Idag kör Pakistans högsta domstol en repris på Asia Bibi

Asia Bibi, den kristne Pakistanske kvinnan, som tillbringat 8 år i fängelse som dödsdömd, körs i repris i Pakistans högsta domstol idag igen.

Mordlystna Muhammedaner demonstrerar utanför domstolen

31 oktober 2018 frikändes hon av samma domstol, men efter att stora grupper mordlystna muslimer i stor omfattning börjar vandalisera landet, så bestämdes att högsta domstolen skulle ompröva fallet igen. Under stort hyss hyss o säkerhetspådrag påbörjas denna “omprövning” idag!! Hennes advokat, som efter mordhot drog till Nederländerna, återvände till Pakistan igår, för att sköta försvaret av Bibi,  Pakistans regering har lovat honom ordentligt beskydd!

Hon anklagas för att ha gett två törstiga muhammedanskor vatten ur ett glas som hon påstås själv ha druckit ur!

LÄNK

Tidigare på Pettersson om Asia Bibi HÄR

FjärranÖsternRedaktören säger som vanligt: Är dom kloka så är det måttligt!

12 thoughts on “Idag kör Pakistans högsta domstol en repris på Asia Bibi

 1. Det är obegripligt varför hon inte blivit uttagen, som kvotflykting till Europa med högsta prioritet. Ibland tror jag Sverige gör tvärtom? Samlar ihop alla grupper av mordlystna, som vandaliserar omgivningen och utser dem till kvotflyktingar att skickas med flyg till Sverige? Avsätt regeringen och utlys nyval innan allt gått sönder.

 2. Detta vill 7-klövern ha i Sverige.
  Och feministerna och andra vänster-vridna naiva, vilsna muppar, håller med och applåderar.

  Sverige styrs av ynkryggar, hade de haft nån ryggrad, så hade de ordnat så Asia Bibi fått komma till Sverige och skyddats ifrån dessa sjuka nicko-gökar !
  Nej då, Sveriges sk. ledare har svansen mellan benen och fortsätter med bidrag till Pakistan för mer av detta sinnessjuka beteende.

  Låt idiotin få ett STOPP, och försök få en RYGGRAD.

  💛 till Asia Bibi
  ( Förlåt, för att Sveriges inte har förstånd och ett agerande,för att hjälpa verkliga behövande.)

 3. och sen klagar de på islamofobi och beskyller alla andra för att ha fördomar och vara främlingfientliga etc. Själva betraktar de icke-muslimer som smutsiga djur som bör avrättas om de har kontakt med muslimer.
  Var det någon som sade hyckleri?

 4. Allvarligt talat. Vem förstår inte varför vissa länder står stilla i utvecklingen. Stora grupper av muslimer, som vandaliserar pga att det inte döms dödsstraff mot en icke muslimsk kvinna. Hur stor andel muslimer med den enfalden släpps in helt kravlöst och utan kontroller i Sverige? När har Sverige fyllt Islam-kvoten m.h.a. skattehöjningar så att samma saker kan hända här? Eller har det inte redan börjat? Säkerheten kan inte upprätthållas kring gränserna. Stäng gränserna genast, avsätt regeringen och utlys nyval innan det här landet är helt förlorat.

 5. Tänk att vi har snart en miljon människor i Sverige med denna skitreligion. Skicka dom till Pakistan, där hör dom hemma.

  • Det gör dom inte, dom kommer aldrig att kunna breda ut sig i Ryssland o Kina, dom beter sig inte i dom länderna som i det naiva o dumma Sverige.

   • Det trodde nog alla här också för 100 år sedan, när det bara fanns FYRA st här. Men Ryssland o Kina kommer att stå emot länge, kanske, och hoppas, att de lyckas!

Kommentera