Beviset: Många muslimer är inte kloka


ISLAM. Nästan dagligen får vi bevis på att islam inte fungerar i moderna samhällen, nu är det Nike, ett jätteföretag inom sportindustrin som råkat illa. Nästan 35.000 muslimer har nu skrivit under en namninsamling för att Nike ska dra tillbaka sin Air Max 270-sko från marknaden.

Anledningen är att de anser att logotypen är en hädelse mot gud. Om man vänder upp och ner på logotypen, läser det från vänster till höger och har lite fantasi så kan man utläsa det arabiska ordet ”Allah”. Initiativtagaren till namninsamligen anser att det är ”upprörande och skrämmande av Nike att tillåta Guds namn på en sko. Detta är respektlöst och extremt kränkade mot muslimer och förolämpar islam”. Nike menar dock att kritiken är obegriplig och att det bara är en stiliserad version av Air Max-logotypen.

Politikfakta och Fox News

-Pettersson säger att islam och muslimer kör med steg för steg taktiken. Jag blir faktiskt lite sugen på att köpa ett par skor och trampa på allah, men…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Beviset: Många muslimer är inte kloka

 • Grune

  En hjärnlös islamist kan aldrig bli Svensk. Inte ens efter 25 generationer.

  Gilla

 • Br

  Billigare att torka sig där bak med Allah!

  Gilla

 • Inte islamist, men...

  Reblogga detta på Inte islamist, men… och kommenterade:
  Tja…

  Gilla

 • Bobby

  Samtidigt spenderar 99% av Svenska bidrags-muslim-män hela månadens bidrag på just den dojan. Kapitalism/materialism har inget med religion att göra. Skit i hyran, den står Svensson för ändå!

  Gilla

 • Bosse S

  Lika dumt som att förbjuda glassen 88, därför att den åttonde bokstaven i alfabetet är h och 88 därför står för” heil Hitler ”.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Det bevisar bara vilken störd lära islam är. Kan vara 5-”böners”-rabblande per dag, som gör att de s k ”troende” får skrumphjärna, som gör dem så psykotiska och galna. För det går ju 13 på dussinet av komplett sjuka dårar inom islam. Islam är som en förgiftande drog som förstör hjärnan. Islam har inte det minsta med Gud att göra. Ge dem foten bara, och en allah-djävuls-spark där bak, så de vaknar upp från giftångorna.

  Gilla

 • Nizze

  Mina nya skor inför våren är av märket NIKE

  Gilla

 • Oman

  Det bästa de kan göra är att producera dubbelt så många skor.

  Gilla

 • SVENSK

  Ger Nike efter för det här då måste alla markera och köpa andra skor! Det är principiellt detsamma som att vika sig för terrorism.

  Gilla

 • Stenbock

  Ja kära nån… Hörde just i nyheterna på ARD,att två afghaner nu står inför skranket,anklagade för mord på en inhemsk.
  Tre lyckosökare hade kommit i bråk då en varmhjärtad Deutsch gick in,för att stifta fred mellan muslimerna.Detta slutade med tyskens död.(samman-sparkad och ihjälslagen)
  Kort efter mordet gick stora mängder inhemska ut på gatorna och demonstrerade mot ortens (Köhten) asylhem och dess gäster.En händelse som gav eko över hela landet.
  Myndigheterna kom då på den geniala idén,att den avlidne inte dog av misshandlingen,utan av ett h j ä r t f e l !!!
  Om nu så var fallet,förstår jag inte varför dessa parasiter varit häktade i månader,och nu tvingas stå inför domstol !

  Gilla

 • putte

  Har inte folk något annat för sig än att leta fel på allt , men det var ju även en svensk forskare som heter Annika Larsson som tolkade några mönster på en gammal tygremsa som hon tydligen läste spegelvänt och baklänges och lyckade att få det till att det stod Allah .

  Gilla

 • Argus

  Jag vill på det bestämdaste avråda ifrån att torka sig med Koranen. Vi har sett vad det gör med människor och är någon villig att utsätta sitt akterkastell för risken?

  Gilla

 • Signe

  Med H&M:s barnstrumpor var det ju samma sak ganska nyligen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hellre tandlös än Nikelös !

  Gilla

 • Tore

  2 generationer sen skulle dom vara intregerade i det Svenska samhället sa Reinfeldts regering.
  Jag säger aldrig utan en enda univeritetspoäng i bagaget.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: