Kvinna rånad på sin bil av flera män

BROTTSLIGHET. En kvinna i 20-årsåldern skjutsade tre män till Knivsta. Där misshandlade de henne och tog bilen. Händelsen inträffade under söndagskvällen. Kvinnan och de tre männen stannade till vid en bensinstation i Knivsta där männen misshandlade kvinnan och slängde sedan ut henne från bilen. Bilen och männen söktes av polisen men hittades inte.

– Männen och kvinnan är bekanta med varandra, men jag vet inte hur nära, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson vid polisen. Han känner inte till huruvida bilen har återfunnits, men kvinnan ska inte ha behövt uppsöka sjukhus efter händelsen. Händelsen rubriceras som rån.

-Pettersson säger att det verkar vara trevliga bekanta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Kvinna rånad på sin bil av flera män

  1. Säkert ingen 20-åring…skulle kunna tänka sig att det var en batik-häxa, som trodde som de brukar tro….
    HAN ÄLSKAR MIG, OCH BARA MIG….HAN VILL HA HÄNGBRÖST, GÄDDHÄNG, OCH GRÅTT HÅR, SAMT MIN DOFT, SOM DOFTAR SOM EN DOFT IFRÅN ETT ÄLDERDOMSHEM 🤣
    Han gillar inte kvinnor i sin egen ålder, som har hårda kroppar, smidiga och luktar fräscht. 😳

  2. Sverige är och förblir tryggt !!!!!!!!!
    Eller hur Löven och ALLA ni övriga välgödda och hycklande politiker i riksdagen.

Kommentera