Äldre par rånat i sin bostad


BROTTSLIGHET. Ett äldre par rånades under söndagskvällen i sitt hem i Tollarp utanför Kristianstad. – Okända gärningspersoner ska ha tagit sig in i hos ett par i 80-årsåldern och genomfört någon form av rån, säger polisens presstalesperson Patric Fors.

Bagdad-Bob…

Enligt polisen larmade en av de drabbade själv polisen strax efter klockan 18 och berättar att de blivit rånade i sin bostad.

– På vilket sätt gärningsmannen eller gärningsmännen har kommit in i bostaden, eller hur det gått till och vad man kommit över kan vi inte gå ut med i nuläget, säger Patric Fors.

Polisen är på plats med flera patruller och knackar dörr i området. – Vi har spärrat av brottsplatsen och beställt dit tekniker för en teknisk undersökning, men inga personskador ska ha uppstått i samband med rånet, säger Patric Fors.

Polisen

-Pettersson noterat att paret berättade att de blivit rånade men vi får inte ens veta hur många rånarna var än mindre något signalement…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Äldre par rånat i sin bostad

 • Danne

  Det är tur för invandrarna att de har oss att skylla på.
  Det är så klart vi som hindrar dem att arbeta eftersom vi ger dem pengar utan motkrav!

  Gilla

 • HB

  Att dom inte går ut med signalemente, är signalementet

  Gilla

 • Mm

  Hade ingen aning om att svarta människor är en egen ras. Vem säger det? Finns det forskning på det. Vi som inte är rasister trodde att vi tillhör den mänskliga rasen. Varför det finns negrer, skriver i klartext eftersom svarta själva kallar sig negrer, är att skydda sig för solen, då de tillhör Afrikas del av världen.
  Och har inte längre norrut att göra då det får sjukdomar i brist på D vitamin. Naturen har gjort det så vist. Adjö adjö alla ni kränkta av oss vita som drog vidare från Afrika.

  Gilla

 • ruben

  Okända män… ge allmänheten deras signalement. Det är rånoffren som skall skyddas inte gärningsmännen. …någon form av rån? Vilka former av rån finns det? Finns det fina rån? När kommer nyvalet?

  Gilla

 • BB-8

  Efter 350 år som svenskt håller Skåne på att falla oss ur händerna, dock inte åter till danskarna…

  Gilla

 • Onkel Björn

  Det som de flesta redan vet, är ju att de första timmarna efter ett brott är viktiga om man ska kunna gripa tjuvar med tjuvgods. Och att allmänhetens hjälp många gånger är ovärderlig. Då måste man gå ut med signalement.
  Om man nu vill ha hjälp.

  Det vet polisen också, men av någon anledning väger hänsynen till den invandrande befolkningen tydligen tyngre för att inte gå ut med ett sådant.
  De flesta av oss har redan lärt oss att om polisen mörkar signalement, så handlar det troligen om utländska gärningsmän.

  Och varför i hela världen går polisen ibland ut med signalement på ett brottsoffer? Dock inte här.

  Gilla

 • Stenbock

  Detta var andra rånet efter samma metod,inom ett litet begränsat område !
  Funderade över om det finns ett azylhem i närheten ? Vilket kanske inte hjälper i sökandet,eftersom sådana nu finns överallt.
  På tal om detta,är ”mina zigenare” som bortblåsta sedan jul. Antingen gillar de inte den Abzurdska vintern, Eller sitter de kanske inne ?

  Gilla

 • Tony

  Hmm. Nej Polisen är väl i vanlig ordning FÖRTEGEN ?
  Förr i tiden vädjade Polisen till allmänheten om tips och iakttagelser,
  men i dag är dom förtegna. Jag får inte detta att gå ihop, dom säger att här är brist på poliser, och då borde alla tips från allmänheten vara välkomna?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Detta ingår i Lövens och hans nya 4/V-trojkas trygghetspaket för Sverige !

  Gilla

 • UG

  När ska svenska folket börja reagera och göra någonting åt situationen?
  Svenskarna är allt bra mesiga och flata som finner sig i allt detta.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   När man säger svenskarna är mesiga menar man då övriga svenskar och inte sig själv ?
   Förmodligen.
   Tyvärr så kommer inte en majoritet av Mellosvenskarna att vakna och inse att Sverige snart är på botten av ett mångkulturellt och kriminellt anarkisamhälle, de senaste 40 åren har en majoritet av väljarkåren trott på och gett 7 klövern mandat till att idka en totalt katastrofal massinvandring som förstört Folkhemmet för all framtid.

   Gilla

 • ossie

  Svetsarns och Reinfelts importer göt sig påminnda.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: