Stäng

Özz drar rasistkortet utan att skämmas, kanske svågern hade kvinnans biljett…

BROTTSLIGHET. Özz Nujen twittrar om den gravida kvinnan på tunnelbanan, han har tydligen frågat svågern om hur det gick till. 

-Pettersson undrar om inte Özz fattat att alla som åker tunnelbana är svenskar, och avsaknaden av biljett och därmed ingripande från vakter har inget med hudfärg att göra, fråga svågern Özz, men jag är övertygad om att du skitit i det svartbyggda skåpet, eventuellt med svågern och Akilov,

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

38 reaktioner på “Özz drar rasistkortet utan att skämmas, kanske svågern hade kvinnans biljett…

 1. Jag antar att kurden inte sett tv-program som Södertäljepolisen, Stockholmspolisen eller Tunnelbanan.
  Om, förstår han varför polis och säkerhetsvakter tvingas ingripa ibland. Dessutom är jag övertygad om att både poliser och säkerhetsvakter griper vita svenskar varje dag. Problemet är att de har fel hudfärg för att vara intressanta för media och patetiska kändisar.

 2. Nu har väl, jag höll på att skriva nåt fult, i Kurdistan inte kommit så långt så att dom har tunnelbana, men jag är helt säker på att det behövs biljett till alla privata eller allmäna kommunikationsmedel där!

 3. Nä just det.
  De ska ju inte behöva lösa biljett som oss andra, det är gratis åk som gäller för dem.

  1. Självklart, är skillnad på etablissemanget och deras mysiga nysvenskar och på oss s.k vanliga infödda äkta naiva och konflikträdda svenskar som försöjer både kreti och pleti i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !!!!

 4. Jag förstår fortfarande inte bekymret. Hon var på väg till sjukhuset men blev stoppad i tunnelbanan och fick sedan åka till sjukhuset. Vad är problemet?
  Alla vet nog att människor från Mellanöstern och Nordafrika inte har samma rättspatos som oss svenskar. Dom måste ljuga, stjäla och bedra i dom länderna för att överleva. Varför skulle dom göra annorlunda här?

 5. Varför är den här Öss kvar i landet, vad är hans syfte, varför kallar han världens minst rasistiska folk för ”vit makt” och ” rasister”, och som dessutom föder honom!? Åk hem för he…te!

 6. Jag gav honom inte svartjobb, säger du
  Du har ingen skam, terroristfinansiär
  Dom kanske förtjänade att bli överkörda, säger du
  Du har ingen empati, terroristfinansiär
  Regler gäller för vissa inte för alla, säger du
  Du av alla, terroristfinansiär
  Du har ingen självinsikt, terroristfinansiär

 7. Özz Nujen har tur att han inte tillhör SD för då hade han blivit hudflängd flera gånger om och fått fly landet med hans meriter.

 8. Det var ett jävla tjat om denna gravida kvinna på tunnelbanan – vari ligger problemet? Fallet är glasklart och alls inget att ens ifrågasätta.
  Tre enkla regler gäller:
  1. Du måste ha giltig biljett för att få åka tunnelbana
  2. Du måste kunna visa upp denna biljett för kontrollanter
  3. Gäller svart som vit
  Fattar man inte detta enkla bör man omyndigförklaras – gäller både resenärer som kvittrare…

   1. Naturligtvis, vad är viktigare i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige?

  1. Nej det är för svårt för Özz Nyjen att begripa,han begriper ju heller inte att alla som bor i Sverige ska göra rätt för sig såväl skådespelare(?) som terrorister,.

  2. Så enkelt är det inte i dagens förljugna och heligt trygga mångkulturella Sverige !
   Infödda äkta svenskar fasas successivt ut.

 9. Jag trodde att vi skulle slippa Özz Nujen när han nu äntligen är portad som krönikör i Expressen.

 10. Terrorsponsorn är den som har ingen skam i kroppen. Har han någongång ägnat offren på Drottninggatan en liten tanke? Känner han någon skuld till det inträffzde? Terroristen hade aldrig kunnat utföra sitt dåd utan familjen Nujens blodspengar.

 11. Känner igen det…att alla är rasister pga sitt ursprung och sin hudfärg om man är av européiskt ursprung. Hänger det ihop med att vi har en regering som vill maximera invandringen som på Reinfeldts tid, för det var likadant då?

 12. Värt att veta i detta sammanhang : Justitiekanslern(JK), har beslutat att ingen etnisk svensk inföding kan åberopa att han/hon blivit utsatt för någon form av Rasistisk handling. Rasistkortet kan således endast dras av invandrat folk. Det verkar bo en riktig rasist i JK´s gröthuve´.
  Diskrimineringsombudsmannen(DO) kör en liknande rappakalja : Endast kvinnor kan åberopa begreppet diskriminering. Män göre sig ej besvär. För de som aldrig fick chansen att besöka DDR. Passa på att studera resterna av det gamla svenska fosterlandet.

  1. Vita män, dessa mer eller mindre paria, ska veta sin plats, hålla tyst och betala sina skatter.

   Ska det vara så ? Så var det inte när jag växte upp. Vad är det som har gått fel i samhället. På 60-talet hade vi neurosedyn skandalen, med missbildade barn som följd.

   Men vad har vi haft som har orsakat dessa hjärnskador hos beslutsfattarna och deras följare. Är det månne alla nervgas granater som dumpades i haven runt Sverige som har påverkat mödrar och deras avkommor sedan 40-talet.

 13. VILKA HAR MAKTEN I DAGENS SVERIGE???Att kunna säga så som özz gör, utan att bli haffad, visar vilka som har makten! OCH INTE ÄR DET DÅ VI VITA!!! Vi är idag helt underkuvade!

 14. Vad fan har han med den här tunnelbana händelsen att göra.Det skulle vara bättre om han förklarade hans delaktighet i lilla oskyldiga flickans Ebbas död.Han försöka plocka poäng som alla andra PK dårar, efekten blir motsatta dom bara gör sig själva löjliga.

  1. Håller med och kan för allt i världen inte förstå att folk betalat för att gå och se och lyssna på denna varelse

 15. Fattigpensionär en slipper tänka på detta han ändå inte råd att lösa biljett.
  200 kronor mer i månaden till fattigpensionär from nästa år varför inte redan nu.Socialförsäkringsministern sken upp som en sol men det skulle vara en nolla till.
  200 är ett hån mot fattigp Annika du hånar o förnedrar oss strandhäll.vad är det för djävla parti?
  Försök du leva på 6000 till sjutusen i månaden

 16. ”Vitt” är väl ett skälls-ord för en figur som håller sig med Svart arbetskraft. Och tänk att hudfärg har blivit så centralt för de s.k. ”goda”.
  Dessutom ; Är man kompis med Akilov bör man ha vett om att hålla truten.

   1. Något jag inte begriper är varför folk betalar för att gå o se denne oförskämde otacksamma skit?

 17. Kan inte fegisen åka tillbaka och ta med släkten, för att strida för sitt land så slipper vi ha hans kverulerande och tjatter överallt

   1. Kan en majoritet av svenskarna vid varje val rösta på 7 klövern så är väl ingen utanför begåvningsreserven förvånad över att vissa kan betala för att se och höra på en icke roligt bara sorglig Özz Nujen ?

   2. Finns alldeles för många naivdumma svenskar som inte vet hur gränslöst fräck denne bergsturk är och att en del till och med tycker han är rolig , gud bevare oss för sånahär

   3. Färre och färre betalar för att lyssna på hans jidder. Det är väl det han känner av och därför måste yra på twitter. Han är snart ett minne blott. I likhet med en hel del andra kändisar som ställde sig på styva linan och som nu taggat ner sin profil inom ämnet. Money talks.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: