55-årig afghan åtalad för ofredande av 11-årig flicka


BROTTSLIGHET. En 55-årig Törebodabo åtalas för att ha antastat en elvaårig flicka genom att tafsa/nypa denne i rumpan. Mannen har åtalats i Skaraborgs tingsrätt som misstänkt för sexuellt ofredande.

Händelsen ska ha inträffat på färjan Lina den 25 augusti. Flickan, som hålls anonym i åtalet, var passagerare på den lilla färjan när ofredandet ska ha skett.

Törebodabon förnekar brott i polisförhör.

Flickan har mått dåligt efter händelsen. Åklagaren kommer att presentera ett videoförhör med flickan under rättegången i tingsrätten, samt har kallat flera vittnen.

Straffet för sexuellt ofredande är böter eller fängelse i högst två år.

-Pettersson noterar att Mariestads-Tidningen inte tycker det är intressant att rapportera att den 55-årige ”Törebodabon” kommer betydligt längre bort ifrån än Västergötland.

Den åtalade är afghan, född 1963 och lystrar till förnamnet Kazem, under sommaren 2017 arbetade han som bidrags-kapten på färjan Lina och jag skulle tro att han gjorde det 2018 också.

Färjan Lina är Sveriges minsta reguljära färja och trafikerar Göta kanal på tvären, inne i Töreboda. Den binder därmed ihop östra och västra delen av Töreboda för gång- och cykeltrafikanter. Den korta färden tar bara 20-25 sekunder.

Färjan dras över kanalen för hand med hjälp av ett rep (en så kallad tross) som löper genom färjan. Den som vill kan prova att dra över färjan själv också. När båttrafik vill komma förbi färjan släpps trossen ner till botten av kanalen och hämtas upp igen när båttrafiken har passerad.

Under vintersäsongen ersätts färjan med en liten bro över kanalen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “55-årig afghan åtalad för ofredande av 11-årig flicka

 • Tony

  Förnekar brott ja, det gör dom även ifall så 20 man står och ser på, och skulle dom glömma det så påminner försvarsadvokater om det

  Gilla

 • Stenbock

  Dj-la svin Abzurdiens styrande importerat… En av många störda araber som vi dagligen kan läsa om som ”män”….

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Och dessa sinnessjuka fähundar som våldtar och gruppvåldtar våra barn, kommer fortsätta med det, så länge som Sveriges SL. regering blundar för detta.
  En våldtäktsman kommer alltid våldta, det kan vara månader eller år emellan, men han kommer fortsätta så länge han vistas bland människor.

  Fy fan för denna regering som inte gör vad som ska göras, för att stoppa denna krigsförklaring mot invånarna.
  Se detta sjuka, hur/vad han anser om att Sveriges kvinnor och barn våldtas:

  TYCKER NI ATT DETTA ÄR ATT TA ANSVAR OCH AGERA MOT DETTA SOM SKER MED VÅRA KVINNOR OCH BARN !

  Stackars våra kvinnor och barn !

  Gilla

 • Mm

  Vilket äckel, är det sådana som 5 klövern kämpar för att få hit

  Gilla

 • SVENSK

  Tidningen skrev om hur bra han trivdes och lärde sig svenska på färjan med namn, nationalitet, musiksmak mm. Nu när han är misstänkt för detta mörkas ALLT utom ålder och kön!

  Gilla

 • peerpede

  Inte ens när en medelålders Afghan får ett så kallad ‘gräddjobb’, kan han inte hålla sina händer i fickan, inför en 11 år gammal svensk flicka.
  Ränderna går aldrig ut!

  Gilla

 • Carl eekstrom

  Minst 40.år eller döden
  .vad kommer den individen tillföra samhället.
  Man undrar….( får man det)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: