Vårdcentral felvaccinerade 89 barn – hade obehöriga läkare


SJUKVÅRD. Vårdcentralen Östra Göteborg har felvaccinerat 89 barn och utfört privata omskärelser i lokalerna samtidigt som de anmälts som vårdcentralsbesök för att få ut ersättning. Detta enligt granskning som regionen gjort, rapporterar SVT

Nu vill tjänstemännen att politikerna omedelbart säger upp avtalet. Vårdcentralen däremot hävdar att de inte har agerat felaktigt. De menar bland annat att rapporten innehåller felaktig kritik och att bristerna har åtgärdats.

-Pettersson säger att det är detta våra skatter går till. Vårdpersonal som inte kan svenska, läkare utan legitimation, felaktig vård, vanvård, i det är fallet är ledningen och en stor del av personalen utländsk liksom personalen och patienterna.

Miljöpartiet föreslog för några år sedan att den utan fullständiga intyg/betyg skulle kunna ansöka om svensk legitimation snarast!

Vi får ofta höra att utan invandrare stannar vården, jag har mejlat landstingen i Stockholm och Södermanland och frågat hur stor andel av de anställda som har utländsk bakgrund i jämförelse med andelen utländska patienter, men inte fått något svar.

Minns ni: Läkaren Ayad Alwindawe dömd till fängelse för att ha stulit 28 miljoner från skattebetalarna.

Det är detta som är ”Läkare utan gränser” á la Mellanöstern, verksamhetschefen på Vårdcentralen Östra Göteborg är från Syrien.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Vårdcentral felvaccinerade 89 barn – hade obehöriga läkare

 • turrim

  Ansvar Annika Strandhäll…..

  Gilla

  • Cirkusen fortsätter.

   Lika mycket ansvar som att betala arkitekten för hans ritningar.

   En sann socialdemokrat….inte betala alls eller låt andra betala.
   Mona Sahlin är kanske Annikas läromästare…lika sossar leka bäst.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Så kan det gå när man hittat läkarleget i ett Cornflakespaket !

  Gilla

 • Hanna

  ”Lyckad integration av välutbildad arbetskraft” enligt Annie. När man skrapar lite på ytan syns verkligheten…. Fallet är tyvärr inte unikt.

  Gilla

 • Carl ekström

  Kul tycker nog regeringen.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Mest förvånad över att dessa sk. läkare inte är ”barn”, då det framförs att de som kommer hit är ”barn” och är utbildade till raketforskare, hjärnkirurger och i detta fallet läkare.

  Ni ser och hör…SVERIGE bidrar till att små riktiga barn 😳😳😳 ( ja, det finns riktiga barn ifrån dessa länder ), till omskärelse på små pojkar och små flickor.

  FY FAN FÖR DESSA SKITSTÖVLAR !!! 😡
  Röstades för idioti, så får vi idioti !

  Gilla

 • Tomas Omaely

  Det här har jag inte hört eller sett att SVT eller SR visat något om.
  Varför?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Inget viktigt däremot om och när en äkta svensk läkare ger fel vård till icke äkta svenskar, då stannar hela Sverige och då hör SVT SR och övrig vänsterextrem PK-media av sig !

   Gilla

 • Ståfräs

  82an skall tvångs bussas till denna typ av vårdcentraler och läkare , tydligen med Koranskolan som utbildning, duger gott.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: