Alexander Bard twittrar om att inte köpa biljett på tunnelbanan


BROTTSLIGHET. Alexander Bard, är artist, musikproducent, filosof, författare och samhällsdebattör, nu twittrar Alexander om kvinnan utan biljett…

”Jag tror faktiskt att svarta svenskar, svenska muslimer, svenska kvinnor, gravida kvinnor är fullt kapabla att betala för sin egen biljett. Så vad är det som gör det så kontroversiellt att just den här fuskaren blev ombedd att lämna tåget?”

-Pettersson har alltid gillat Alexander Bard för hans raka och rättframma sätt, så vi bjuder på en till…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


17 responses to “Alexander Bard twittrar om att inte köpa biljett på tunnelbanan

 • sven Ingvars

  Inte fan ska några djävla puckon till vakter giddra med en gravid kvinna vakna!

  Gilla

  • Tony

   Vem var puckon i denna föreställning? Har du sett någon skylt
   om att Negresser får åka gratis, och att vakterna inte ska göra sitt jobb? Jag ser ett annat Pucko!

   Gilla

 • Maggan

  Kan man inte ge henne en enkel biljett hem till hennes hemland så slipper man 2 parasiter!

  Gilla

 • Br

  Nu kommer alla svarta strunta i att betala biljetter.ja menar vilken vakt
  Vill efter detta konfrontera svarta angående betald biljett.vilka vakter vill få sparken!?!?

  Gilla

 • Ciceron

  Många migranter som kommit hit till Sverige är otroligt bortskämda och vet att svensken och svenska myndigheter+politiker kryper för dem i alla sammanhang så de migranterna blir väldigt fräcka och kräver alltmer och får de inte som de vill så dras ”rasistkortet” snabbt upp. Svensken är alltför naiv och generös och odlar fram hundratusentals soffpotatisar där man ger dem bidrag+bidrag i alla oändlighet utan krav på motprestation.
  Bra ställningstagande av Bard

  Gilla

  • Maya

   Inte svensken. En riktig svensk vill nog helst att det råder samma regler och lagar för alla, eller jag som inte är svensk ,skulle nästan unna det svenska folket litet mer guldkant i tillvaron än oss, som har fått en chans att få bo här och verka . Jag skulle nog inte ha något emot att betala höga skatter ,om jag visste att jag kunde bidra med mitt till stacken så att fattigpensionärer svenskar med flera som har det sämre ställt kunde få en dräglig tillvaro.Ensamstående svenska mammor och pappor t.ex .

   Gilla

 • Bobby

  Black Swede? Vad är det för nånting?

  Gilla

 • Bosse S

  Många är de posörer som gått igång med rasistbeskyllningar. Hoppas de får äta upp sitt usla medlöperi, så att man slipper se deras nyllen nästa gång någon av de skyddade folkslagen känner sig obefogat kränkta.

  Gilla

 • Langmore

  Bard gillar att vara tvärs. Ingen stor sak att man måste betala för sin tunnelbane biljett, de är ju självklart.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Men vi har ju ett orakel. Kanske hon kan svara på vad vi ska tycka, Ring, ring Lilla Greta…..

  Gilla

 • SVENSK

  Bard har rätt i mycket, men numera tycker jag att ”SVENSK” alltid är etnisk SVENSK, övriga är INTE SVENSKAR lika lite som Australiensarna är Aboriginer! eller lika lite som Svenskar som flyttat till Kina är KINESER! eller Engelsmän i Amerika är Indianer eller Apacher! osv.

  Gilla

 • ruben

  Så bra sammanfattat. Det var väl i princip allt, som var värt att nämnas om den händelsen. Men i den masspsykos många svenskar lever i, babblar man alltid i munnen på varandra pga. att ingen vill veta vad, som egentligen hände eller varför.

  Gilla

 • Maya

  Lyfter hatt för Alexander Bard. Så rätt du har! Vore underbart att se dig i svensk parlament ! Fler såna som dig behövs.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: