Avgångskrav efter rasistiskt foto för 35 år sedan…

RASISM. Virginias demokratiske guvernör Ralph Northam har hamnat i blåsväder efter att ett foto av honom från en skolas årsbok 1984 publicerats av flera medier i USA. På fotot syns två personer, den ene klädd i Ku Klux Klan-dräkt och huva, den andre med svartmålat ansikte. Både från demokratiskt och republikanskt håll har det kommit krav på Northams avgång, skriver Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg. Även TT rapporterar. 

Northam har i ett skriftligt uttalande meddelat att han är en av de två personerna på fotot, dock inte vilken av dem, och sade också att han är ångerfull.

-Pettersson noterar att det är 35 år sedan de mindre lämpliga fotona togs.

Stefan Löfven är född 1957, har varit engagerad i socialdemokraterna sedan 13 år ålder och fick sitt första fackliga uppdrag 1981. Stefan Löfven gick med i SSU år 1970, då tvångssteriliserade socialdemokratiskt mindervärdiga människor på Statens institut för rasbiologi och 1981, när Stefan Löfven började sin fackliga karriär så…

Har ni sett Sydsvenskan och TT kräva Stefan Löfvens avgång för detta?

Vår nuvarande energiminister, Anders Ygeman, född 1970, drog under åren 1987 till 1994 på sig 31 betalningsanmärkningar – något som han förklarade med arbetslöshet. Flera av betalningsanmärkningar gäller felparkeringar. Herr Ygeman körde alltså bil och parkerade fast han inte hade några pengar och detta som väldigt ung, jag har inte hört några avgångskrav för detta och det är långt ifrån allt.

År 2005 var Morgan Johansson socialminister, han kritiserats då hårt för att behandling av flyktingarnas apatiska barn, och för att  att personal på Migrationsverkets kontor i Solna skålat i champagne efter att ha avvisat en rysk familj med ett svårt sjukt barn. Är det någon som sett att Sydsvenskan och TT krävt Morgan Johanssons avgång för denna uppenbara rasism?

-Pettersson säger att det beror mycket på vem som gör vad, att kräva guvernör Ralph Northams avgång för vad han gjorde för 35 år sedan är löjligt om han i dag sköter sitt.

Annars finns det lite att ta i HÄR. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Avgångskrav efter rasistiskt foto för 35 år sedan…

 1. Sjuklön infördes av Nazisterna på 30-40 talet .
  Semesterersättning infördes under samma tid av samma ideologi .
  Över 90% i företagsskatt infördes också av Nazisterna .
  Ren och skär Vänsterpolitik .
  Stefan är Vänsterextremist .
  Stefan och sossarna befinner sig alltså på samma sida i Vänster- Höger skalan son självaste Adolf Hitler .
  Glöm aldrig det .

 2. Gör ett fel eller nått olämpligt, så scannar bloggen media och historieböckerna för att hitta nått olämpligt som Socialdemokraterna gjort. S är nazister, kommunister, islamister, tjuvar, korruppta, ointelligenta, obildade osv i all oändlighet enligt bloggen. Tjatigt.

 3. Tänk om skitpressen hittar nåt som Jimmie Åkesson gjorde på dagis för 35 år sen vilken grej det skulle bli dom skulle nog göra i byxorna av pur glädje.

 4. Rasismen finns i hela Europa speciellt efter invasionen av lyckosökare åren 2014/15…Läste just om en nigger i ett asylhem på en liten bortglömd ort i Tyskland. Denne “mörkhyade” har sedan han anlände,fått hela 40 anteckningar i brottsregistret.
  Tack vare Klimat-Anaomalin (snön) hittades mördaren kort efter sitt dåd.
  Efter att ha dödat en person med sin kniv inomhus,fortsatte niggern angripa ytterligare en “asylant” utanför bostaden.I samband med det sista dådet blev angriparen “stickskadad”,och på detta vis blev det lätt för polisen att följa blodspåren i snön,fram till hans gömsle !
  I PK-organen skildrades det hela så här: “På torsdagskvällen fick en man betala med sitt liv,vid en strid”……

 5. Tänk vad alla är PK idag !!!!!!!!!
  Är och blir världen bättre för det ?
  Knappast, allt är bara ett hyckleri.

 6. Tänkte läsa om det där då jag såg en länk på FB från Fox eller Tucker C men jag vart blockad för jag befann mig i EU kanske dags att skaffa sånt där VPN.

Kommentera