshandlade är  Pridestyrelseledamoten och moderatpolitikern Mattias Liedholm.

Hans fru, Sophia Ahlin, skriver nedanstående på Facebook

”Det här är min fina kloka genomsnälla man. Han är nu inne på sitt andra dygn, inlagd på lasarettet med flera frakturer i huvudet och ansiktet. Vi väntar och hoppas på att hans krossade käke och kindben ska gå att rädda med en operation.

Jag vill egentligen inte skriva för det gör så jävla ont. Men jag skriver för att jag vill att du som gjorde det här ska se. Jag vill att du och ditt gäng ska se vilken smärta du orsakat min man och hela vår familj när du brutalt och oprovocerat slog ner honom inför hans barn, en söndagskväll på väg från Långö strand i Karlskrona. Barn som fick se sin pappa falla till marken och åka iväg med ambulans.

Jag vill hata dig, så mycket. Jag vill hata dig för smärtan jag ser i min mans ögon. Jag vill hata dig för smärtan jag ser hos barnen. Jag vill hata dig för att den man du kallar svennejävel och ger dig på är en man som brinner och kämpar för mångfald i sin vardag. Att just du ska ha lika rättigheter som alla andra.

Men du förtjänar inte mitt hat. Du förtjänar inte en sekund av mina känslor. För den dagen jag lägger energi på att hata dig har du vunnit. Du förtjänar ingenting annat än att spärras in och inte släppas ut förrän du förstår att ditt och dina kompisars våld inte hör hemma i ett öppet samhälle. Aldrig! Jag hoppas innerligt att polisen aldrig ger upp sökandet efter dig.

Om någon sett eller hört något som kan vara av värde så snälla, kontakta polisen”

Bilden från Sophia Ahlins Facebook

-Pettersson undviker att skriva vad som står bland kommentarerna, men det hör inte hit, ingen människa förtjänar att misshandlas för att han är en ”svennejävel…

Stöd bloggen…

37 thoughts on “Moderat ”svennejävel” misshandlad av gäng

 1. Mattias är nog lite eljest.
  Fin och snäll, gav yrkesskoleeleverna praktik på skoltid med att bygga ett dubbelgarage åt sig. Kostade honom 18 500 kr. Gratis arbetstimmar för ungdomarna.
  Sparade in pengar åt kommunen genom att lura en nyanställd fysiklärare att börja jobba innan löneförhandlingen var klar.
  Dock förtjänar ingen att behandlas på detta sätt.

 2. Han brinner för mångfald,
  och det var precis det han fick, jag fullkommligt älskar när flyktingvurmarna får känna på det dom brinner för.

  • Jo det blev ett riktigt val dessa ”skyddssökande” hittat,för kunna få utbrott,för sin medfödda kultur…
   Dags för Reinfeldt och de andra importörerna,att kärleksbomba ?

 3. I sann kristen anda vill jag uppmana den utsatta familjen att vända andra käkbenet till.

 4. Som man bäddar får man ligga brukar det heta. Inte mer än rätt att dem som jobbar för detta drabbas.

 5. Jo hon kan böna och be för att dom ska känna ånger,
  men tyvärr damen dessa grottmänniskor bryr sig inte ett spår
  om vad din man kämpar för, dom har kommit hit enbart för att jävlas och leva av dem kräken föraktfullt kallar SVENNEJÄVLAR alla sådana
  instruktioner fick dom från flyktingsmugglarna mot en rundnätt summa, som nu dom som kommer i vägen för dem får betala för.
  Och våra intelligensbefriade myndigheter skiter högaktningsfullt i det
  när det drabbar Pursvenskar, det är bara när dessa primater får en fet
  smäll som myndigheterna reagerar. Vi har världens ynkligaste PK politiker, media och rättssystem.

  Detta apspel ingår i deras sjuka ideer om att byta ut det vita tänkande folket mot dysfunktionella individer. Arrangörerna för detta är
  Georg Sorros, finnansinstitut från USA, EU, Bilderberg gruppen, och dess
  hantlangare , Carl Bildt, Annie Lööf, Stefan Löfven och hans handlingsförlamade regering, media ,med fler med flera.

 6. Reinfeldts moderat-slem har blivit kulturberikad! Oj, då, HANDHJÄRTA!! Gissar att hen plockar ut PENGAR från staten på något sätt för att Sverige kulturberikas!!! ÖPPNA ERA HJÄRTAN gör väl bara moderatslem om de kan berika sig!!! Far åt helvete med dessa människor! Nu fick de smaka på den medicin de ordinerat åt befolkningen moderatsvinen!

  • Tyvärr går de äldre som i skolor,föreningar,etc, indoktrinerar dem fria,inte minst av kyrkliga företrädare.
   Dessa förrädare hinner tyvärr dö ut innan största explosionen sker.
   Tråkigt att se en hel generation växa upp,med fullständigt fel värdegrund. Över hela kontinenten ser man dessa småbarn, utlockade till olika former av protester,mot allt som tidigare,sedan århundrade var normalt inom västerländsk kultur.

   • Ja, det är verkligen riktigt kusligt, manipuleringen och vilseledningen som pågår överallt. Sveriges folk grundluras ! Hitler använde samma metod. Historiens dom i framtiden för/på de politiker och journalister som medvetet offrat Svenska medborgares liv blir hård.. Sanningen kommer ikapp er i framtiden. Orden ond och god har plötsligt ändrat betydelse, beroende på vem som använder dem ! Rösta bort ögontjänarna i riksdag och regering !

 7. Konstigt att det finns så många i Sverigeistan som är så naiva så att dom tror att dom ska slippa undan kulturberikning för att dom har tagit hit ockupanterna!

  Det fungerar ju liksom inte som så att när Talibanpoliserna patrullerar gatorna i Sverigeistan låter dom vissa tjejer komma undan stening för att dom inte hade burka på sig, för att dom stod med en skylt med ”refuges wellkom” på!

 8. Nu väntar vi bara på drevet mot mannen och hans fru!
  Hat till mannen och avslutad politisk karriär om han inte börjar rapa floskler om att vi inte får dra alla över en kam och liknande!
  Krav på att frun skall skickas till Gulag och missta vårdnaden om barnen!

  Fackeltåg mot rasism, handhjärtan till förövarna och kärleksbombning!

 9. Kanske dags att börja fundera på det där med att ”brinna och kämpa för mångfald” då?

 10. Precis vad jag har sagt ! Förr eller senare kommer alla bli drabbade på något vis även de personer som har röstat för detta och fortfarande tänker göra !!!

 11. Den som blev misshandlad hade polisanmält den andra mannen för att han skrivit mycket hatiska kommentarer på sociala media om homosexuella och Pride i Karlskrona.
  Det var väl därför bråket startade, antar jag.

  • Nu har han en polisanmälan till då. Av betydligt värre grad.

   Vidrigt och oförsvarbart beteende av gärningsmännen.

   Omtanke med familjen som har drabbats av detta vansinne.

  • Mia-intressant uppgift, den har jag inte läst någon annanstans. Det känns tveksamt att gå in och snoka på andras facebook och andra sociala medier och sen polisanmäla åsikterna! Moderaten förtjänar förstås inte misshandlas pga det!

  • Aha.. Nu förstår jag bättre varför du håller dig till ”rätt sida av befolkningen” (87 %) Mia ! Bor du kanske i en närbelägen ort till nya berikarnas ?

   • Tvärtom, här finns ovanligt litet nyanlända.

    Sedan kan jag inte förstå varför minst 20 personer tycker att det var fel att skriva vad bråket handlade om, eftersom man i artikeln inte kände till anledningen.

 12. Hoppsan hejsan har verkligheten kommit ifatt. Vi har de här kränkta galningarna, en del av den etiska svenska befolkningen blir gruppvåldtagna, och det är främst galningarna ur gruppen Afghaner som 7-klövern värnar så mycket om att de vill satsa 2.3miljarder av statliga medel och ggr flera ifrån mina skattepengar i kommunerna. Kanske man kan rösta rätt och få ut galningarna ur Sverige. Somalia, Eritrea, Syrien behöver sina lata telningar tillbaka

 13. Detta är bara ett av stegen att skapa skräck, oreda och konflikter i vårt fosterland.

  Sistemer med ”dold invasion” är väl känt och regeringen – och SÄPO –
  ser bara på.
  De fyller på med fler unga män i ”värnpliktig ålder”.

  ”Värnpliktig ålder”: Det är naturligtvis en ren tillfällighet att nästan alla är i samma åldersgrupp – och de flesta män!

  Men de kommer ju att arbeta hårt för våra pensioner?

  Gratulerar er som är unga; Ni kommer att få skyhöga pensioner?

  • Detta bråk var , enligt tidningen ,från December förra året. Kan det vara så att han trots att han är moderat ifrågasätter sitt eget parti ”öppna hjärtan” regeringen och är besvärlig ,så när han har högt musik då han firar sitt eget bröllopet skickas massa poliser ?
   Är det inte brist på poliser vid allvarliga brott???

 14. Vissa kallar det ”trygghet i en ny tid” och jobbar hårt för att öka den typen av trygghet. Många har sett att det egentligen är trygghet för invandrade kriminella.

 15. Man drar slutsatsen av att det står att han blev kallad ”Svennedjävul” att detta handlar om invandrargäng. Det är ju så att han var Moderat och Moderaterna är ett av de partier som är med och importerar muslimer som bara tänker på våld, så om man skall hårdra problemet så har han sig själv att skylla eftersom det är hans skyddslingar som gjort detta.
  Det låter grymt men det är fakta.

 16. Karma is a bitch, som det kallas. Han har kämpat för mångfald, och nu fick han både se och känna på mångfalden han kämpat för.
  Men öppnas ögonen upp av detta tro, eller är det bara att grabbarna inte har tillräckligt med fritidsgårdar ? Kanske hade bulle och korvpoliserna slut på bulle och korv den dagen, eller eldningsförbudet så dom får ingen grillkorv ?

   • Halalkorv kanske, de lever ju i ett land där det mesta kan skada dem. T o m maten vi svenskar äter.

 17. Far och son måste förstå att inte förolämpa stackars missförstådda utsatta och lättkränkta personer som kanske inte riktigt har anknytning till Folkhemmet !
  Vad säger Lövet, fortsätter tryggheten i svenska samhället att bara växa ?
  Jasså de missförstådda misshandlarna var släkt, inte helt ovanligt.

  • Förstår varför vi har bråttom med att bytta regering… Vi skall inte splittras i små fraktioner när vi alla vet vad som är bra för Sveriges trygghet och fortsatta utveckling…
   Hoppas Sophia Ahlins med familjen mår bra men inser det också…
   SD 2018

Kommentera