Idag för 67 år sedan

Den sjätte Februari 1952 dog Englands kung, George VI.

Prinsessan Elizabeth, den äldsta av kungens två döttrar var i Kenya vid tiden för sin fars död; Hon blev krönt Drottning Elizabeth II den 2 juni 1953, vid 27 års ålder.

4 thoughts on “Idag för 67 år sedan

  1. Hon besökte Sverige ungefär då och gjorde en rundtur bla i Viby, Sollentuna. Kommunen asfalterade en grusväg därför att där skulle hon åka. En del ogillade det.

  2. Idag får man reda på. Att skattebetalarna även står för integration i Afghanistan. En sk återintegrering. I o f s bara en bråkdel av pengar som lägg på sk integrering i Sverige. Pengar som göder kriminaliteten och den svarta ekonomin i problemområdena. Men ändå, pengar flödar åt alla håll i denna invandringscirkus.

    ”Erin-programmet

    Handlar om insatser för sammanlagt cirka 23.000 kronor per person och ska hjälpa den som utvisas att återintegreras. I stödet ingår bland annat hämtning på flygplatsen, tillfälligt boende och olika stödinsatser för att komma i arbete eller starta eget företag.

    Utöver det så kallade Erin-stödet kan den som återvänder frivilligt ansöka om en så kallad återetableringsersättning. Det handlar om en kontant utbetalning, för en vuxen person upp till 30.000 kronor, på plats i landet personen utvisas till. Det kan fortfarande betalas ut.

    Källa: Migrationsverket”

KommenteraAvbryt svar