S tänker tvinga tre miljoner svenskar från sina hem

INRIKES. Tre miljoner människor i Sverige bor i dag i en hyresrätt. Dessa riskerar chockhöjda hyror på tiotusentals kronor om året om Moderaterna får bestämma. Det skulle tvinga folk att flytta från sina hem och öka otryggheten, skrev Magdalena Andersson, finansminister (S), Anders Ygeman, gruppledare för S i riksdagen, Karin Wanngård, finansborgarråd (S), Stockholm (S), Ann-Sofie Hermansson, kommunstyrelsens ordförande, Göteborg (S) med flera på Aftonbladet debatt den 14 juni 2018

Statsminister Löfven sade vid regeringsförklaringen att hyresmarknaden ska reformeras genom fri hyressättning vid nybyggnation och lägenheternas kvalitet och läge ska få betyda mer när hyran ska sättas, enligt SVT den 21 januari 2019. 

-Pettersson konstaterar att socialdemokraterna har två mål med sin politik…

 1. Att ta makten
 2. Att behålla makten

Allt annat är betydelselöst…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “S tänker tvinga tre miljoner svenskar från sina hem

 1. I Finland råder det fri hyressättning sedan mitten av 90-talet och ingen katastrof har inträffat trots det… Mig veterligen finns det i Finland inga partier som aktivt skulle förespråka en återinförning av hyresreglering.

 2. Kanske är andra med feta bidrag som behöver en dyr och fräsch lägenhet !!!!!!!!!
  Man kan ju alltid bli uteliggare och tiggare i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige om man inte har råd att betala hyran.
  Vad säger och tycker Löven från det solidariska arbetarpartiet S och Sjöstedt från kommunistpartiet V som hycklande alltid säger att de står på de s.k svagas sida ?
  Jasså inget svar från detta håll, hmmm misstänkte faktiskt det.

 3. M ville väl också att arabiska ska bli första eller andra främmande språk i grundskolan. Och nu lobbar man alltså på “fri hyressättning” vilket kommer göra majoriteten av svenskar näst intill bostadslösa. Redan nu är hyror för en liten 1:a 6000kr+/mån . Samtidigt med detta så de som vill köpa tvingas till högre amoteringskrav/mån vilket + avgift för br blir en ganska dyr affär. ..en familj på 2-3 ungdomar klarar inte av detta då dessutom hyresmarknaden i stort okkuperas av migranter som går före i köerna där………….
  I Sth-län står över 600000 i bostadskö,en kö som växer varje månad då nya invällare inkommer till Sverige ca 1-2000 pers/veckan som kräver “all inclusive”
  Riksdagen som helhet är starkt antivit antisvensk och vill föra landet till U-land som ju FN redan spått att Ssverige ska vara ca år 2030

  • Det spelar ingen roll vad hyran sätts till. Ingen Svensk människa kan ju i alla fall få någon bostad i Sverige för dom är bara till för invandrare och dom betalar ju i alla fall inte hyran för det gör socialförvaltningen.

 4. Så bra då får de som inte betala hyror plats muhammed med anhörig) o de som betalar för dessa blir fattigare (mera skatt för slavarna)…… Hur fan är är dom funtade i regeringen?

  • Titta på vem som helst i regeringen så ser du hur en utomjording ser ut. Det är som en människa men utan huvud.

 5. Det är inte frågan om det blir av, frågan är bara när….
  Det kommer oxå säkert bli så att om du äger en stuga, så ska denna kunnas ta i besittning av regeringen, för sk. tillfällig ”förvaring” av invandrade ( förlåt, nyanlända ) ”barn”.
  Eller om du har en lägenhet, som är ”för stor” för dig, så kommer du säkert bli tvungen att lämna över denna till dessa ”barn” och regeringen / migrationsverket, ordnar dig en mindre lägenhet, medans ”barnen” klimatiseras in i samhället i din lägenhet.

  Detta låter sinnessjukt…..men vi vakna som lever i verkligheten, förstår att detta är säkert snart en verklighet.
  För Sveriges befolkning kan inte beskattas till 100%, men pengar måste sparas….för Sverige ska inte vara ett land i harmoni / rättvisa och förstånd.
  Pengar ska sparas och in till diktaturen !

  Politiker slipper undan, då de jobbar med viktiga papper och utredningar, och därför kan detta inte drabba dom….samma för de riktigt rika, då de kan betala en sk. besittningsrätt för sitt boende.

  Låter sjukt…men vänta…mer sjukt kommer.
  Sjukt land – Sjuka lösningar.

 6. Visst, ut med skattebetalare och in med bidragstagare. Inte undra på att skatterna och pensionsåldern måste upp för att klara “välfärden”. Vilken välfärd och för vem ? Tjänstehjonen får stå där med mössan i hand, medans nyadeln flinar glatt. Och islamiserings-takten rullar oavbrutet på.

 7. En låt till alla dessa idioter som har röstat på dessa fem Judas partierna. Ni Kommer att få de sämsta från fem Sverige fientliga partier. De här är bara början så de är på tiden att börja vänja sig vid eländet. Eddie var före sin tid och hans texter är i dag en bister sanning.

  https://youtu.be/zsxZkHwicAA

 8. Men Steffe hur blir det då om man istället plockar in 1 miljon nya bidragssökare.
  Kommer inte det att leda till höjda hyror när bostäderna sinar?

 9. Pettersson har raderat:

  Per Anders är en av de svagbegåvade som förstör för bloggen, jag vet inte om han eller hon är utvecklingsstörd eller fem år, men något fel är det.

  Per Anders har använd namn som Sleven, Sixten, Nordmann, Brev 2000, Gummiskumt, Ola Ryd, Ulla och många fler.

  Här skrev Per Anders om att gasa judar, utan att tänka på vad Hitler gjorde med förståndshandikappade och sjuka.

 10. Marknadshyror är rimligt. Varför skall vissa människor subventioneras så att de kan få lov att bo billigt på attraktiva adresser. Privatisera lägenheterna och sälj dem till det pris de är värda baserat på läge.

 11. Om Löfven hade sagt det hade jag förstått, han kan inte ha så höga studielån, men Maggan har ju ändå läst lite på universitet. Här kommer kuggfrågan, och vilka fastighetsägare kommer inte att gå i konkurs om de mister tre miljoner hyresgäster? Basal affärsteori, tillgång och efterfrågan sätter priset. Vilka tre miljoner ska flytta in om tre miljoner flyttar ut?

  • Bidragsbobbar av alla de sorter som får hyran betald av dumsvennarna flyttar förstås in istället. Dumsvennarna får försöka sova på arbetsplatserna, under broar, parkbänkar etc.

 12. Det ingår väl i folkutbytet, SVENSKAR tvingas flytta Utlänningar flyttar in med hela hyran betald!?

Kommentera