Varför är inte den vita minoriteten med på reklamen?


RASISM. Östgötatrafiken satsar verkligen på att lyfta fram mångkulturen. Märkligt att reklamen inte ser ut så här i andra länder – till exempel Kina!

Som vanligt i reklamsammanhang numera finns det ingen blond person på bilden – dessutom saknar jag en sikh, buddhist och jude på bilden för att göra den komplett om nu syftet är att se till så att ingen känner sig diskriminerad, men det är väl ännu ett steg i islamiseringen av Sverige.

Från Facebook

-Pettersson tycker det är konstigt att inte etablissemanget satsar mer på den vita minoriteten innan den är utrotat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Varför är inte den vita minoriteten med på reklamen?

 • Kurt

  Under min tid på sjön hade vi en hel del folk från Ghana på båtarna, som efter en snabb utbildning från Rederiet fick hyra som ”Däcksman” olärt däckskarl. Och att de va olärt fick vi den vita delen av besättningen erfara med besked.. Varje morgon delade Båtsman ut de olika jobben som skulle göras av daglönare (de som inte gick sjövakt). Och vika syra minner det blev varenda gång de svarta fick arbeten som inte tillhörde de populäraste
  började Rasistkortet dyka upp som skjuten ur kanon. Även om det blev blandat vita och svarta., så gnällde kaffarna om att de fick göra dessa Job bara för att de va svarta. Ingen ton om att vi vita fick samma arbete tilldelat.
  Till saken hör också att när de fick arbeta på egen hand så va vi i slutändan tvungen att kontroller att allt va gjort och slutändan fick vi göra jobbet ordentlig. Rederi visste om allt detta men de vill köra billig de hade bara det laglig minimum besättning av befaret sjöfolk ombord (Matroser med examen från Yrkesskolan. Examen togs efter ca. 4 år). Resten blev dessa Kaffers

  Gilla

 • AmaTona

  Det finns fler exempel, när jag påpekar tycker folk att det är konspiratoriskt.
  Som när Nya Karolinska Universitetssjukhuset byggdes och ”tyget” med foton hade olika personer med inte någon, hindu, budhist, Hari Krishna, nuna, präst, jude men två muslimska kvinnor med hijab….

  Gilla

 • Bobby

  Varför det är skrivet på minoritetspråket Svenska är synnerligen rasistiskt.

  Gilla

 • centurion

  Perfekt för muhammed och hans fyra fruar. Alla barnen åker ju ändå gratis. DU BETALAR !!!!!!!!

  Gilla

  • Dino

   Barnen åker inte gratis

   Gilla

   • centurion

    Förtydligande : Barn upp till 7 år reser gratis med vuxen som betalt standardbiljett. På ”tillsammansbiljett” räknas barnen in bland de övriga. Men det är ändå DU som betalar den subventionerade resan.

    Gilla

 • Nicklas

  Ytterligare ett bevis på att vi är totalt invaderad och snart utrotad. Reklamen riktar sig till det nya frälset. som så mycket annat.

  Gilla

 • Carina-Fina

  Vit i minoritet, Det är så EUdiktat har genomförts av reinfeldt och hans följare.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vitt är helt ute !!!!!

  Gilla

 • Dino

  Kanske vore kalas om sörmlands trafiken kunde vara lika billig då 5 pers kostar 300 för ett dygn och över hela östergötland då åker man buss,tåg och spårvagn även om nu reklamen inte tilltalar mig

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: