”Ungdomar” fotograferas och registreras innan de får bada


BROTTSLIGHET. Efter bråk och incidenter har ledningen för simhallen i Angered Arena bestämt att ungdomar numera måste registrera sig och bli fotograferade för att få tillträde, rapporterar P4 Göteborg.

– Vi har konstaterat att åldersgruppen 12–17 år, där har vi förhöjd risk för olyckor och säkerhetsrisk, drunkningstillbud, incidenter, säger Emir Slavotic, chef för anläggningar i kommunens Idrotts- och föreningsförvaltning, till kanalen. Den här gruppen har också lägre simkunnighet.

– Just i den här målgruppen ser vi också bråk med personal och andra gäster och då är det ett bra sätt att identifiera ungdomar som inte följer våra ordningsregler och kanske också behöver stänga av dem en period.

-Pettersson tycker Sveriges Radio är elaka när de drar alla ungdomar över en kam. Det är knappas Kålle och Osborn som ställer till det och medför extra kostnader för skattebetalarna….

Om Angered på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


5 responses to “”Ungdomar” fotograferas och registreras innan de får bada

 • Kalasbetalaren

  Tänk vilken killnad det var när man jälv var i den äldern och skulle till badhuset!

  Klassen ställde upp och alla fick låna nykokta badbyxor, att någon skulle hoppa i med sin egna var otänkbart på grund av bakterierisken, (bra också om det fanns fattiga barn och minskade risken för mobbing) handduk och en liten handduk att sitta på i bastun!

  Sen väntade tvagning under överseende av en kraftig badtant som man var livrädd för, behövdes det så hjälpte hon gärna till att skrubba vilket gjorde rejält ont och först när hon var nöjd fick man hoppa i!

  Gilla

 • Kurt

  Va ha Sverige kommit till? När vi betedde oss olämplig fick vi antingen en hurring av badvakten och blev kastad ur badhuset

  Gilla

 • SVENSK

  Bilderna kommer troligen att visa världens ”äldsta” ”barn och ungdomar”. Min gissning är att dessa ”barn och ungdomar” mer och mer kommer att ta över badhusen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Kommer inte att hålla juridiskt, är naturligtvis kränkande i dagens kramgoa och heligt mångkulturella Sverige !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: