Farsen med mobbning av SD fortsätter…

FÖRSVAR. Krigsdelegationen är de personer som ska fungera i Riksdagens ställe i händelse av krig. Nyligen valde de sitt presidium och det blev en fortsättning på mobbningen av Sverigedemokraterna och den den ovärdiga farsen i samband med talmansvalet.

Genom att sparka SD från presidiet i Krigsdelegationen och istället sätta ditt representanter för betydligt mindre partier så har riksdagsetablissemanget rört sig ännu längre bort från den demokratiska proportionalitets-principen.

De tycker helt enkelt inte att det skall spela någon som helst roll hur stort väljarstöd ett parti har fått i valet när förtroendeposter i riksdagen skall tillsättas.

Heder åt Ebba Busch Thor som öppet protesterade mot övriga partiers principlösa agerande.

Skam över Moderaterna som inte tyckte sig kunna välja mellan SD och kommunisterna och som aktivt stöttade det svekfulla och inte ens hälften så stora Centerpartiet mot vår kandidat Paula Bieler, som enligt all rättvisa och demokratisk rimlighet borde ha fått posten.

Genom sitt agerande i Krigsdelegationen visade riksdagsetablissemanget också att den påstådda upprördheten över Björn Söder som kandidat i talmansvalet bara var en falsk och påhittad teater. Det spelar helt uppenbart ingen som helst roll vilken kandidat Sverigedemokraterna ställer upp. De agerar lika odemokratisk ändå.

Expressen…

-Pettersson säger att demokratin fungerar allt sämre och de etablerade partierna, som alla sju varit med om att slakta försvaret borde skämmas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Farsen med mobbning av SD fortsätter…

  1. SAMHÄLLSKONTRAKTET ÄR BRUTET!!! Vi har inga skyldigheter gentemot förtryckarna längre.

  2. Löfven mfl. enbart läpparnas bekännelse om allas lika värde. Är det månne regeringen som triggar och är en förebild/ tillåtande till det kriminella Sverige?

  3. Vad ska vi försvara om ett krig bryter ut ?

    1. Ska vi försvara Stefan Löfven med sina knähundar ?
    2. Dessa sk. ”barn” ( 18-50 år ) som deserterat ifrån sina hemländer ?
    3. De som värnar om alla vådtäktsmän, och skyller på brottsoffren ?
    4. De journalister som gör allt för att dölja sanningen…sk. hycklande syltryggar ?
    5. De sk. läkare, som stympar barns kön i Allahs namn ?
    osv. osv…..

    Eller kommer du lämna detta land, med dina nära och kära, som ser verkligheten, och bege er till länder som värnar om:
    RÄTTVISA
    FÖRSTÅND
    ANSVAR
    HARMONI

    Ps. Börja förbereda er för snabb flytt…

  4. Är övertygad om att rösträkningen i riksdagsvalet 2018 inte gick riktigt till vilket är en nackdel för SD. Vi lever inte i en demokrati. Tänker på att MP som med nöd och näppe kom in i riksdagen med endast lite över fyra procent har regeringsmakten tillsammans med socialdemokraterna med hjälp av C och L. Detta har inte den större delen av väljarkåren röstat fram. Tänker också på att Maria Ferm som har tilldelats en statsekreterar roll i stadsrådsberedningen där hon som jag kan förstå kommer att ha ett ganska stort inflytande av migration till Sverige. Gå in på ledarsidorna.se och läs mer om henne.

    • Kanske fick partiet som vågar säga sanningen AFS också fler röster än vad som redovisats !
      Kommunisten Sjöstedt är orolig för som han säger att folk framöver inte har råd att flytta in i nybyggda bostäder men detta behöver inte välgödda Östermalmspolitikern Sjöstedt själv oroa sig för med sin inkomst.

      • Nybyggda lägenheter är till kreti och pleti ifrån hela världen. Det blir soc som får betala.

  5. Vi kommer längre och längre från demokratin. Nu vill svetsaren att det ska bli svårare att avsätta honom. Han kan väl besöka Erdogan eller Putin de vet ju hur man ska göra.

  6. Det blir nog det bättre, SD strävar ju enligt egen utsago efter att bli ett antirasistiskt mittenparti och det borde väl räcka ganska långt för att bli accepterad ?
    Idag finns en 7 klöver, vem vet framöver finns det kanske istället en 8 klöver.
    Som sagt, blir definitivt en röst på AFS även i valet 2022.

  7. Just nu talar partiledare i riksdagen, jag har lyssnat i ca en halvtimme. Åkessons tal var en stor besvikelse då han endast klargjorde att Sverige ”inte ska återgå till en ansvarslös migration”, nånting sånt sade han. Det innebär att han inte anser att dagens migration är ansvarslös!? Han utelämnade också det han fram till för för några år sedan alltid talade om ; ”massinvandring” Vidare innebär det att vi nu med säkerhet har en 8-klöver i riksdagen! Det är nu bevisat! Mobbingen mot Åkesson är troligtvis i huvudsak ett spel!

    • J.Å och SD är numera en mjukis i underkant, partiets raka kritiska och ärliga politik existerar inte längre och det beror inte på 7 klövern utan SD bestämmer helt själv ingen annan hur man vill driva sin politik !
      Tror inte att tveksamma och snabba utrensningar inom SD gynnar partiet nu och i framtiden.
      Nu står Rödluvan Annie Lööf i riksdagen med glödgade ögon och debatterar med J.Å, du gillar inte människor från andra länder säger Annie inte helt oväntat till J.Å.
      Sjöstedt säger att han har haft ett jobb på Volvo lastvagnar, tveksamt möjligtvis en pryoplats.
      Vilken patetisk och sjuk lekstuga Sverige och dess riksdag blivit bara en hoper barnrumpor från vänster till höger som kastar skit på varandra utan att det minsta bry sig om att Sverige snart nått botten i träsket av anarki och kriminalitet !!!!!!!!!
      Sådana väljare sådana politiker.
      Blir tveklöst en röst på på partiet AFS som vågar säga sanningen även i valet 2022 !

  8. Man utestänger SD i demokratins namn med högst odemokratiska metoder hur går det ihop?
    Den senaste regeringsbildningen visar att för S är demokrati en dörrmatta som man torkar fötterna på.

  9. Kan man då utgå från att 7-klövern genom att nobba SD´s Paula Bieler anses vara antisemiter? I så fall är ju de vid sidan av sitt mobbande de verkliga nassarna,,,,,

Kommentera