Vi har fått nog av våldet


I en debattartikel på Aftonbladet går tre politiker från tre olika socialistpartier till hårt angrepp mot det vita majoritetssamhället.

”Vi har fått nog av det rasistiska våldet” lyder rubriken till deras debattartikel.

De som författat artikeln är socialdemokraten Mohamed Nuur, vänsterpartisten Momodou Malcolm Jallow och miljöpartisten Leila Ali-Elmi.

Dessa utomeuropeiska invandrare anklagar fyra yrkesgrupper för att systematiskt rasprofilera människor, understött av rasistiska fördomar. De fyra yrkesgrupper som hängs ut är poliser, tullare, säkerhetsvakter och gränspoliser. Egentligen vet jag inte om man ska skratta eller gråta, men debattartikeln är något av det mest patetiska jag läst på länge. Vad sägs om följande rader:

”Vi lever i samma land men med sämre förutsättningar. Våldet mot svarta kroppar är långtifrån ett fenomen som begås av enskilda rötägg. Det är historiskt, systematiskt och symtomatiskt av ett rasistiskt samhälle…//…Vi alla minns filmen som de flesta tagit del av som visade hur en ordningsvakt sitter på pojken, håller för hans mun och dunkar hans huvud mot marken…//…Man kan fortsätta med exempel efter exempel på det fruktansvärda rasistiska våldet…//…Har vi tappat all medkänsla och medmänsklighet gentemot icke vita barn”

Egentligen är det sorgligt att svensk media publicerar sådan drapa, men jag är heller inte förvånad. Jag tror det flesta kan hitta ett antal lögner i texten, så som att två vältränade väktare skulle dunka en 12-årig pojkes huvud mot golvet (fallet i Kista).

Läs gärna debattartikeln, men använd saklig och välformulerad kritik när ni kommenterar. Risken är annars att utomeuropeiskt invandrade socialister får vatten på sin kvarn.

Jag tänker osökt på fallet med den torterade 83-åringen från Kallinge. Varför fördöms inte det brottet av socialistiska politiker och varför tillåts inte mannens anhöriga komma till tals i media?

Fast ja, vi har fått nog av våldet i Sverige. Inte minst av det våld som utomeuropeiska invandrare står för.

Som exempelvis Aftonbladets granskning av gruppvåldtäkter där 82 av 112 våldtäktsmän är födda i utomeuropeiska länder.  Som den rasistiska misshandeln i Södertälje där 20 utomeuropeiska ungdomar misshandlade en ensam svensk tjej. Som de två svenska gamlingar som rånades i hemmet av tre maskerade män som talade bruten svenska. Eller som rånvågen i våra storstäder där invandrare rånade svenskar just för att de var svenskar. Eller varför inte föreläsningen där vita inte var välkomna. Listan kan göras lång där utomeuropeiska invandrare utsätter vita svenskar för brott, men då heter det inte att man fått nog av det rasistiska våldet.

Om man som färgad ser vit rasism överallt i vårt svenska samhälle som bebotts av vita i över 2000 år, så finns det en plats på kartan där svarta inte behöver känna denna och det är i Afrika, kontinenten där de har sina hemländer.

Jag tror tyvärr att en debattartikel som den i Aftonbladet kommer att spä på missnöjet med utomeuropeiska invandrare som beklagar sig så fort de inte känner sig nöjda. Ja, det finns rasism i Sverige och i varje land på detta klot. Det finns vita som avskyr bruna, bruna som avskyr svarta, svarta som avskyr gula och gula som avskyr vita. Att kalla hela yrkeskårer för strukturella rasister när man ingriper mot personer som inte hörsammar regler, är dock att passera en gräns.


25 responses to “Vi har fått nog av våldet

 • Onkel Björn

  Vad jag tycker är märkligt, är att aftonbladet tog in insändaren. Men det visar ju bara vilken tidning aftonbladet är.

  Inte ett ord är ju sant. Dravel!

  Här beskyller man svenska myndigheter för att systematiskt kränka invandrare. Det kan väl inte vara så enkelt att invandrare har svårt för att följa svenska lagar och regler och därför blir föremål för div ingripanden?

  Inte ens BRÅ kan ju längre mörklägga att invandrare proportionellt står för allt för mycket av brottsligheten idag. Klart överrepresenterade bland de grova brotten.

  Är det då så konstigt att polis, tull och väktare mm mm måste ingripa mot just invandrare. Och när dessa invandrare sen inte fattar att de har gjort fel, så blir det ju problem och våldsanvändningar.

  Att många invandrare idag kommer från länder med en IQ-nivå som är mycket lägre än den som är i Sverige, gör inte att de för den sakens skull ska ha straffimmunitet . Lagar och regler ska gälla för alla oavsett IQ nivå.

  Stackars Aftonbladet. Må du snarast gå i graven..

  .

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Enfaldiga och enögda politiker har vi fått nog av i Sverige.

  Har inte dessa tre vaknat ännu.Så lär de aldrig vakna ur sin bakvända syn på de viktiga och riktiga samhällsproblemen.

  Gilla

 • Karlsson

  Skärper inte politikerna till sig direkt och stänger gränserna så vi kan bena upp den här jävla soppan så kommer ni få se rasistiskt våld i episka proportioner, det är ett som är säkert!

  Varje dag detta får fortgå så ökar vreden och motståndet, fattar de inte att det kommer explodera och bli ett satans blodbad tillslut??

  Motståndsgrupper kommer organisera sig och utföra raider mot problemområden och då skulle jag inte bli ett dugg förvånad om skötsamma och integrerade invandrare åker med i kulregnet av misstag.

  Om politikerna har svårt för långa meningar så har jag brutit ner det åt er:
  Det. Här. Kommer. Bli. En. Mardröm!

  Gilla

  • Onkel Björn

   Önsketänkande ! ?
   Tvivlar dock på att det kommer att ske. Vilka svenskar ska komma att organisera sig och göra raider mot problemområdena? NMR eller ? NMR som fick 2106 röster i riksdagsvalet. Varför ska de organisera sig och försöka rensa upp i landet, när de inte har svenskarnas stöd. Tom ett parti som heter Djurens parti fick fler röster. Hur många känner till dem? Och de kommer nog definitivt inte att göra det. Så vilka återstår?

   Vi andra ids inte ens att resa oss från TV soffan eller dator stolen förrän huset börjar ramla sönder.

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Så bra! Jag är nämligen också trött! Trött på alla ockupanter som har kommit hit för att plundra, mörda och våldta!

  Ni är trötta på mig, jag är trött på er, så bara lämna mitt land!

  Problemet löst!

  Gilla

 • Langmore

  Svenskar anser sig diskriminerade. Utlänningar anser sig diskriminerande. Åldringar anser sig diskriminerade. Och så vidare. lite gnälligt tycker jag.

  Gilla

 • Grune

  Att vi har det på det här sättet i detta land beror nog på att i denna diktatur så är det ISIS ledare löven som härskar och den normala människan skall bara hålla käften på sig och göra som han/hon blir tillsagd.

  Gilla

 • ruben

  Socialisterna kanske helst vill utvisa etniska svenskar, men då blir de av med stora delen av skattebetalare. Hur de ska bära sig åt för att få fler väljare och behålla skatteunderlaget är väl deras största gåta. Lite mer hårdför kommunism är förmodligen vad de önskar. Se upp för tyst smygpolitik, de höjer nu pensionsåldern successivt t.ex.

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Som alla andra parasiter kan dom inte tänka så långt som till att förstå hur dom skall kunna överleva när dom har tagit död på värden!

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Klassisk propaganda i diktaturer! Det gäller att förminska motståndarna och flytta fokus från dom verkliga problemen!

  Gilla

 • Danne

  Ja tyvärr har vi inte hunnit skapa lagar och regler anpassade efter etnicitet. Tyvärr måste ”alla” betala för de tjänster de utnyttjar trots att de lever på skatter. Men vi håller på och justerar så att alla tjänster ska bli gratis för dem som kommit hit och som inte vill betala, vi är uppenbart ledsna över detta förbiseende.

  Men vi funderar samtidigt på att dra in på alla bidrag till invandrare eftersom Stefan sagt att ni försörjer er själva och är en tillgång för landet.
  All statistik som visar något annat är uppenbarligen fel, ni är snälla, omtänksamma, bryter inte mot lagar, respekterar kvinnor, bidragsfuskar inte, reser inte hem till ”diktaturer”, har låg våldströskel, inte lata, reser inte på terrorresor, får inte gratis vård o tandvård, lär er svenska, bosätter er med svenskar, går i skola, vandaliserar inte.

  Allt är ett fruktansvärt misstag och vi ser fram emot detta år då de uppenbara fördelarna med er närvaro kommer att uppdagas.
  Solen kommer att lysa varm och ni behöver inte langa och stjäla till ert uppehälle, er kultur berättigar er till en arbetsfri inkomst utan motkrav, samtidigt som vi köper traditionella käder åt er utan att ni behöver arbeta.

  Hallelulja gud vare prisad. Nej nu glömde jag man får inte nämna vår gud eftersom ni blir förnärmade och går igång utan impulskontroll.

  Gilla

 • Bobby

  Detta kan ju slätas ut med att konstatera att ”ANMÄLNINGSBENÄGENHETEN till rasistiskt våld mot icke-vita har ökat dramatiskt, egentliga fall har däremot minskat och nästintill helt försvunnit.” Visst funkar detta åt båda håll va..?

  Gilla

 • Ragnar Ask

  Det älskade offerkortet, igen.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Jag undrar i mitt stilla sinne hur ofta det är fastslaget att en ‘vit’ mördat en utomeuropeisk invandrare?
  Motsatsen går dock att räkna upp otaliga exempel av

  Gilla

  • Onkel Björn

   Ja, och hur ofta blir tjejer/kvinnor från Mena länderna överfallna och våldtagna av etniska svenska gäng.

   Gilla

 • Argus

  Det finns 194 andra stater i världen att söka sig till, inte minst era egna dysfunktionella hemländer, om ni inte tycker att svenskarna behandlar er som ni vill bli behandlade. De skandinaviska länderna anses som de minst rasistiska och fördomsfulla. Naiva, skulle vissa säga men det är på väg att vända nu så ta er i akt och sköt er och framför allt, sluta upp med att urinera på dem som försörjer er. Vi börjar att ledsna på både att försörja andra och vätan och stanken står oss upp till halsen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Har personligen för länge sedan fått nog av mångkultur och dagens svenska kriminella anarkisamhälle som idag styr Sverige med extremvänsterns goda minne !

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Den enda partiledaren som ökar i popularitet nu är Stefan Löfven. Hur ska vi tolka det?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Att Sverige är ett äkta dårhus och svenska folket är naiva och konflikträdda som mest bryr som Melodifestivalen !

   Gilla

  • Bosse

   Ebba går ganska bra också nu
   Hoppet är inte ute

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Enligt min åsikt så är och förblir Ebba och KD ett parti inom familjen 7 trots ökad popularitet, vore KD annorlunda skulle det synas nu !
    Litar aldrig på något parti inom 7 klövern som de senaste 40 åren helt sänkt Sverige genom en totalt okontrollerad och vansinnig massinvandring.

    Gilla

   • Onkel Björn

    Håller med Kent A. Även om Ebba ger ett trevligt och trovärdigt intryck, tycker själv att hon har gjort bra ifrån sig under det senaste halvåret, så får vi inte glömma att hon representerar KD. Och KD är samma parti som det varit de senaste 15 åren.

    Gilla

  • Kalasbetalaren

   Enkelt! Mer och mer importerad valboskap får rösta!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: